messevim
Üye
-
Konu Sahibi
-
Pc depo güvenilir mi peki ?hocam site den çok laptop öneriniz yok mu ? ben pek anlamam pc işlerinden.Pc Depo'dan bi bak derim hemen hemen hepsi freedos sistem parası vermezsin
Hangi laptobu aldınız ?Pc Depo'dan aldım laptopumu. Özelliklerine göre oldukça ucuza aldım tabi sistemi ben kurdum.
Kardeşim ikinci önerdiğin MSI marka laptop dikkatimi çekti. O paraya değer mi o cihaz ?Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Özellikler kötü sayılmaz ama ram az sanırım birazLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Buda güzel parasına değecek bir cihaz gibi duruyo ama 250-300lira daha pahalı senin bütçende..Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bazı seçenekler daha fiyatına göre özellikleri güzel olanlara bakıyorum ama hiçbiri için garanti veremem tabi sonuçta kullanmadım
KesinlikleKardeşim ikinci önerdiğin MSI marka laptop dikkatimi çekti. O paraya değer mi o cihaz ?
ilk linkteki ile ikinci linkte ki arasında yaklaşık dörtyüz lira fark var . sizce hangisi alınmalıKesinlikle
Ramini ilerde attırmak istersen arttıramazsın bu kötü. En azından bi slot daha olsayfı boşta 12gb yapabilme ihtimalin olsaydı ilerde güzel olurdu.Kardeşim ikinci önerdiğin MSI marka laptop dikkatimi çekti. O paraya değer mi o cihaz ?
önce açıklama için eyvAllah kardeşim. zaten 8 gb bana yeter diye düşünüyorum. bu 7200 rpm dediğiniz ne oluyor tam olarak anlamadım ? Ayrıca bende halı hazırda win7 ve win8 kurulum dosyaları mevcut. onları flash disce yazdırıp bu bilgisayara yükleyebilir miyim ?Ramini ilerde attırmak istersen arttıramazsın bu kötü. En azından bi slot daha olsayfı boşta 12gb yapabilme ihtimalin olsaydı ilerde güzel olurdu.
Ekran kartı kaç bit yazmıyo 128veya 192 bitse idare eder. 256 falansa güzeldir ama 256 olcağını sanmam.
Belki içindeki hdd yavaş olabillr ama o fiyata 7200 rpm bulamayız.
Sistemi olmadığı için kaçak kurman gerekcek yada satın alman gerecek bu en önemli eksiği ama içinde sistem olsaydı 2000 liranın altında olmazdı bu pc.
Son olarak tekrar edeyimpcyi kullanmadığım için bilemem ama msi dedik mi herkes adını bilir. Bunu kullanan birinin çıkması daha güzel olur
Bide burdaysa @ANIL bi yorum yaparsa güzel olur
740M tam olarak ne oluyor ?Evet bu model iyi diğerlerine göre. 8GB RAM günümüz için fazlasıyla yeterli. 740M ile de orta-üst arası tüm oyunları oynarsın.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ayrıca ürünü araştırdım 64 bitmişRamini ilerde attırmak istersen arttıramazsın bu kötü. En azından bi slot daha olsayfı boşta 12gb yapabilme ihtimalin olsaydı ilerde güzel olurdu.
Ekran kartı kaç bit yazmıyo 128veya 192 bitse idare eder. 256 falansa güzeldir ama 256 olcağını sanmam.
Belki içindeki hdd yavaş olabillr ama o fiyata 7200 rpm bulamayız.
Sistemi olmadığı için kaçak kurman gerekcek yada satın alman gerecek bu en önemli eksiği ama içinde sistem olsaydı 2000 liranın altında olmazdı bu pc.
Son olarak tekrar edeyimpcyi kullanmadığım için bilemem ama msi dedik mi herkes adını bilir. Bunu kullanan birinin çıkması daha güzel olur
Bide burdaysa @ANIL bi yorum yaparsa güzel olur
Yükleyebilirsin ama msi'nin sitesine girip driverleri indirmen gerekecek. Ekran kartını bu fiyata daha iyisini bulamazsın zaten. Pcnin 64 bit olması normal 32 bit pek yok zaten artıkönce açıklama için eyvAllah kardeşim. zaten 8 gb bana yeter diye düşünüyorum. bu 7200 rpm dediğiniz ne oluyor tam olarak anlamadım ? Ayrıca bende halı hazırda win7 ve win8 kurulum dosyaları mevcut. onları flash disce yazdırıp bu bilgisayara yükleyebilir miyim ?
740M tam olarak ne oluyor ?
Ayrıca ürünü araştırdım 64 bitmiş
Başka bir pc araştırma ya gerek yok değil mi bu pc iyi diyorsun yaniYükleyebilirsin ama msi'nin sitesine girip driverleri indirmen gerekecek. Ekran kartını bu fiyata daha iyisini bulamazsın zaten. Pcnin 64 bit olması normal 32 bit pek yok zaten artık
Birde bu ürünü kullanan biri gelip mesaj atsa daha güzel olur
Grafik Kartı yeterli düzeyde değil mi?740M grafik kartı. 4 GB ve üstü Ram varsa 64 bit olur
Şimdi biraz araştırma yapımda normal kullanımda ısınma yokmuş oyunlarda vs varmış ayrıca buna ayriyeten Rami yukseltiliyormus? Donanım haberde öyle yazmış bunu kullananİşte ısınma sorunu olcağını sanmıyorum msida. Ama bilemeyiz bunu kullanan biri çıkmadan
Sonra alırsın ısınıyo bu dersin mesuliyet kabul etmemek için kullanan birine sormanı söylüyorumben sadece verdiğin fiyat aralığında msi ve lenova pclere baktım
Grafik Kartı yeterli düzeyde değil mi?
Bilgilendirme için teşekkürler. Son olarak bu pc orta seviyede ki bir kullanıcıyı 2-3 yıl idare eder değil mi?Bu fiyat için yeterli. Dediğim gibi orta-üst grafik ayarlarında oyuna bağlı olarak oynarsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?