Doğuş Pertez
Emekli Yönetici
Maxicep 1. Kırık Link Yarışması - Ödül Dağıtım ve Bildirim Konusu
Arkadaşlar aynı konuyu paylaşanların konularını iki taraftanda düştüm ve aynı mesaj üzerinde aynı linki paylaşan arkadaşlarımız vardı bunlarda tek link sayıldı bilginize... Sıralama şöyle oluştu;
Ödülü almak için bir haftalık vaktiniz vardır... Profillerinize mesaj ile konu linkini yollamış bulunmaktayım... Herkesin numarası toplandığında herkese toplu ödül dağıtımı yapacağız... Katılımınız için teşekkür ederim... Herşeye rağmen güzel yarışma olduğu içinde teşekkürler...
Sıralama
1. Aziz™ 218 farklı paylaşım,
2. ภคŦเz 180 farklı paylaşım,
3. CryDaqqeR 142 farklı paylaşım,
4. Davut™ 127 farklı paylaşım,
5. __ 0 farklı paylaşım,
Davut arkadaşımıza da katılım gerçekleştirdiği için ufakta olsa bir ödül vereceğiz... Katılımın azlığından ve bizlere katkıda bulunduğu için teşekkürler.
Ödül Kazanan Arkadaşlarımız
1. Aziz™ : 20 Türk Lirası parça uzatmalı TL,
2. ภคŦเz 10 Türk Lirası parça uzatmalı TL
3. CryDaqqeR 5 Türk Lirası parça uzatmalı TL,
4. Davut™ 5 Türk Lirası parça uzatmalı TL,
Kredi ödülü kazananlar bana özel mesaj aracılığıyla numaralarını gönderebilirler.
1. Aziz™ 218 farklı paylaşım,
2. ภคŦเz 180 farklı paylaşım,
3. CryDaqqeR 142 farklı paylaşım,
4. Davut™ 127 farklı paylaşım,
5. __ 0 farklı paylaşım,
Davut arkadaşımıza da katılım gerçekleştirdiği için ufakta olsa bir ödül vereceğiz... Katılımın azlığından ve bizlere katkıda bulunduğu için teşekkürler.
Ödül Kazanan Arkadaşlarımız
1. Aziz™ : 20 Türk Lirası parça uzatmalı TL,
2. ภคŦเz 10 Türk Lirası parça uzatmalı TL
3. CryDaqqeR 5 Türk Lirası parça uzatmalı TL,
4. Davut™ 5 Türk Lirası parça uzatmalı TL,
Kredi ödülü kazananlar bana özel mesaj aracılığıyla numaralarını gönderebilirler.
Ödülü almak için bir haftalık vaktiniz vardır... Profillerinize mesaj ile konu linkini yollamış bulunmaktayım... Herkesin numarası toplandığında herkese toplu ödül dağıtımı yapacağız... Katılımınız için teşekkür ederim... Herşeye rağmen güzel yarışma olduğu içinde teşekkürler...