çözüm var dostum lg flash tool ile orjinal romu flashlıycaksın.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Öyle açılmıyordu hiçbir şekilde cihaz tepki vermiyor pc bile tanımıyor cihaz artık serviste ve su arızası içimiş garanti dışı bıkraktılar haksız yere ne yapabilirim hatta sikayetvar.com'dada herkese aynı şey yapılmış.
Garanti İşe Yaramıyor.
| 10 Şubat 2015 09:00
LG g2 Kliksa.com' dan Teksel garantili telefon 3 ay düzgün çoğu zaman sorunsuz çalıştı. Daha sonra şebeke ve bağlantıda kopmalar olmaya başladı. Buna istinaden garanti ye yolladım. Sonuç kullanıcı hatası ama sadece sim kart çevresinde, yani su başka hiçbir yere zarar vermemiş. Ayrıca LG G2 lerde bağlantı sorunu diye İnternet'e yazın ne kadar çok aynı sorunu yaşayan insan olduğunu görürsünüz. Sonuç Teksel garantisi hangi ürünü alırsanız alın bir anlam ifade etmiyor.
Haksız Yere Cihazımı Garanti Dışı Bıraktı.
| 11 Ağustos 2014 17:10
27/05/2014 tarihinde Kliksa.com' dan 1179 tl'ye LG G2 aldım. 01/08 tarihinde sabah uyandığımda telefon çalışmıyordu, açma kapama tuşuna bastığımda titreme yapıp ışıkları yanıp sönüyordu. Teksel garantili cihazı servise götürdüm 1 gün sonra aradılar telefonun yoğun suya maruz kaldığını, board ve ekranın değişmesi gerektiğini 800 tl masrafı olduğunu söylediler.
Suyla teması olmayan cihazı iade aldım, tanıdık bir servise götürdüm baktılar içi komple ıslanmış hatta kısa devreyle entegreleri patlatılmış. Servisteki 20 yıllık teknisyen arkadaş, tanesinde 3-5 Euro kazanıyorlar. Garantiden düşürmek için buzdolabında nemlendirip fotoğrafını çekiyorlar dedi.
Telefonum Kullanıcı Hatası Diye Gönderildi.
| 10 Kasım 2014 11:50
Yaklaşık 3 ay önce hepsiburada.com'dan LG G2 aldım telefonum ilk günden itibaren sesim karşıya çok boğuk gidiyordu. Aradan 1 hafta sonra telefonum şarj olmamaya başladı yani milimetrik hesaplarla şarjı tutturman gerekiyordu. Teksel'e kendi elimle verdim bana içine su girmiş ve kullanıcı hatası diye geri iade edildi eğer yaparsak 160 lira masraf çıkardılar. Kabul etmedim çünkü inanmadım telefonun içine su girdiğine LG Genel Merkez Servisine götürdüm artık yaptırmaya karar verdim ama bana telefonunuza asla su girmemiştir. Bu rapor yanlıştır dediler üretimsel hata olarak bana bildirdiler ama Teksel içine su kaçmış kullanıcı hatası diye gönderiyor. Yazıklar olsun Teksel. Mahkemeye gideceğim!
Her Soruna Kullanıcı Hatası Diyor.
| 04 Mart 2015 10:10
18.07.2014 tarihinde Kliksa.com'dan aldığım Çiçekler Elektronik İthalatçı firma garantili LG G2 telefonum Şubat ayı içerisinde arızalandı. Hiçbir etkiye bağlı olmadan koltuk üstünde birden karıncalı ekran görüntüsü oluştu ve bir daha da değişmedi. Anlaşmalı servis olan Teksel İletişim Elektroniğe yolladım. İlk geri dönüşlerinde ekran soketinin oksitlendiğini ve 350 TL karşılığında yapılacağını, bunun kullanıcı hatası olduğunu söylediler.
Bırakın suya düşürmeyi falan yağmur suyuna bile maruz kalmayan bu telefonun kullanıcı hatasıyla oksitlenemeyeceğini söyledim. Kapattılar, ikinci aramalarında da aynı şeyi söylediler. Sonra da alıcı ödemeli olarak düzeltmeden gönderdiler.
Garanti İşe Yaramıyor.
| 10 Şubat 2015 09:00
LG g2 Kliksa.com' dan Teksel garantili telefon 3 ay düzgün çoğu zaman sorunsuz çalıştı. Daha sonra şebeke ve bağlantıda kopmalar olmaya başladı. Buna istinaden garanti ye yolladım. Sonuç kullanıcı hatası ama sadece sim kart çevresinde, yani su başka hiçbir yere zarar vermemiş. Ayrıca LG G2 lerde bağlantı sorunu diye İnternet'e yazın ne kadar çok aynı sorunu yaşayan insan olduğunu görürsünüz. Sonuç Teksel garantisi hangi ürünü alırsanız alın bir anlam ifade etmiyor.
çözüm var dostum lg flash tool ile orjinal romu flashlıycaksın.
download mode grimiyor logo hiçb irşey gözükmüyordu.
Şimdi serviste ne yapabilirim!!!!!!!!!!!!!!!!!!