Darqos
Üye
-
Konu Sahibi
-
Zenf 2 de sırf 4GB ram var diye onu almam , 2GB lik modelide varmış ama İşlemciyi kısmışlar , Yok be aga Ben Markadan vaz Geçmem Dayımda Zenf 6 aldı wifi az çekiyo ve Viber gibi uygulamalarda Karşıya arada ses gitmiyo ve cazirti var Markadan vaz geçmem yanieylüle kadar yeni telefonlar çıkar.Zenfone 2 gelecek
evet zen 6 da o sorun çıkabiliyor iki tanıdığımda zenfone 6 var birinde sesde felan hiçbir sorun yok diğerinin telefonunda senin yazdığın sorundan vardı servis anakartını değiştirdi.Zenf 2 de sırf 4GB ram var diye onu almam , 2GB lik modelide varmış ama İşlemciyi kısmışlar , Yok be aga Ben Markadan vaz Geçmem Dayımda Zenf 6 aldı wifi az çekiyo ve Viber gibi uygulamalarda Karşıya arada ses gitmiyo ve cazirti var Markadan vaz geçmem yani
Hepsiburada.com dan alınırmı lg g2 ?lg G2 yi sakin paralel ithalat alma kliksadan pisman olursun. Alirsanda dua et bozulmasin... Servise giden urunlere su temasi var diyip garanti disi birakiyorlarmis. Burda bir arkadas paylasmisti
Telses garanti diye
Hepsiburadada paralel ithalat satiyor. Garanti işleriyle onlar ilgilenmiyor... Onlar sadece araci.. G2 cok isinan ve genelde 2seneyi doldurmadan ekrani filan arizalanan bir telefon.. Garantiye duserse sıkıntı olur sizin icin...Hepsiburada.com dan alınırmı lg g2 ?
Ben Note 3'ümde gayet memnunum hiçbir zaman sabit düşünme çok yanılırsın.Hiç bir zaman Samsung düşünme pişman olursun Lg G2 Gayet iyi bir telefon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?