Tavsiye Teksel Garanti (LG G2) ÇILDIRACAM YARDIM EDİN!

Sponsorlu Bağlantılar

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi
Teksel Garanti (LG G2) ÇILDIRACAM YARDIM EDİN!
Lg G2 telefonumda Simple Rom V1.2 android 5.0.1 versiyonu vardı.Twrp'den bütün wipeleri yaparak yeni rom dosyaysı flashlayayım dedim Ama G Pro 2 telefonun yazılımını yanlışlıkla cihazıma yükledim.
Cihaz şimdi açılmıyor ekran gözükmüyor tek bildirim ledi yanıp sönüyor.Bilgisayar görmüyor.Ddownload mode veya hard reset yerine girilmiyor.LG logosu da gözükmüyor.Ekran tamımıyla kapalı gözükmüyor.
Ne yapabilirim?
Yanılşlıkla indirdiğim rom dosyası: opers.com/lg-g-pro-2/development/futurev3-1-lollipop-walkman-f350l-s-k-t3020379

Telefonumda böyle bu durum oldu yani hard brick üstesinden kalkamadıdığım için TEKSEL ELEKTRONİK servisine gönderdim.
Cihazda oksi enme olmuş diye bana 600 tl vereceksem yapacaklarmış ama telefonum hiçbir suya hiçbir şeye maruz kalmadı zaten hard brick olduğundan dolayı açılmıyordu cihaz tek bildirim ledi yaniyodu.
Bu durumda NE yapmalıyım delirmek üzereyim!!!!!!!!!

Son düzenleme:

Luck Star

Luck Star

Üye
çözüm var dostum lg flash tool ile orjinal romu flashlıycaksın.

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi

Öyle açılmıyordu hiçbir şekilde cihaz tepki vermiyor pc bile tanımıyor cihaz artık serviste ve su arızası içimiş garanti dışı bıkraktılar haksız yere ne yapabilirim hatta sikayetvar.com'dada herkese aynı şey yapılmış.

Garanti İşe Yaramıyor.
| 10 Şubat 2015 09:00
LG g2 Kliksa.com' dan Teksel garantili telefon 3 ay düzgün çoğu zaman sorunsuz çalıştı. Daha sonra şebeke ve bağlantıda kopmalar olmaya başladı. Buna istinaden garanti ye yolladım. Sonuç kullanıcı hatası ama sadece sim kart çevresinde, yani su başka hiçbir yere zarar vermemiş. Ayrıca LG G2 lerde bağlantı sorunu diye İnternet'e yazın ne kadar çok aynı sorunu yaşayan insan olduğunu görürsünüz. Sonuç Teksel garantisi hangi ürünü alırsanız alın bir anlam ifade etmiyor.
Haksız Yere Cihazımı Garanti Dışı Bıraktı.
| 11 Ağustos 2014 17:10
27/05/2014 tarihinde Kliksa.com' dan 1179 tl'ye LG G2 aldım. 01/08 tarihinde sabah uyandığımda telefon çalışmıyordu, açma kapama tuşuna bastığımda titreme yapıp ışıkları yanıp sönüyordu. Teksel garantili cihazı servise götürdüm 1 gün sonra aradılar telefonun yoğun suya maruz kaldığını, board ve ekranın değişmesi gerektiğini 800 tl masrafı olduğunu söylediler.

Suyla teması olmayan cihazı iade aldım, tanıdık bir servise götürdüm baktılar içi komple ıslanmış hatta kısa devreyle entegreleri patlatılmış. Servisteki 20 yıllık teknisyen arkadaş, tanesinde 3-5 Euro kazanıyorlar. Garantiden düşürmek için buzdolabında nemlendirip fotoğrafını çekiyorlar dedi.
Telefonum Kullanıcı Hatası Diye Gönderildi.
| 10 Kasım 2014 11:50
Yaklaşık 3 ay önce hepsiburada.com'dan LG G2 aldım telefonum ilk günden itibaren sesim karşıya çok boğuk gidiyordu. Aradan 1 hafta sonra telefonum şarj olmamaya başladı yani milimetrik hesaplarla şarjı tutturman gerekiyordu. Teksel'e kendi elimle verdim bana içine su girmiş ve kullanıcı hatası diye geri iade edildi eğer yaparsak 160 lira masraf çıkardılar. Kabul etmedim çünkü inanmadım telefonun içine su girdiğine LG Genel Merkez Servisine götürdüm artık yaptırmaya karar verdim ama bana telefonunuza asla su girmemiştir. Bu rapor yanlıştır dediler üretimsel hata olarak bana bildirdiler ama Teksel içine su kaçmış kullanıcı hatası diye gönderiyor. Yazıklar olsun Teksel. Mahkemeye gideceğim!
Her Soruna Kullanıcı Hatası Diyor.
| 04 Mart 2015 10:10
18.07.2014 tarihinde Kliksa.com'dan aldığım Çiçekler Elektronik İthalatçı firma garantili LG G2 telefonum Şubat ayı içerisinde arızalandı. Hiçbir etkiye bağlı olmadan koltuk üstünde birden karıncalı ekran görüntüsü oluştu ve bir daha da değişmedi. Anlaşmalı servis olan Teksel İletişim Elektroniğe yolladım. İlk geri dönüşlerinde ekran soketinin oksitlendiğini ve 350 TL karşılığında yapılacağını, bunun kullanıcı hatası olduğunu söylediler.

Bırakın suya düşürmeyi falan yağmur suyuna bile maruz kalmayan bu telefonun kullanıcı hatasıyla oksitlenemeyeceğini söyledim. Kapattılar, ikinci aramalarında da aynı şeyi söylediler. Sonra da alıcı ödemeli olarak düzeltmeden gönderdiler.
Garanti İşe Yaramıyor.
| 10 Şubat 2015 09:00
LG g2 Kliksa.com' dan Teksel garantili telefon 3 ay düzgün çoğu zaman sorunsuz çalıştı. Daha sonra şebeke ve bağlantıda kopmalar olmaya başladı. Buna istinaden garanti ye yolladım. Sonuç kullanıcı hatası ama sadece sim kart çevresinde, yani su başka hiçbir yere zarar vermemiş. Ayrıca LG G2 lerde bağlantı sorunu diye İnternet'e yazın ne kadar çok aynı sorunu yaşayan insan olduğunu görürsünüz. Sonuç Teksel garantisi hangi ürünü alırsanız alın bir anlam ifade etmiyor.

download mode grimiyor logo hiçb irşey gözükmüyordu.
Şimdi serviste ne yapabilirim!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Luck Star

Luck Star

Üye
teknik servisten al cihazı öyle şey olmaz. Flashtool , dowload mode , recovery gibi konularda tecrüben var mıydı daha önceden? usb görmese bile kurtarılıyor be dert etme. ayrıca en olmadı mahalledeki telefonculara götür her türlü yazılımı yükler en fazla 50-100 alır . garantiden al telefonu.

byAndroid

byAndroid

Üye
Eee kardeş ucuz alcaz diye lg Türkiye garantili almayanin sonu bu yapacak bişey yok adamlar uyanık işlerinde ustalar milletide kandırmışlar gördüğün gibi ithalat cihazlar sıkıntılı

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN
Luck Star

Luck Star

Üye
Eee kardeş ucuz alcaz diye lg Türkiye garantili almayanin sonu bu yapacak bişey yok adamlar uyanık işlerinde ustalar milletide kandırmışlar gördüğün gibi ithalat cihazlar sıkıntılı

+1 . KVK dan orjinal aldım rom atarken fazla voltaj yüklenmesi nedeniyle ekranda siyah çizgiler çıktı mahvoldu ama stock rom attım gittim komple paneli değiştiler sıfır gibi oldu telefon tek kuruşta vermedim.

• Beğen
Tepkiler: byAndroid
byAndroid

byAndroid

Üye
Abi herşeyin kendi servisi iyidir para vermeden kurtulursun sonra millete 1100 liraya lg g2 öneriyorlar hepsi yan sanayi garantili hiçbirine lg servisi bakmiyor

Luck Star

Luck Star

Üye
ya işin kötü yanı insanlarda artık ne yapcaklarını şaşırdı Gold Bilgisayar gibi yer bile ithalat cihazı satıyor . Hepsiburada da keza öyle bu devirde teknosadan alacaksın telefonu ya da alırken 100 kere araştırıcan...

byAndroid

byAndroid

Üye
Aynen dediğin firmalar da ucuz satalım kandiralim milleti diye ithalat satıyorlar hep. Vatanla teknosa satıyor bildiğim kadarıyla distribütör garantili oralarda zaten pahalı oluyor haliyle

Luck Star

Luck Star

Üye
Aynen dediğin firmalar da ucuz satalım kandiralim milleti diye ithalat satıyorlar hep. Vatanla teknosa satıyor bildiğim kadarıyla distribütör garantili oralarda zaten pahalı oluyor haliyle

Pahalıdır vardır bir hikmeti , ucuzdur vardır bir illeti :) ben Teknosada 1.600TL iken 2013 ekımde yani telefon çıktıktan 2-3 ay sonra KVK yetkili bayisi Fonotelden (ayrıca fonotelde samsungun servisi) oradan orjinal LG garantili aldım 1.440 TL ye . yani araştırmak lazım . Aa 1600 lük telefon 1100 hemen atlamamak lazım . neyse konu dağılmasın sorunu olan arkadaş kesinlikle garantiden al bişe olmaz halledersin.

byAndroid

byAndroid

Üye
Katılıyorum sana

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi
teknik servisten al cihazı öyle şey olmaz. Flashtool , dowload mode , recovery gibi konularda tecrüben var mıydı daha önceden? usb görmese bile kurtarılıyor be dert etme. ayrıca en olmadı mahalledeki telefonculara götür her türlü yazılımı yükler en fazla 50-100 alır . garantiden al telefonu.
evet,her şeyi biliyorum fakat cihazı açıp kabloları biribrine yeniden tuttrup yapmamk gerekiyordumuş bunu gibi
download modeye girilmiyor aynı zamandada twrp'ye girilmiyor
ne yapabilirim alıp link???

cihaz burada anltılan durumda idi.
ne yapabilceğimi anlamadım doğru dürüst.
illa cihazın içini açmam gerekiyor mu başka bir yol yok mu ve nasıl?

3onur5

3onur5

Üye
geçmiş olsun birazda sen kaşınmışsın ne diye rootlarsınız şu telefonları :D

• Beğen
Tepkiler: blackcemre

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi
ne yapabilirim yanlış telefonun romunu atmıştım.

byAndroid

byAndroid

Üye
Jtag olayıyla cihaz canlanıyordu bildiğim Kadarıyla

byAndroid

byAndroid

Üye
Download mod acilmayip hiçbir tepki vermiyorsa tek yol jtag. Telefonu lar yapıyor sanırsam öyle duymuştum

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi
mcnpl4

mcnpl4

Üye
ugrasma daha fazla al servisten iyi bir telefoncuya gotur ne kadar ucretlendirirse de kabul et. senin icin her turlu kardir

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN

Üst Alt