Tavsiye Max 1100 TL ye Önümüzdeki hafta telefon tavsiye edin acil

Sponsorlu Bağlantılar

Invoke

Invoke

Üye
O senin görüşün SP almak mantıksız falan değil chipseti gayet güçlü oyunlarda falan gayet iyi. Nexus serisinin kalitesi Sony'nin yanından bile geçemez bu da bir gerçek

Bu gerçek değil. Sen Nexus 4 de kaldıysan belki haklısın ama Nexus 5 gayet iyi. Sony cihazlar cidden kaliteli, evet. Malzeme vs. olarak. Bunu ben de biliyorum o kadar kullandım. Dandik Ray'den bile gayet memnunum ve vaktindeki çoğu cihazdan üstündür, anlayana. Ama en büyük sorunları ekranları, bu da gayet açık kalite yok o ekranlarda. 2.si 1200 liraya SP alıp 4.4 güncellemesi bekleyip 2 .çekirdekli soluk ekranlı cihaz almak mantıklı mı sence ? Kamerası kaliteli mi SP'nin? Sony'nin kalitesi pahalı. 1200 liraya alacağın kalite değil. Verirsen 2300+ alırsan Z2, o zaman konuşuruz Sony'nin kalitesini. SP'nin 1 tane artısı yok Nexus 5'in yanında. Ki zaten şunu da eklemiştim illa Sony diyorsan ZR var yakın fiyatta. Kısacası SP gayet alınmayacak durumda şuan.

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Tabletten yaziyorumda telefon alcam diye kendi telefonumu kardeskme verdim alisamadim hiza :D ekfanmi bulanik on kamerami demek istedim

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN
Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Bu gerçek değil. Sen Nexus 4 de kaldıysan belki haklısın ama Nexus 5 gayet iyi. Sony cihazlar cidden kaliteli, evet. Malzeme vs. olarak. Bunu ben de biliyorum o kadar kullandım. Dandik Ray'den bile gayet memnunum ve vaktindeki çoğu cihazdan üstündür, anlayana. Ama en büyük sorunları ekranları, bu da gayet açık kalite yok o ekranlarda. 2.si 1200 liraya SP alıp 4.4 güncellemesi bekleyip 2 .çekirdekli soluk ekranlı cihaz almak mantıklı mı sence ? Kamerası kaliteli mi SP'nin? Sony'nin kalitesi pahalı. 1200 liraya alacağın kalite değil. Verirsen 2300+ alırsan Z2, o zaman konuşuruz Sony'nin kalitesini. SP'nin 1 tane artısı yok Nexus 5'in yanında. Ki zaten şunu da eklemiştim illa Sony diyorsan ZR var yakın fiyatta. Kısacası SP gayet alınmayacak durumda şuan.
Yukarda Sp'nin 1000 Nexus 5'in 1400lerde olduğunu yazdım ekleme yapmştm da, zaten konuyu açan arkadaş 1100 tlyi geçemiyor. Sp'nin 4.3 güncellemesi ile ekran solukluğu gitmiş arkadaşımda gördüm ben de şaşırdım zaten. Kamera konusuna gelirsek Nexus serisi de iyi değil kameraya çok önem veren zaten Nokia almalı. ZR bulabilirse 1100 tl'ye paralel ithalat falan tabi ki ZR almalı kesinlikle.
Ben incelemedim ama tft ekrana verilmez 1100tl yandan bakınca goruntu bozuluyor sanırım
Hicbisey anlamadım
Ips olsa daha iyi tabi de Sony neden tft'de bu kadar ısrarcı ben de anlamadım zaten. Bi de telefonun resmi fiyatı en son 1.049 tl idi şusıra 999 tl diye biliyorum paralel ithalat alırsan da 950 tlye kadar düşüyor fiyat.

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN

MaxipmaN

Üye
Tabletten yaziyorumda telefon alcam diye kendi telefonumu kardeskme verdim alisamadim hiza :D ekfanmi bulanik on kamerami demek istedim
Bulanık demedim ki o nerden cikti :D ekran kalitesi yeterli 1320nin

Invoke

Invoke

Üye
Yukarda Sp'nin 1000 Nexus 5'in 1400lerde olduğunu yazdım ekleme yapmştm da, zaten konuyu açan arkadaş 1100 tlyi geçemiyor. Sp'nin 4.3 güncellemesi ile ekran solukluğu gitmiş arkadaşımda gördüm ben de şaşırdım zaten. Kamera konusuna gelirsek Nexus serisi de iyi değil kameraya çok önem veren zaten Nokia almalı. ZR bulabilirse 1100 tl'ye paralel ithalat falan tabi ki ZR almalı kesinlikle.
Ips olsa daha iyi tabi de Sony neden tft'de bu kadar ısrarcı ben de anlamadım zaten. Bi de telefonun resmi fiyatı en son 1.049 tl idi şusıra 999 tl diye biliyorum paralel ithalat alırsan da 950 tlye kadar düşüyor fiyat.

Fiyatı düşmüş demek ki. Ben nexus 5'i 1300'e alırken, 1200'dü SP. Son durum nedir bilmiyorum ama sana çok net söyleyeyim, 950de olsa mantıklı değil bence. SP'nin tek güzel yanı, Sony uygulamaları ve alttaki çok şık led. Başka yok. :D Ayrıca ekran yazılımla az biraz düzeltilir, panel yine aynı panel. Ki Nexus 5'in sesi de kamerası da gayet iyi. Yetersiz gelse ben almazdım zaten, Nexus 4 gibi değil multimedia açısından.

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Net dsgil demissiniz paardon benim hatam :D

Invoke

Invoke

Üye
Ney net değil ? 1320'nin ekranı mı? :p

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Fiyatı düşmüş demek ki. Ben nexus 5'i 1300'e alırken, 1200'dü SP. Son durum nedir bilmiyorum ama sana çok net söyleyeyim, 950de olsa mantıklı değil bence. SP'nin tek güzel yanı, Sony uygulamaları ve alttaki çok şık led. Başka yok. :D Ayrıca ekran yazılımla az biraz düzeltilir, panel yine aynı panel. Ki Nexus 5'in sesi de kamerası da gayet iyi. Yetersiz gelse ben almazdım zaten, Nexus 4 gibi değil multimedia açısından.
Ekranın gene gideri var fena değil performansı da iyi bence ortalamanın üstünde zaten Adreno 320 sağolsn, Nexus 5 veya ZR bulabilirse tabi ki o ikisinden birini almalı ama ben olsam en kötü ihtimalle şuan SP alırdım da konuyu açan arkadaş Nokia alcak gibi görünüyor :)

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
:D netmi 225 daha iyiymis oyle dedi ali kemal abi

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Ekranın gene gideri var fena değil performansı da iyi bence ortalamanın üstünde zaten Adreno 320 sağolsn, Nexus 5 veya ZR bulabilirse tabi ki o ikisinden birini almalı ama ben olsam en kötü ihtimalle şuan SP alırdım da konuyu açan arkadaş Nokia alcak gibi görünüyor :)
Soyld nexus 5 donaniminda bi android bulsam 1100 e onu alcamda :/D bide evde tabletim var 4 cekirdekli is goruyo oyun. Falan oyun pek oynamam social app ler onemli wgatsapp skype falan

Invoke

Invoke

Üye

O zaten WP alacak büyük ihtimalle. SP'nin performansı kesinlikle kötü değil. Onun fiyat aralığındaki Samsunglara LG'lere bakarsak SP mantıklı olur. Ne bileyim bir S4 mini, bir G Pro Lite yerine SP tercih ederdim ben ama işin aslı bana göre bunlarn hiç biri alınacak cihazlar değiller. Mesela LG alacaksan o fiyat aralığında az daha kas Optimus G al ya da Sony alacaksan az daha kas ZR al ya da en mantıklısı Nexus 5 al ya da Samsung alacaksan Note 2 al ikinci el ya da çok para ver Note 3 al ya da hiç Samsung alma. Bu şekilde benim mantığımi, gayette mantıklı bence. :ehe
:D netmi 225 daha iyiymis oyle dedi ali kemal abi

Net tabi. :D Ben de öyle demiştim. ama son dediğim olay da kesin. OpenGL.ES3.0 desteği Adreno 225 de yok.

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN ve Silinen Üye 737108
avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Bu open gl 3.0 nedir

Invoke

Invoke

Üye
open graphics library. 305 opengl.es3.0 desteklerken 225 2.0 destekliyor. Grafik birimini kullanarak ekrana iki üç boyutlu grafiği çiziyor, işte. Directx gibi düşünürsek yanlış olmaz sanırım.

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Hadiya o buyuk fehlike o zaman

Invoke

Invoke

Üye
O kadar da büyük tehlike olmayabilir, gameplay videolarına bak, karşılaştırmalara.

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Gta san andreasi kasmadan oynatiyo bya mc4 nova falan 925 alcamda evin yanindaki vodafonadan siyahmi beyazmi ihi durur 925te

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
925 alacaksan bilgin olsun hepsiburada.com da kampanyadaydı bi ara 999 tl. Nokıa batsada kalitedir bence :)

kfahaa

kfahaa

Üye
General mobile elit al

Üst Alt