Telefon Tavsiyesi Max. 500-550TL'ye 2.El de dahil en ideal telefon hangisi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

caps6

Üye
sorun yoksa discovery al.Geçiş telefonu olarak alıcaksın anladığım kadarıyla.Discovery ikinci el olarak kolay elden çıkartılır ama uzun yıllar kullanacaksan tavsiye etmem.Servisi sorunlu.Moto g de fiyatları arttı.Aynı discovery gibi Lenovo notebook sorunsuz çıkarsa taş gibi de.Servisi çok kötü bir kere lenovo aldım.Servisle çok uğraştım ve çalışanları işini düzgün yapamıyor.Teknik elemanları yetersiz.İki kere servise yolladım.Düzeltemediler.Laptop un her yeri açıldı sonra arızayı öğrenmek için normal tamirciye götürdüm.Lenovo servisine arızayı söylüyorsun onlar sadece format atıp yolluyorlar.Neyseki tüketici hakları derken kurtuldum.Servisi yüzünden lenovo tavsiye etmem.

Tepkiler: avcitalip

0MG90

Üye
Bence Zenfone 5 ara, belki bulursun

Serhan

Üye
93.El İphone 6 Plus (!)

Konu Sahibi
Herkese çok teşekkürler,akşam üzeri temiz bir beyaz 16GB Beyaz Discovery alıp kurtuldum,şimdilik memnunum uzun süre kullanırım gibi geliyor belkide işe girene kadar

Herkese çok teşekkürler,akşam üzeri temiz bir beyaz 16GB Beyaz Discovery alıp kurtuldum,şimdilik memnunum uzun süre kullanırım gibi geliyor belkide işe girene kadar
hayırlı olsun kardeşim güle güle kullan allah pişman etmesin

Konu Sahibi
Şikayet ettim ilgileneceklerdir...

Tepkiler: @@DiAbLo@@
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...