Tavsiye Max. 1500 liraya laptop önerisi

Sponsorlu Bağlantılar

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Bence o modelin ramine mai sitesinden bakın çünkü pcdepo bazen hata yapabiliyor bundan 2–3 yıl önce pcdepo yine msi'ın bi modelinde 1333 mb rami 1600 olarak yazmış ve almışlar halbuki ram 1333 mhz bu sitenin hatası ama kullanıcılar şikayet edince sitenin hatası olmasına rağmen msi pcleri toplayıp 1600 mhz ram taktı. Ben kullanıyorum servisinden çok memnunum. Ayrıca eğer ram desteği fazlası varsa kendin takabilirsin ben ssd takarken mail attım. Kasayı açarsam garanti dışı kalır mı diye biz mai kuralları olarak kullanıcıların hdd ve ram terfilerine izin veriyoruz kapağı açabilirsiniz diye mail attılar. Söktüm içini taktım ssdyi. Aynı şekilde ssd takıp garantiye gönderenler var hatta sorun yapmıyorlar
MSI in sitesine baktım ama yukarıda ki modeli bir türlü bulamadım. Neden acaba ? Modelini olduğu gibi kopyalayıp yapıştırıyorum ürün bulunamadı hatası veriyor.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Şu laptop nasıl ?

ANIL

ANIL

Admin
MSI modeline göre HDD iyi fakat işlemci ve ekran kartı düşük.

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
MSI 128 değil mi? MSI modeline göre bir önceki nesil işlemci ve ekran kartı var.
Hayır MSI 64 bit. Bu performansta çok etki eder mi ? Yani MSI ve Asusun işlemcilerine kıyasla

ANIL

ANIL

Admin
Hayır MSI 64 bit. Bu performansta çok etki eder mi ? Yani MSI ve Asusun işlemcilerine kıyasla

İşlemci konusunda sorun yaşamazsın. Ekran kartı daha önemli. 64 bit olması da onu daha yavaş yapmıyor. Eskiden 64-128-bit karşılaştırmalarında direk 128-bit hızlı diyebilirdik ama şimdi durum pek öyle değil. GT740M'in rakibi GT640M oluyor. 64-bit 740M ile 128-bit GT640M arasında çok fazla fark olmadığı söylenmiş genel olarak. Asus ise daha düşük diyebileceğimiz GT635M ekran kartına sahip.

• Beğen
Tepkiler: mehsevim
messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
İşlemci konusunda sorun yaşamazsın. Ekran kartı daha önemli. 64 bit olması da onu daha yavaş yapmıyor. Eskiden 64-128-bit karşılaştırmalarında direk 128-bit hızlı diyebilirdik ama şimdi durum pek öyle değil. GT740M'in rakibi GT640M oluyor. 64-bit 740M ile 128-bit GT640M arasında çok fazla fark olmadığı söylenmiş genel olarak. Asus ise daha düşük diyebileceğimiz GT635M ekran kartına sahip.
Bilgilendirme için teşekküler.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
msi daha iyi hdd'yi önemseme hdd kalmadı zaten. SSD takarsın. Bende 7200 var ben bile ssd aldım.

• Beğen
messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
msi daha iyi hdd'yi önemseme hdd kalmadı zaten. SSD takarsın. Bende 7200 var ben bile ssd aldım.
MSI yı alayım yani ? iki gün sonra sipariş vreceğim ama hangisini vereyim tam karar kılmadım

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-
ismail

ismail

Üye
MSI yı alayım yani ? iki gün sonra sipariş vreceğim ama hangisini vereyim tam karar kılmadım
Kafayı karıştıran tek şey dhde ısınıyo demeleri. bu ısınma performansı etkilemiyosa msi tabiki.

• Beğen
messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Kafayı karıştıran tek şey dhde ısınıyo demeleri. bu ısınma performansı etkilemiyosa msi tabiki.
Yukarıdaki linkte ki Asusu kullanan birisi ile karşılaştım bu forum da . adam kesinlikle ısınma yok diyor. harddiski de hızlıymış. Ne yapacağımı şaşırdım...

ismail

ismail

Üye
ekran kartı kötü sanırım onundaOyun oynayan biri değilsen asusu alabilirsin

• Beğen
messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
ekran kartı kötü sanırım onundaOyun oynayan biri değilsen asusu alabilirsin
Şöyle söyleyeyim. Asusun ekran kartı tüm Caldof daty serisini oynatabilir mi ? oynatabilirse Asusu alacağım. oynatamazsa msı ..

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-
ismail

ismail

Üye
  • Beğen

Üst Alt