Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Maxi Power'ın Yeni Adı Ne Olsun? [Anket]
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gkhn321
Üye
HidRa
OnurAdibelli
Üye
Devr-i Türkiye
anılbaran
Üye
ben hangisine oy versem acaba
Oğuzhan
Üye
Kabizcivcive oy vermeyin ben oylesine soylemistim hem kendi cfw mi yapiyorum adi kabiz civciv olacak ulan elimi esek arisi soksaydi da yazmasaydim 4 kisi oy vermis ya rambo listeden kaldirabiliyor musun kabiz civcivi
Kabizcivcive oy vermeyin ben oylesine soylemistim hem kendi cfw mi yapiyorum adi kabiz civciv olacak ulan elimi esek arisi soksaydi da yazmasaydim 4 kisi oy vermis ya rambo listeden kaldirabiliyor musun kabiz civcivi
acilis ekrani bile yaptim napalim kalsin artik buyuk ihtimal secilmez zaten
kdrozturk
Üye
Türk Gücü olsun yaw
Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
Konu Sahibi
TCK, TürkçeTelefonYazılımı, Çılgın Türkler arasında yarış devam ediyor. Bunlara arkadan yetişip geride bırakacak başka bir isim çıkacak mı acaba? (Biraz yarışma gibi oldu )
AHMED...
Üye
usta TCK NIN kısaltmasi aynı Türk ceza kanunu gibi bişey :-) olmuş
AHMED...
Üye
nokia ya mi ceza veriyoruz :-) TCK zanlısı nokia :-)
Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
Konu Sahibi
Nokiaya hakettiğini veren bir ekip çıkıyor
AHMED...
Üye
helal be çıksında Türkiyeden çıksın
Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
Konu Sahibi
Çıkacak inşallah.
Silinen Üye 726286
Kapalı Hesap
Furkan abi secimler bittikten sonra cwf islerini birakcanya sen bence o zamana kadar Tck uygun birseyler yapmaya basla
Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
Konu Sahibi
Şuan zaten bıraktım bu işleri. Siteye bağlı kalmamın tek sebebi olarak bu konu. İsim değişimini de yaptıktan sonra forumdan da çıkacağım.