Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
maxi şiir /şarkı yarışması// yarışma tanıtım ve katılım konusu( ödüllü)
hazıra birkaç değişim yapmış ama katılmasına izin verdin o zaman bn de hazır bulayım biraz değiştireyim herkes öyle yapsın oyunun bir anlamı kalmasın sonramaxicepin teknoloji çoğunluğu
azar azar yükselir yoğunluğu
x e de birşey bulunur mu
izinden devam et bilginin
cebinden bak forumuna maxicepin
en hızlı yol bilgisayardır
pentium işlemci kullanırsın ne zamandır
sonuna birşey bulamadım
Ali Kurtaran
Üye
Katılmak istiyorum şiiride birazdan paylaşacağım
Ali Kurtaran
Üye
Merhaba sol yanım
En güzel yanım
Gözlerimdeki gülüşün mimarı
Dudaklarımdan çıkan her kelime senin adın
Öylesi işlemişsin ki içime ;
Yüreğimde aşk olarak kaldın
Merhaba sol yanım
İçimin gizli öznesi
Gülüşlerine tutulduğum hayatım
Sensiz yaşayamamlarla avutmadığım
Senle çok başka yaşarım dediğim yanım
Sustuğum onca kelimeyi gözümden okuyan yarim
Hayata dimdik kafa tutan gözbebeğim
Güneşim…
Sen hep mutlu ol emi sevdiceğim...
Ali Kurtaran
Üye
Yaşamak ve ölüm arasında mahşer hayatı yaşamak gibi oldu hayatim, aslında sen bana hayatim dersen cennet olur benim hayatım. Buda hediye olsun yarışmaya.Maxicep üyelerinden belki sevgilisine gönderen olur.Telif hakkını yemeden tabi
FK5896
Üye
birkaç yıl önce küfürlü bir rap şarkı söylemiştim.. bununla katılabilme şansım var mı acaba ?
saçmalamayın küfürlü şarkıya izin verirsem bende kural ihlalı yapmış olurum ******
uygunsuz içerikli şarkı ve şiirler KESİNLİKLE yarışmaya kabul edilmeyecektir
******@SoulsEagle@Ali Kurtaran yarışmaya katıldığınız için teşekkürler arkadaşlar 3 kişi olduk
bende yazılan şiirleri bir .txt dosyasında toplayacağım şimdi on kişi toplandığında oylama konusunun ilk mesajına katılanların şiirleri/şarkı linkleri yazılacak oylamak isteyenlerde bunları okuyup/dinleyip oy verecek
hazıra birkaç değişim yapmış ama katılmasına izin verdin o zaman bn de hazır bulayım biraz değiştireyim herkes öyle yapsın oyunun bir anlamı kalmasın sonramaxicepin teknoloji çoğunluğu
azar azar yükselir yoğunluğu
x e de birşey bulunur mu
izinden devam et bilginin
cebinden bak forumuna maxicepin
en hızlı yol bilgisayardır
pentium işlemci kullanırsın ne zamandır
hazırdan faydalanmış videoyuda İZLEYİNCE İYİCE FARKETTİM ancak biraz değiştirmiş çok fazla önemi olmaz ilk katılımcımı geri çevirmek istemedim çok katı kurallara sahip bir yarışma değil
ancak demink gibi küfürlü şarkı/şiirle katılabilirmiyim diyen TARTIŞMASIZ geri çevrilecektir
biltek
Üye
SEVGİLİYE
S abah olmuyor karanlık geceler E limde kalem dilim seni heceler V ebalim olacaksın çok geçmeden aradan G önlümü çalasın diye yaratmış seni yüce yaradan İ ste canımı vereyim al senin olsun L ütfedersen vazgeçemeyeceğim tek yolsun İ nadı bırak cevap ver ALLAH aşkına Y azık etme bu sevda delisi şaşkına E vet de güldür yüzümü,ne olur dikkate al bu sözümü!!!