Maxi Roman

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
viktoreznov

viktoreznov

Üye
    Konu Sahibi
Maxi Roman
Selamın Aleyküm maxicep ahalisi... Bir roman yazsak nasıl olur? :D Sistem şöyle işleyecek: herkes bir üstündeki üyenin kaldığı yerden hikayeyi devam ettirecek. Eğlenceli olacağı kanaatindeyim. Başlıyorum:

Cesur olmalıydı Arif. Bugün de gidip konuşmazsa fırsatı kaçırabilirdi. Telefon aklına geldi. Tabii ya. Telefon. Ama hemen vazgeçti, bu işleri daha da sarpa sarabilirdi. Düşünüyordu. Yerinde duramıyor, küçük odanın içinde bir o yana bir bu yana mekik dokuyordu. Aklı karışıktı. İşlerin nasıl bu hale geldiğini düşündü. Ama zaten günlerdir bunları düşündüğü halde bir yere varamadı. En sonunda, gidip konuşmalıyım artık dedi, sorun neyse anlamalıyım. Susmak insanı daha da vehimli hale getiriyor. O anda telefonu çaldı...

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Telefonu açar açmaz ev patladı hikayede burada bittiiii :ehe

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
Telefonu acti,arayan babasiydi.NERDESIN ULAN dedi.Oglu sasirdi ve aglamaya basladi...

mcnpl4

mcnpl4

Üye
-sezon finali-

Sago.Kaf-Kef

Sago.Kaf-Kef

Üye
Babasıda Ne ağlıyon lan Karı gibi deyip oğluna 45 numaralık botlarını fırlattı.
Telefonla konusuyolar Artık nasıl attiysa orasini bende bilmiyorum :hmmm

GSalazar

Üye
oğluda matrix edasıyla çizmelerden kurtulup hey dostum senin sorunun ne derken anneden terliği yer ve ..

Sago.Kaf-Kef

Sago.Kaf-Kef

Üye
koşmaya başlar bir yandanda "babam bana bot atmıştı ama o botlar bana çizme olarak geldi,böyle birşey nasıl mümkün olabilirki" diye düşünüyordur

nimeemin

Üye
ordan dusunurken annesi diğer terligini de fırlatır arif artık dayanamaz ve azından küfür kaçar

Anil-D

Anil-D

Üye
ve annesi akşam eve gelme der karnını doyuracak başka biyer bul

Sago.Kaf-Kef

Sago.Kaf-Kef

Üye
arifte akşam yemeğini lokantada yer

only star

only star

Üye
--- final ---

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt