MAX 800 TL ye Android Telefon Önerisi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kuralsiz9

Üye
    Konu Sahibi
MAX 800 TL ye Android Telefon Önerisi
Arkadaşlar nokia kullanmaktayım ve sıkıldım şimdi android dünyasına girmek istiyorum çok araştırdım ama bir modelde eksik olan diğerinde var vs vs karar veremedim.

Yapıcaklarım oyun internet vs root falan ne olursa yaparım uğraşmayı severim.
Ekran küçük olmamalı şarj ekran kalitesi iyi olsun.
Hafıza kartı takma yeri olsun.
çift çekirdek mümkünse 1 gb ramde olsun.

Motorola Atrix gördüm donanım vs çok iyi duruyor ama güncelleme falan almıyormuş ve oyunlarda sıkıntı çıkarır diye düşünmedim.

Önerilerinizi bekliyorum teşekkürler.

codblackops2

codblackops2

Üye
tam istediğin telefon:galaxy s3 mini.

Mufche

Mufche

Üye
A101'e Perşembe Günü S3 Mini geliyor 800Tl , ben alıcam inşallah :)

kuralsiz9

Üye
    Konu Sahibi

arda588

Üye
Şarj sıkıntı olmazsa Xperia P fiyatının ucuzlamasını bekle..

Mufche

Mufche

Üye

kuralsiz9

Üye
    Konu Sahibi
Şarj biraz uzun gitsin istiyorum sanırım xperia çıkardım aklımdan ve s3 mini ye kaydı. Normal s3 un rahat açtığı tüm oyunları bu cihaz oynatır mı acaba arkadaşlar da var başka android s3 kadar akıcı olmuyo subway surfèrs vs. Bir de ekran kalitesi nasıl bu telefonun

Edit: Hoşuma gitmedi bu telefon ekran kalitesi ve şekil bakımından sevmedim.Başka önerisi olan var mı Xperia P de ise Hafıza kartı girişi yok :vur

arda588

Üye
Seni bilmem ama 13 GB rahatlıkla yetiyor bana. Bende S3 mini alacaktım vazgeçtim ve şimdi Xperia P aldım ve müthiş bir telefon..

kuralsiz9

Üye
    Konu Sahibi
Seni bilmem ama 13 GB rahatlıkla yetiyor bana. Bende S3 mini alacaktım vazgeçtim ve şimdi Xperia P aldım ve müthiş bir telefon..
Ne kadara aldınız ? Bu arada S3 mini kullanan varsa ekran kalitesi söylenildiği kadar kötü mü ?

Ali58_58

Ali58_58

Üye
Ne kadara aldınız ? Bu arada S3 mini kullanan varsa ekran kalitesi söylenildiği kadar kötü mü ?
hayır ekran kalitesi çok güzel o ekrana kötü demek için ekranlardan çok iyi anlamanız lazım eğer anlamıyorsanızda o ekran size çok güzel gelir

kuralsiz9

Üye
    Konu Sahibi
hayır ekran kalitesi çok güzel o ekrana kötü demek için ekranlardan çok iyi anlamanız lazım eğer anlamıyorsanızda o ekran size çok güzel gelir

Peki bu telefon 1080p video çekim yapıyor mu bazı yerler böyle göstermişte

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...