Fatihyet
Üye
-
Konu Sahibi
-
merhaba arkadaşlar, 4 Ocak 2006 da maxicep'e üya oldum -istanbul buluşmalarına katılanlar beni tanır =) - çok yakından takip etmesemde kardeşim salihyet aracılığıyla bazı konulardan haberdar oluyorum ve elbetteki arada sırada işim düşüyo ve siteye giriyorum.. ancak bugün farkettim ki maxicepte baya bi değişiklik var, eskiden temayla ilgili, altyapıyla ilgili problemler olurdu, çok güzel bi forum ortamı da vardı, 400bin küsür üye de yoktu... şimdi ise maşallah temada vs. hiçbir problem yok 400bin küsür kişi de üye olmuş... ancak bu 400bin üye kim? görüyorum ki 12-13 yaşında arkadaşlar var, sitede zaman zaman +16, +18 konular var, sitenin konu dışı bölümü yetmemiş, oyun cafe açılmış, oda yetmemiş gereksiz mesajlar bölümü açılmış, küfürlü mesajlar, seviyesiz diyaloglar gırla gidiyo. şimdi 400bin üye bu mu? 400bin üyeli bir forumda seviye böyle mi olmalı? umarım yöneticilerimiz bu konuyla ilgilenir, nitekim bugün internet cafelere bile 13 yaşından küçüklerin girmesi yasak! özellikle yaş konusu ve konu dışının kabarıklığı beni çok rahatsız etti, umarım gelecekte daha kalabalık değil daha seviyeli bir maxicep görürüz...
küfürlü mesajlar seviyesiz diyaloglar gırla gidiyo.
siz internette mi sosyalleşiyosunuz? internet 10 yaşında bi çocuk için güvenli mi yani? yani gençler sabah internete girip sosyalleşsin akşam da kpss ye çalışsın ve sağlıklı bi gelecek beklesin ülkemizi... peki söylediğim herşeyi geri alıyorum, mantığınız hep böyle olur diye umuyorum ve sizi tebrik ediyorum...
fatihsagohiphop™;1062626' Alıntı:ya maxicepte bi tek ben küçük olarak üye oldum bunda ne gibi bir sakınca olabilirki gerektiğinde
telefon için bazı konular fln açıyorum bazen eğleniyoruz ama azda olsa maxicepe yararım dokunuyor.
Güzel ve anlamlı mesajın için teşekkürler.Merhaba,
Uygunsuz mesaj içerikli konu/mesajlar, rahatsız olan kullanıcılar tarafından raporlandığı zaman müdahale gecikiyor yahut ihmal ediliyor gibi bir sorun yok ise nedendir bu figan?
Kullanıcıların hepsinden mükemmelliyet beklemek yanlış olur, lakin zamanında bizlerinde yanlışları oldu.Yönetimi çok büyük uğraşlara sokan davranışlarda bulunduk.Her kullanıcının böyle dönemleri olmuş olabilir, istisnalar da olmak üzere..
Yönetime yardımcı olmak, onların takip edemeyeceği büyüklükteki kategorilerde uygunsuz içerikli mesajları onlara bildirmek, büyük ölçüde katkı sağlayacaktır Forum lehine.Üye sayısının artması için uğraştığımız zamanları hatırlıyorum da, şimdi aslında bize sırtımızı yaslayıp izlemek düşüyor.
Öncelikli Ozan ve Yönetimde bulunup/bulunmayıp Maxi'nin gelişiminde katkısı olan tüm herkese selam ve teşekkürler..
İyi eğlenceler..
Söylenmek isteneni ya yanlış anladınız, yada isteyen istediği gibi anlayıp uzun uzun yorumlar yaptı, tek tek cevap verecek vakit yok ama şunu söyleyeyim;
bir cümlenin içinden tuhaf b i şekilde verilmek istenen mesaj dışında şeyler algılamışsınız, söylenmek istenen daha yoğun olmayan, içi boş bi maxi olunmuş buna dikkat çekilmek istenmiş, +18 paylaşım var, vs . denilmiyor, siz sadece cvp'Inız olan şeyleri görmüşsünüz fakat bu sitede yanlış bişeyler varsa buna cevap veremiyorsanız bırakın cevap alabileceğimiz kişiler konuda kaybolup gitmesin, koca konuda sadece internet cafe ve +18 paylaşım kelimesi geçiyor diye tamamen saptırıldı.. Neyse , uzun uzun belkide toplu konuşma ile konuşurduk belki ama bu şekilde olmaz, ne konuyu okuyan nede konuya cevap yazanlar konuda anlatılmak isteeneni anlayamadı.
Dogru soyluyorsun biz size ne yapiyoruz ..Suçumuz nefatihsagohiphop™;1062626' Alıntı:ya maxicepte bi tek ben küçük olarak üye oldum bunda ne gibi bir sakınca olabilirki gerektiğinde
telefon için bazı konular fln açıyorum bazen eğleniyoruz ama azda olsa maxicepe yararım dokunuyor.
oguziverson ve coll_eagle gibi.Dalga gecenlerdenA
12 - 13 yaşındaki üyelerin mesajlarından duyulan rahatsızlığa ise diyebilecek bir şeyim yok açıkçası. Adı üstünde; çocuk .. Bu küçük üyelerimizden bile gıcık kapan, nefret eden üyeler var ve bunlar abisi ablası yaşındalar; üstelik bu 'gıcıklığını' forumda dalga geçerek belli etmekten de hiç çekinmez! Sorarım size, büyüklerinden 'adam akıllı davranış' görmeyen üye 'adam akıllı' konu açar mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?