Max 850 tl öneri telefon

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

burakyrs1

Üye
    Konu Sahibi
Max 850 tl öneri telefon
Arkadaşlar okullar bitince telefon almak istiyorum flash player destekli çok fazla oyun oynarım internettede dolaşırım evden pek çıkmıyorum şarjı okul için uzun olmasıda benim için önemli performansıda iyi olmalı kullandığım telefon s3353 sıkıntı çekiyorum fiyat 900e çıkabilir.

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
androidtte flash destegi yok kalan özellikler icin s3 mini

MrExpert

MrExpert

Üye
Şimdilik s3 mini var ancak ilerde çok değişik modeller çıkacak buna ozaman karar ver.

burakyrs1

Üye
    Konu Sahibi
diyorum işte okullar kapanmasına 3.5 ay kaldı telefon almam şart fotoğraf açamıyor internette dolaşamıyorum oyun yok çok sıkıntı çekiyorum ilerde ne tür telefonlar çıkacak bakalım :)

- - - Eklendi - - -

androidtte flash destegi yok kalan özellikler icin s3 mini

her telde var diye biliyorum ?

awdil

awdil

Üye
S3 mini ziyadesiyle sizin isinizi gorur.

ugur1000

ugur1000

Üye
xperia p ;)

kuralsiz9

Üye
S3 mini tasarımını beğenmezsen Xperia P ye de bakabilirsin.Şarj a çok takılma aralarında çok fark yok ve P de daha çok gidiyor S3 mini ye göre.

ugur1000

ugur1000

Üye
sony kalitesi denen bişey var :)

burakyrs1

Üye
    Konu Sahibi
s3 mini bende baktım ancak ekran kalitesiyle biraz düşük olduğunu düşünüyorum xperia p nin SAR değeri yüksek ama yinede bir bakacağım yorumlarınızı bekliyorum.

ugur1000

ugur1000

Üye
s3 mini bende baktım ancak ekran kalitesiyle biraz düşük olduğunu düşünüyorum xperia p nin SAR değeri yüksek ama yinede bir bakacağım yorumlarınızı bekliyorum.

0.71 yüksek değil ki kullandığım xperia tiponun daha yüksek ama sorun yaratmıyor günde 3 saat konuşmayınca

burakyrs1

Üye
    Konu Sahibi
bana internette yeter ama oyunda oynayacaz :) dolphinde zaten flash vardı sanırım

burakyrs1

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler bir araştırayım p yi

• Beğen
Tepkiler: ugur1000
skywalker06

skywalker06

Üye
s3 mini derim

akif tuğrul

akif tuğrul

Üye
HTC one V var bak oda guzel telefon kardesim :)

rodinatr

rodinatr

Üye
Kesinlikle s 3 mini ;)

yokartk

Üye
motorola droid razr xt910 android 4.0.4 var jb de gelicek buyuk ıhtımal. vatan da ındırıme gırıyor ıkı haftada bır 850 lira 10 taksıt :) kaçırma derım

furkey

Üye
0.71 yüksek değil ki kullandığım xperia tiponun daha yüksek ama sorun yaratmıyor günde 3 saat konuşmayınca

sorun yaratıp yaratmadığını sen değil de bırak vücudun 10 sene sonra filan söylesin :) radyasyonun kısa vadede etkileri sadece yüksek dozlarda görülür :)

ugur1000

ugur1000

Üye
sorun yaratıp yaratmadığını sen değil de bırak vücudun 10 sene sonra filan söylesin :) radyasyonun kısa vadede etkileri sadece yüksek dozlarda görülür :)

sormak gerek bulunduğun yerde telefondan başka ne radyasyonlar var ? havadaki duman ? telefon bahane dünyada telefonun 5-6 katı kadar tehlike var hem telefonun sıkıntısı günde 3 saat kulağında konusursan sıkıntı olur ayrıca telefonum çoğu zaman uçuş modunda çünkü arayanım soranım yok telefonu vakit geçirebileyim diye aldım konuşma sıkıntım olsa samsung alırdım radyasyonu az ne olmassa

AYRICA SORMAK LAZIM iphone serisininde radyasyonu çok ona neden kimse atlayıp "sar değeri çok yüksek" demiyor ???
işte bir markayı suçlamak bukadar kolay herkes sar değerine baksa apple ın sonyden farkı olmazdı çünkü sonye de Sırf (!) Sar değerinin yüksekliğinden almıyor !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...