Senyor Keş
Üye
-
Konu Sahibi
-
Hocam ekran kartında tam bir üstünlük bulamadım ben o yüzden kafam karıştı bazı noktalarda biri iyi bazı noktalarda diğeri. Birde 3 çoğu sitede satılmazken 2 hemen hemen her yerde var acaba tutulmuyor mu sorusu geldi aklıma. Memnun musunuz şuan oyunlarda kasma felan oluyor mu hiç denediniz mi?Hocam bende sizinle aynı durumdaydım. 1 ve 3 arasında kalmıştım. 3'ün ekran kartının daha iyi olması nedeniyle ve lenovo ya güvenemediğimden dolayı ASUS X550LN-XO007 yi tercih ettim.
Pazartesi günü sipariş verdim bugün veya yarın gelir daha kullanmak nasip olamadıekrsn kartı çok önemli tabi oyun için. @osmanmert94 hocam.memnunmusunuz tercihinizden
Monsterin sitesine bak derim. Ama araştır mutlaka monster nasıl bi marka diye.
monster masaüstü değil hocammasaüstü düşünmüyorum hocam verdiğim 4 linkteki ürünlerden hangisini tavsiye edersiniz
monster masaüstü değil hocam
verdiklerin arasında lenova ile acer diğerlerinden iyihocam bütçe 2300 taş çatlasa. sen diyorsun monster'a bak. monsterlar 2500 tlden başlıyor
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
hocam 2380 lira ama özellikler güzel gerçekten. ama senin bütçeden 180 fazla. sadece seçenek olarak dursun
dediğim gibi hocam acer ve lenova iyi. acerin ekrn kartı lenovanınsa işlemcisi iyiama @L-LumieRe nin dediğine göre oyunu işlemci değil ekran kartı oynatır.böyle cihazları teknomarketlerde bulmak zor hocam. sen benim verdiğim 4 cihazdan hangisi en iyisi bir baksana değerlendirme yapayım ona göre
dediğim gibi hocam acer ve lenova iyi. acerin ekrn kartı lenovanınsa işlemcisi iyiama @L-LumieRe nin dediğine göre oyunu işlemci değil ekran kartı oynatır.
Katılıyorum o fiyata en iyisi bu. Tabi marka olarakta göz önünde bulundurduğumuzda.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızGayet iyi bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?