Max 600 TL Telefon Önerisi

Sponsorlu Bağlantılar

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
    Konu Sahibi
Max 600 TL Telefon Önerisi
1.5 yıl önce Neo V almıştım kendime , o zamandan beri piyasayla hiç ilgilenmiyorum.

600 liraya performans bakımında iyi bir telefon arıyorum cpu gpu ekran boyutu bunlar önemli.

Telefon kız için gerçi seçimi yaparken çok farketmez herhalde.

Aklımda gm discovery var aslında ama çok güvenemiyorum böyle cihazlara nedense üstelik kendimede almıyorum dikkatli olmam lazım 1.5 yıl öncede atrix vardı meşhur ama cidden dicovery müthişmiş.

DalvikCache

DalvikCache

Üye
sıfırmı lazım

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
    Konu Sahibi
0 olacak evet

DalvikCache

DalvikCache

Üye
o fiyata gmd den başka tavsiyem olamaz bayana mavisi gider ama piyasada bulunmuyor galiba

Kerim.

Kerim.

Üye
kıza alinacaksa 520 alirdim ben.nasil olsa oyun oynamaz?

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
    Konu Sahibi
illaki oynarda küçük çaplı oyunlar oynar.
520? lumia?

- - - Eklendi - - -

forumda elinde kalır diyen arkadaşlar var gm discovery'ye

Kerim.

Kerim.

Üye
bayan birinde çin cihazi gorsem ne alaka bilmem ama yakistirmam ben.hos durmaz bence.oyun oynarsa az da olsa hic bulasmasin wp ye o zaman.800olur mu butce?

Invoke

Invoke

Üye
800 olursa Xperia L hoş olmaz mı? :)
Olmazsa da Lumia 520 iş görür bence. Müzik dinler, fotoğraf çeker, facebooka filan girer yetmez mi? Ne kadar var bilmiyorum ama iyi kötü oyunu vardır wp'ninde zamanla da artar.

Buğra

Buğra

Admin
gm discovery :spr

• Beğen
Tepkiler: Dede
fingerback5

fingerback5

Üye
gm discovery al bence teknolojide çok bayan/erkek işi olmaz hani motorola cihazları falan bayana hoş durmayabilir ama günümüzdeki telefonlar ince ve şıklar gmd diyorum ben ama çok uygulama beklentin olmazsa lumia 520 var kalınlığı dışında gayet özgün tasarıma sahip.

Yunkaai

Yunkaai

Üye
Yani bende gmd derimde bir bayana alıyosan ve donanıma önem vermiyosa lumiada bakabilirsin.

emrecetinkaya

emrecetinkaya

Üye
Iphone 4.

Invoke

Invoke

Üye
Bu arada yakın zamanda Türkiyeye gelir, Xperia M. Hemen alınmayacaksa size uygun bir telefon bence (eğer fiyat ve zamanda uygun olursa), fiyatı 600-800arası olur diye tahmin ediyorum,net bir fiyat yok şuan için.