Telefon Tavsiyesi Max 700-800 TL BÜTÇE telefon tavsiyesi

Sponsorlu Bağlantılar

Invoke

Invoke

Üye
Bence GMD al. 600e üstüde cebinde kalsın malum öğrenciyiz :sirit:

• Beğen
Tepkiler: AngvanLee

AngvanLee

AngvanLee

Üye
    Konu Sahibi
iphone 4 2. el var temiz sıkıntısız beyaz 16gb konu linkini dilersen atabilirim 1 yıl garantisi devam ediyor, teknosadan alınma. bence iyi düşün. ve aklın varsa sıfır telefon alma kardeş. hele samsung vb. sakın alma. fiyatı yarı yarıya düşer. pişman olur telefonu duvara carpmak istersin.

İphoneleri sırf dosya aktarımı yüzünden sevmiyorum. :)

- - - Eklendi - - -

Bence GMD al. 600e üstüde cebinde kalsın malum öğrenciyiz :sirit:

Öyle düşünüyorum bende fakat GM yi nerede bulabilirim burada hiç bir fikrim yok ayrıca kapları, jilatini v.s bulmak zor sanki :)

Invoke

Invoke

Üye
Hea bluetooth kullanan kim kaldı ki :D

Bulursun hacı çok sattı o telefon.

- - - Eklendi - - -

AngvanLee

AngvanLee

Üye
    Konu Sahibi
Hea bluetooth kullanan kim kaldı ki :D

Bulursun hacı çok sattı o telefon.

- - - Eklendi - - -

aa evet varmış. Eyvallah bu site işime yaradı ben bu telefon hakkında bilgiyi bayiden detaylı alırım. :)

Invoke

Invoke

Üye
aa evet varmış. Eyvallah bu site işime yaradı ben bu telefon hakkında bilgiyi bayiden detaylı alırım. :)

Büyük ihtimal kalmamıştır stoklarında hep öyle oluyor :D Ama arayın sorun getirtsinler yoksa da. :)

AngvanLee

AngvanLee

Üye
    Konu Sahibi

Büyük ihtimal kalmamıştır stoklarında hep öyle oluyor :D Ama arayın sorun getirtsinler yoksa da. :)

İnşallah vardır 2 hafta sonra ayrılıyorum Rizeden çünkü.Yinede şansımı deneyim ben :)

- - - Eklendi - - -

Birde elimde c6-01 var garantisi aralıkta bitiyor kapak bölümü ve orta tuş biraz çizik tahmini kaça satarım. :D Malum ögrenciyiz telefon almak için birşeyleri satmak lazım :P

Invoke

Invoke

Üye
İnşallah vardır 2 hafta sonra ayrılıyorum Rizeden çünkü.Yinede şansımı deneyim ben :)

- - - Eklendi - - -

Birde elimde c6-01 var garantisi aralıkta bitiyor kapak bölümü ve orta tuş biraz çizik tahmini kaça satarım. :D Malum ögrenciyiz telefon almak için birşeyleri satmak lazım :P

Onu ben bilemiyorum, internetten bakın kaça gidiyorlar, buradan da bir bilen çıkar illaki :D

fk555897

fk555897

Üye
Sony Xperia L'yi tavsiye ederim.

• Beğen
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
bugün xperia L aldım 825 tl ye gayet güzel telefon fiyatına göre performansı çok yüksek öneririm bak xperia L'ye :oke:

• Beğen
AngvanLee

AngvanLee

Üye
    Konu Sahibi
bugün xperia L aldım 825 tl ye gayet güzel telefon fiyatına göre performansı çok yüksek öneririm bak xperia L'ye :oke:

Evet güzel telefon hep tipi hem kalitesi.
Peki şarj süresi nedir.
Uzun bir süre kullanılabilecek bir tarzda telefonmudur

OnurErtas

OnurErtas

Üye
kardesim suraya gelsene bi konusalım seninle

Invoke

Invoke

Üye
Peki şarj süresi nedir.

İyidir, hoştur o da. F/P telefonudur adreno 305gpusu ve s4plus işlemcisi ile. Parasını hakkettiğini düşünüyorum.

DalvikCache

DalvikCache

Üye
gm discovery al 600 e alır 650 ye satarsın iphone bile değer kaybediyor bu kaybetmiyor

m_kan

m_kan

Üye
lg l9 da alabilirsin ya da 50 100 tl daha verip lg 4x hd

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Peki şarj süresi nedir.

şarjı idare ediyor 1 gün gider sürekli internette takılmazsan :oke:

thebancally

Üye
İphone tabiki iyidir fakat şuanda alacak durumda değilim. :) Elimdeki telefonu satıp üstüne taksitle bir telefon almayı düşünüyorum, malum öğrenciyiz. :))

- - - Eklendi - - -

General Mobile Discovery kafama yattı fakat jilatinleri telefon kapları vs bilindik marka olmadığından çok zor bulunuyormuş.

gittigidiyor,pda vs internet sitelerinde istemedigin kadar kap,jelatinler var. Aynı gün kargo ertesi gün elinde. 900 tl bile versen tercihin gmd olmalı. Gmd Xperia L den daha performanslı, lg 4x ile aynı seviye sayılır.Lg 4x de tegra 3 oldugu için ısınma ve bazı oyunlarda performans sıkıntısı yaşayabilirsin.