iphone 4 2. el var temiz sıkıntısız beyaz 16gb konu linkini dilersen atabilirim 1 yıl garantisi devam ediyor, teknosadan alınma. bence iyi düşün. ve aklın varsa sıfır telefon alma kardeş. hele samsung vb. sakın alma. fiyatı yarı yarıya düşer. pişman olur telefonu duvara carpmak istersin.

Bence GMD al. 600e üstüde cebinde kalsın malum öğrenciyiz

İphoneleri sırf dosya aktarımı yüzünden sevmiyorum.![]()

Hea bluetooth kullanan kim kaldı ki
Bulursun hacı çok sattı o telefon.
- - - Eklendi - - -
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

aa evet varmış. Eyvallah bu site işime yaradı ben bu telefon hakkında bilgiyi bayiden detaylı alırım.![]()
Ama arayın sorun getirtsinler yoksa da. 
Büyük ihtimal kalmamıştır stoklarında hep öyle oluyorAma arayın sorun getirtsinler yoksa da.
![]()

Malum ögrenciyiz telefon almak için birşeyleri satmak lazım :Pİnşallah vardır 2 hafta sonra ayrılıyorum Rizeden çünkü.Yinede şansımı deneyim ben
- - - Eklendi - - -
Birde elimde c6-01 var garantisi aralıkta bitiyor kapak bölümü ve orta tuş biraz çizik tahmini kaça satarım.Malum ögrenciyiz telefon almak için birşeyleri satmak lazım :P

bugün xperia L aldım 825 tl ye gayet güzel telefon fiyatına göre performansı çok yüksek öneririm bak xperia L'ye![]()
Evet güzel telefon hep tipi hem kalitesi.
Peki şarj süresi nedir.
Uzun bir süre kullanılabilecek bir tarzda telefonmudur
Evet güzel telefon hep tipi hem kalitesi.
Peki şarj süresi nedir.
Uzun bir süre kullanılabilecek bir tarzda telefonmudur

lg l9 da alabilirsin ya da 50 100 tl daha verip lg 4x hd
İphone tabiki iyidir fakat şuanda alacak durumda değilim.Elimdeki telefonu satıp üstüne taksitle bir telefon almayı düşünüyorum, malum öğrenciyiz.
)
- - - Eklendi - - -
General Mobile Discovery kafama yattı fakat jilatinleri telefon kapları vs bilindik marka olmadığından çok zor bulunuyormuş.