Ekran tft sanırım 5 kurus vermem sahsenSony Xperia SP tavsiye edilir
Bende 1320 mi 925 mi o konuda kararsizim bide iphone 4 e baktim ama hocam 1320 nin o ekrana ppi degeri dusuk degilmi birde benim icin on kamera onemliLumia 1320 al en azindan daha yeni nesil bir cihaz 999 a
Ekran 925 kadar net degil ama guzel bence dun baktım yeterliBende 1320 mi 925 mi o konuda kararsizim bide iphone 4 e baktim ama hocam 1320 nin o ekrana ppi degeri dusuk degilmi birde benim icin on kamera onemli
Sony Xperia SP tavsiye edilir
Bende 1320 mi 925 mi o konuda kararsizim bide iphone 4 e baktim ama hocam 1320 nin o ekrana ppi degeri dusuk degilmi birde benim icin on kamera onemli
O senin görüşün SP almak mantıksız falan değil chipseti gayet güçlü oyunlarda falan gayet iyi. Nexus serisinin kalitesi Sony'nin yanından bile geçemez bu da bir gerçek. Ayrıca Nexus 5 dediğin telefon 1400 tl Sp ise 1000 tl o ikisini karşılaştırmak asıl mantıksızlıktır.Ben etmem SP tavsiye. Nexus 5 var android alınacaksa illa Sony alınacaksa ZR var artık. SP almak mantıksız şu saatten sonra.
ppi değerine takılma 1320'nin ekranı gayet iyi.
Surum kac spninO senin görüşün SP almak mantıksız falan değil chipseti gayet güçlü oyunlarda falan gayet iyi. Nexus serisinin kalitesi Sony'nin yanından bile geçemez bu da bir gerçek
Dkranmk yeterli kmeramiEkran 925 kadar net degil ama guzel bence dun baktım yeterli