Maxi Power United Force | Birleşmiş Güçler Yeni CFW Hazırlıyor!

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Seni çok iyi anlamışım. Aynı şeyi iki defa yazmana gerek yok.

5800 orijinal FW si içine C6 veya benzeri ev ekranı gömmek mümkün değil ne yazıkki. Arkaplanı değişmeyen, kısayollarını değiştirebildiğin ev ekranları eklenebilir. Yani ekranı yana kaydırdığında kaymaz, ev ekranı temalarından birini seçersin öyle değişir.

Cevabın için saol

fLuke!

Üye
Genişletilmiş menü modunu uygulayabilir misiniz?Hani ekranı yan çevirdiğimizde [menüde değil.rehber,mesajlar yada ajanda gibi yerlerde] sağda kalan seçenekler ve geri tuşları biraz daha küçülüyor ya.O mod çok iyi bence onu koyabilirsiniz cfw ye.Hem uygulamaya daha fazla yer kalıyor.

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

Haklısın ama o modunda bazı eksikleri var. Mesela bir uygulama (rehber gibi) açıyorsun ancak ekranı tam kapatmıyor, arkaplanda menü görünüyor.

<zxc

Üye
çok güzel

Menüde iken Telefonu Yan Çevirince Altta ki "Seçenekler" ve "Çıkış" Kısmı 5800'da Yine Sağda Altlı Üstlü Kalıyor ya Onu C6'da ki gibi Yan Çevirince Alta İnecek Şekilde Yapabilir misiniz? yada Olabiliyor mu?

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

Hayır bu özelliği 5800'da uygulayamıyoruz.

Tepkiler: Pesimistt5

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
CFW'lerin yapımı askıya alınmıştır. Modderlerin şuan üzerindeki çalıştıkları OFW'nin tüm çalışmalarını silmeden bilgisayarlarına yedeklemelerini istiyorum. Daha sonra OFW çalışmalarımıza başladığımızda bizlere lazım olacaktır.

Tepkiler: pitbull16 ve anılbaran
Merhaba Birşey Soracağım
Cfw Hazırlıyorum Orjinal Dosyaları Var Elimde 5800
Bunlara Ev Ekranı Nasıl Göme Bilirim ?
C6 portu değil normal

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Konu hortlamış

Modlarını bulursan NFE'yle uygularsın.

acuxx

Üye
her taraf 5800 cfw si dolu. ben Rambo_FT c5-03 için c6 port yapar diye düşünürken 5800 için cfw yapıyor.

- - - Eklendi - - -

sağlam hort

ogzhnoTr

Üye
Portlari biz yapmiyoruzki. Binh24 yapiyor. Onun yaptigi portu biz adam ediyoruz. Zaten C5-03 e port cikarsa parayla satilir diye dusunuyorum