Telefon Tavsiyesi Max 700-800 TL BÜTÇE telefon tavsiyesi

Sponsorlu Bağlantılar

AngvanLee

AngvanLee

Üye
    Konu Sahibi
Max 700-800 TL BÜTÇE telefon tavsiyesi
Bütçem 700-800 TL.
Büyük ekranlı, ince, dokunmatik, hızlı, sağlam , şarjı 2 + gün yetecek bir telefon arıyorum.
Ayrıca benim için kamerasınında gayet iyi olması lazım.Bu tavsiye ettiğiniz telefonlardan birini alırsam 3-4 yıl belkide daha fazla süre kullanmayı düşünüyorum.

lazye

lazye

Üye
gm dis

• Beğen
Tepkiler: AngvanLee
ANIL

ANIL

Admin
GM Discovery :oke: 4.7 inç ekran, 7.59 mm incelik, 4 çekirdekli işlemci...

• Beğen
Buğra

Buğra

Admin
General Mobıle Dıscovery :spr

• Beğen
60Samet09

60Samet09

Üye
galaxy fame veya duos

• Beğen
achambo

achambo

Üye
gmd:oke:

• Beğen
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
oyun oynamayacaksan galaxy win lumia 625(daha gelmedi) olabilir

- - - Eklendi - - -

kardeş duzeltıyorum lumia 625 799tl ıle gelmis ama ya 625 al ya da win

• Beğen
AngvanLee

AngvanLee

Üye
    Konu Sahibi
Bu aralar General Mobıle Dıscovery çok tercih ediyorlar, farklı tavsiyeleriniz var mı :) Oyun o kadar önemli değil
Markası tanıdık olmadığından satma konusunda yada satın alma konusunda sıkıntı yaşayabilirim diye düşünüyorum General mobilede. Ayrıca güncellemede de sorun olabilir gibime geliyor. :/

• Beğen
Tepkiler: Buğra
Kerim.

Kerim.

Üye
xperia l cok iyi:oke:

• Beğen
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Bu aralar General Mobıle Dıscovery çok tercih ediyorlar, farklı tavsiyeleriniz var mı :) Oyun o kadar önemli değil
Markası tanıdık olmadığından satma konusunda yada satın alma konusunda sıkıntı yaşayabilirim diye düşünüyorum General mobilede. Ayrıca güncellemede de sorun olabilir gibime geliyor. :/

Tavsiyeme bak o zaman hem uzun omurlu hem sağlam hemde stabil bı tel olan 625 alman mantıklı olacaktır hemde buyuk ekran

Buğra

Buğra

Admin

gm güncelleme verecek hatta var ama dağıtmaya başlamadı güncellemeyi :spr

• Beğen
AngvanLee

AngvanLee

Üye
    Konu Sahibi
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
az kaldı 1 haftaya gelır 625

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
oyun oynamayacaksan al bence ama karar senin

AngvanLee

AngvanLee

Üye
    Konu Sahibi
oyun oynamayacaksan al bence ama karar senin

Kamerası 5 mp olarak yazıyor, birde işletim sistemi windows phone. Ayrıca benim turkcellde çalışan tanıdıgım birine sordum pek iyi olduğu söylenmez dedi, karamsar kaldım.

ismailozcn

ismailozcn

Üye
2. el düşünürsen s3

OnurErtas

OnurErtas

Üye
iphone 4 al kardeşim :) hem oyun oynarsın hem internete girersin hem güncellemelerde sıkıntın olmaz hemde bilindik marka pişman olsan bile su gibi satarsın :) düşünmek istersen bende var bi tane pm at konusalım :)

AngvanLee

AngvanLee

Üye
    Konu Sahibi
iphone 4 al kardeşim :) hem oyun oynarsın hem internete girersin hem güncellemelerde sıkıntın olmaz hemde bilindik marka pişman olsan bile su gibi satarsın :) düşünmek istersen bende var bi tane pm at konusalım :)

İphone tabiki iyidir fakat şuanda alacak durumda değilim. :) Elimdeki telefonu satıp üstüne taksitle bir telefon almayı düşünüyorum, malum öğrenciyiz. :))

- - - Eklendi - - -

General Mobile Discovery kafama yattı fakat jilatinleri telefon kapları vs bilindik marka olmadığından çok zor bulunuyormuş.

OnurErtas

OnurErtas

Üye
iphone 4 2. el var temiz sıkıntısız beyaz 16gb konu linkini dilersen atabilirim 1 yıl garantisi devam ediyor, teknosadan alınma. bence iyi düşün. ve aklın varsa sıfır telefon alma kardeş. hele samsung vb. sakın alma. fiyatı yarı yarıya düşer. pişman olur telefonu duvara carpmak istersin.