Telefon Tavsiyesi Max. 899 TL (Sıfır) Cihaz Tavsiyesi. Discovery 2 kullananlar buyursun özellikle.

Sponsorlu Bağlantılar

HsynSmtGrz

HsynSmtGrz

Üye
    Konu Sahibi
Max. 899 TL (Sıfır) Cihaz Tavsiyesi. Discovery 2 kullananlar buyursun özellikle.
Maximum 899 tl akıllı telefon almayı düşünüyorum. işletim sistemi olarak sadece ANDROİD olsun. şu anda 2 cihaz var hoşuma giden.
1) S4 Mini Black Edition
2) GM Discovery 2 (tek hat+ micro sd)
Bu cihazla ilgili sorularımda var.
- Normal kullanımda şarj süresi ne kadar olur ?
- Cihaz elimde patlar mı :)
- Kullanan arkadaşların yorumları nasıl ?

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Bizim burda bir abi casper via alacağım diyordu. Biraz General Mobile Discovery 2'den bahsettim ertesi gün Discovery 2 almış. 5' ama ele iyi oturuyor. Şimdiye kadar herhangi bir sıkıntısını görmedim.

foreverthe

foreverthe

Üye
Bizim bir arkadaşın babası da istiyo 800-900 TL arası telefon önerilerinizi ben de bekliyorum arkadaşlar

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
S3 neo falan :ehe
S4 mini iyi bir telefon. Gmd için birşey diyemicem

Invoke

Invoke

Üye
Bizim bir arkadaşın babası da istiyo 800-900 TL arası telefon önerilerinizi ben de bekliyorum arkadaşlar

Zenfone 5 alsın, üstü kalsın.
İkinci el G2 baksın.
Lumia 920-925-1320 de seçenekler arasında dursun. :D

• Beğen
Tepkiler: TheDarkStar7
HsynSmtGrz

HsynSmtGrz

Üye
    Konu Sahibi
Asus cep telefonu piyasasında yeni ve bu piyasada yer edinebilicek mi yine GMD biraz eski. Başka önerilerinizide bekliyorum .

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Asus cep telefonu piyasasında yeni ve bu piyasada yer edinebilicek mi yine GMD biraz eski. Başka önerilerinizide bekliyorum .
Kisin disco iyi olur 60derece :D via v8c var flyin yine gmd donaniminda yeni bi cihazi var asuslar var ama gmdden uzak dur

Invoke

Invoke

Üye
Asus'a güvenmeyip gmd olabilir diyen arkadaşları anlamıyorum cidden. Yalnız sen değilsin, başkaları da var. :eek:

• Beğen
Tepkiler: çaminci, muhammettvurucu ve B.A.R.O.N
DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
tabikide gmd 2 benchmark ta 33 bin gerisini sen dusun

HsynSmtGrz

HsynSmtGrz

Üye
    Konu Sahibi
performansına laf yok gmd 2 nin. ama malzeme kalitesi nasıl . asus a gelince pc dünyasında malzemesi kaliteli oluyor.

2en

2en

Üye
s4 Mini alacagına S4 alman daha mantıklı

ihsan06980

Üye
arkadaşım eşim gmd kullanıyor yrğenim s3 aşağı yukarı aynı diyebilirim hiç bir skıntısı yok hatta interneti s3 ten daha hızlı ama birde venüsler çıktı inceledim güzel cihazlar fiyatlarıda çok uygun

furkankaya559758

Üye
Ben olsam General Mobile'a bulaşmam. Samsuns S4 mini daha iyidir.

_RYUK_

_RYUK_

Üye
gmd 2 yi yaklasik 2 aydir kullaniyorum gayet memnunum.performans ola rak gayet yetirli bir cihaz. günlük kullanımda şarjı günü kurtariyor

HsynSmtGrz

HsynSmtGrz

Üye
    Konu Sahibi
samsung gözümde dolandırıcı bir firma olarak görüyorum ve hep aynı tip cihazları yüzünden sıkıcı geliyor :) gmd2 ve alternatifler arıyorum ..

Rainesto

Rainesto

Üye
S4 ü elemişsin Zenfone 6 - gmd2-via v8 e bakmanı tavsiye ediyorum

HsynSmtGrz

HsynSmtGrz

Üye
    Konu Sahibi
gmd2 elendi s4 mini yine listede. gm markasında cok problem yaşan var. satış sonrası destek - lerde.LG G PRO LİTE
SAMSUNG GALAXY S4 MİNİ BLACK EDİTİON
LG G2 MİNİ

Şu anki tercihlerim bunlar.

HsynSmtGrz

HsynSmtGrz

Üye
    Konu Sahibi
Adam haklı beyler

TheDarkStar7

TheDarkStar7

Üye
tabikide gmd 2 benchmark ta 33 bin gerisini sen dusun
Senin dedigine bakarsak nexus 6 35000 sonuc aldi o kadar para vermeyelim gidip gmd 2 alalım de mi, saçmalıktan başka birşey degil benchmarklara gore hareket etmek, @bulentercan haklı

Üst Alt