Maxicep 1. Kırık Link Yarışması - Ödül Dağıtım ve Bildirim Konusu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Maxicep 1. Kırık Link Yarışması - Ödül Dağıtım ve Bildirim Konusu
Arkadaşlar aynı konuyu paylaşanların konularını iki taraftanda düştüm ve aynı mesaj üzerinde aynı linki paylaşan arkadaşlarımız vardı bunlarda tek link sayıldı bilginize... Sıralama şöyle oluştu;

Sıralama
1. Aziz™ 218 farklı paylaşım,
2. ภคŦเz 180 farklı paylaşım,
3. CryDaqqeR 142 farklı paylaşım,
4. Davut™ 127 farklı paylaşım,
5. __ 0 farklı paylaşım,

Davut arkadaşımıza da katılım gerçekleştirdiği için ufakta olsa bir ödül vereceğiz... Katılımın azlığından ve bizlere katkıda bulunduğu için teşekkürler.

Ödül Kazanan Arkadaşlarımız
1. Aziz™ : 20 Türk Lirası parça uzatmalı TL,
2. ภคŦเz 10 Türk Lirası parça uzatmalı TL
3. CryDaqqeR 5 Türk Lirası parça uzatmalı TL,
4. Davut™ 5 Türk Lirası parça uzatmalı TL,

Kredi ödülü kazananlar bana özel mesaj aracılığıyla numaralarını gönderebilirler.

Ödülü almak için bir haftalık vaktiniz vardır... Profillerinize mesaj ile konu linkini yollamış bulunmaktayım... Herkesin numarası toplandığında herkese toplu ödül dağıtımı yapacağız... Katılımınız için teşekkür ederim... Herşeye rağmen güzel yarışma olduğu içinde teşekkürler...

• Beğen
Tepkiler: balyoz61, CryDaqqeR, 'Davut ve 2 diğerleri

haltie

haltie

Üye
Yararlı bir yarışma oldu:oke:
Yarışmaya katılan tüm arkadaşları tebrik ederim.

Aziz™

Üye
Evet gerçekten forum için yararlı bir yarışma oldu..
Doğuş'a teşekkür ediyorum bunca işinin arasında yarışmayada vakit ayırabildiği için..

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Katılan herkese teşekkür ediyor,Ödül kazananları tebrik ediyorum

Aziz™

Üye
teşekkürler kardeşlerim...:D

BktsBcr

BktsBcr

Üye
ödül kazanan bütün arkadaşlara tebrikler..:alkis

Aziz™

Üye
teşekkürler..:)

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Kazanananlara tebrikler başarılar:D

Aziz™

Üye
teşekkür ederim abim eksik olma..:D
konuda misafirler geziyor yahu hemde 3 adet olmak üzere:hmmm

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Ketidir onlar keti:kop:

Aziz™

Üye
kışt kışt..:D

ภคŦเz

ภคŦเz

Üye
Teşekkürler arkadaşlar...

Vay be 320 linkten 180 tane bırakmışsın helal olsun sana başka hiç bişey demiyorum...Yarışmanın açıklamasında aynı linkler sayılmayacaktır diye bir ibarede yoktu.Sen yarışma bitmiş şimdi söylüyorsun.Madem başta söyleseydin de koyarken kontrol etseydik acaba aynısı varmı diye yuh artık

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ภคŦเz;2357965' Alıntı:

Vay be 320 linkten 180 tane bırakmışsın helal olsun sana başka hiç bişey demiyorum

Konuların hepsi diğer üyelerde de mevcut... Arkadaşım bunlar düşüldü iki üyedende...

Aziz™

Üye
ภคŦเz;2357965' Alıntı:

Vay be 320 linkten 180 tane bırakmışsın helal olsun sana başka hiç bişey demiyorum

arkadaşımız açtığı 3 konudada belirmiş bu hususu.diyorki aynı linki veren üyelerin linkleri kontrol edilecek.hangi üye o linki önce vermişse onunki geçerli sayılacak..
Davut ve Semih kardeşimiz tema bölümündeki çoğu linki verdi senden önce.sende gidip aynı linkleri verirsen seninkilerimi kabul ecedekler onlarınkinimi?
adamın yazmış olduğu mesajları okumadan böyle insanı yıpratıcı ve hor gören cevaplar yazman hiç ama hiç hoş değil.sonuçta bu bir yarışma ve herşey kurallar dahilinde gerçekleşiyor.kimseye haksızlık yapılmış değil.madem haksızlık olduğunu düşünüyorsun.katılım konusundaki bütün linkleri sen kendin kontrol et.eğer gerçekten yanlışlık varsa o zaman kalk şikayet et..en doğrusu bu değilmi?

ภคŦเz

ภคŦเz

Üye
tamam fazla uzatmayalım...Teşekkürler yine de.

Aziz kardeşim senide tebrik ediyorum

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ภคŦเz;2357989' Alıntı:
tamam fazla uzatmayalım

Uzatılacak birşey yok zaten:) Sorun varsa eğer Negative veya diğer adminlere ulaşıp yenidenn inceletebilirsiniz...

Aziz™

Üye
teşekkür ederim Nafiz sağol ama yukarıdaki mesajımda belirttiğim gibi asla haksız bir durum yok.aynı linkler verilmişse ilk önce koyanınki geçerli o yüzden sen sonradan eklediğin için boşuna eklenmiş oldu.bütün mesele o.keşke linkleri eklemeden önce diğer yarışma konusunu iyice okusaydın böyle olmazdı.

ภคŦเz

ภคŦเz

Üye
Yine de herşeyiyle güzel yarışma oldu baya uzun sürdü ama olsun...
Teşekkürler sana da DeadSiLeNCe böyle bir yarışma için...

'Davut

'Davut

Üye
Paylaşım yapan her arkadaş kazandı tebrikler Herkeze....

Tabi bende kazanmışım 5 tl iyi para...:ehe

Aziz™

Üye
çatır çatır yiyelim Davut..:ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt