Soru 5: Sagopa Kajmer aşağıdakilerin hangisiyle feat yapmamıştır? Ceza Cartel Ramiz Fuat Dr.Fuchs
Metin MF Üye Konu Sahibi Soru 5: Sagopa Kajmer aşağıdakilerin hangisiyle feat yapmamıştır? Ceza Cartel Ramiz Fuat Dr.Fuchs
Haluk. Üye kemalsen1999' Alıntı: ben daha çok puan kazanırdım da işte geç girdim konuya - - - Eklendi - - - doğum günün kutlu olsun Genişletmek için tıkla ... Tesekkur ederim
kemalsen1999' Alıntı: ben daha çok puan kazanırdım da işte geç girdim konuya - - - Eklendi - - - doğum günün kutlu olsun Genişletmek için tıkla ... Tesekkur ederim
Metin MF Üye Konu Sahibi -Akıncı' Alıntı: kadiköy acil ve rap angels olmalı Genişletmek için tıkla ... 1 puan kazandın.
Bilişim Profesörü Üye emre641996' Alıntı: Ben hiç denk gelmiyorum sorulara Genişletmek için tıkla ... ben de - - - Eklendi - - - kardeş yaz artık şu soruyu,ya da ne zaman yazacağını söyle
emre641996' Alıntı: Ben hiç denk gelmiyorum sorulara Genişletmek için tıkla ... ben de - - - Eklendi - - - kardeş yaz artık şu soruyu,ya da ne zaman yazacağını söyle
Metin MF Üye Konu Sahibi Öyle yaparsam hep aynı kişiler cevap verir. Rekabet olmaz. Soru 7: "Ne Bakıyosunuz Lan" şarkısı kime aittir? (Şıksız soru)
Öyle yaparsam hep aynı kişiler cevap verir. Rekabet olmaz. Soru 7: "Ne Bakıyosunuz Lan" şarkısı kime aittir? (Şıksız soru)
Bilişim Profesörü Üye orontez - - - Eklendi - - - 21 sn farkla kaçırdım puanı - - - Eklendi - - - sıradaki soru - - - Eklendi - - - Metin' Alıntı: Öyle yaparsam hep aynı kişiler cevap verir. Rekabet olmaz. Soru 7: "Ne Bakıyosunuz Lan" şarkısı kime aittir? (Şıksız soru) Genişletmek için tıkla ... orası öyle ama böyle yaptığında da pek çok arkadaşımız soruları kaçırıyor.
orontez - - - Eklendi - - - 21 sn farkla kaçırdım puanı - - - Eklendi - - - sıradaki soru - - - Eklendi - - - Metin' Alıntı: Öyle yaparsam hep aynı kişiler cevap verir. Rekabet olmaz. Soru 7: "Ne Bakıyosunuz Lan" şarkısı kime aittir? (Şıksız soru) Genişletmek için tıkla ... orası öyle ama böyle yaptığında da pek çok arkadaşımız soruları kaçırıyor.