Max. 1100 liraya alınabilecek en iyi Samsung telefon ?

Bak bende de s3 neo var bnde cok memnunum.tasarımı falan (ozellikle mavisi) arkasinda olan guzel cizgiler ben burdayim diyor.ustelik kamerasi 8mp die geciyor.ama t50 nin 13 megapikselinden iyi ..

Tepkiler: LattAsdfasdf ve muhammettvurucu

lazye

Üye
Kriterlere göre s4 LG g2 32 GB tavsiye ediyorum bende

Tepkiler: LattAsdfasdf

gkhan38

Üye
valla s4 ilk çıktığından beri kullaniyorum 2 yıl oldu düşürdüm vurdum.... hiçbirşey olmadı garantiye bile yollamadım .bna sorarsan s4 al ama senin bilece iş

Rainesto

Üye
Niçin samsung başka marka olmuyor mu

Emre

Üye
Tamam bir telefon öğrenmişsin. huawei g7 kral, o bir şampiyon
s4 bunlara uyuyor.

Konu Sahibi
Parami biriktirebilirsem g2 almayi düşünüyorum, baktım biriktitemiyorum senetle note 3 neoya giricem saolun yorumlar için.

Note 3 neo yerine meizu ya gir daha iyi o cihaz güncelliğini yitirdi ve güncelleme işi sıkıntılı gözüküyor şuan

Pardon Samsung başlığıni görmedim D
Edit :evet digital market üzerinden satılıyor konular karıştı şuan

Samsung çöp kardeş . Sony al kafan rahat oşsun Xperia z2 .. .

Kardeş 2 yıl garantili kendileri bakıyor galiba ya da bilemiyorum hangi firma bakıyorsa tam bilgi bulamadım telefon güzel incelemelerini izleyebilirsin sıkıntı olmaz

Konu Sahibi
Kardeş 2 yıl garantili kendileri bakıyor galiba ya da bilemiyorum hangi firma bakıyorsa tam bilgi bulamadım telefon güzel incelemelerini izleyebilirsin sıkıntı olmaz
Cihaz iyi de işte hiçbi yerde yok, stoklarda yok vsvs.

Tepkiler: byAndroid
s4 al derim.oyun oynamıyorsan ısınmaz çok fazla pilinin çok dayanmasını istiyorsan internet kapalı olacak konuşmak için kullancaksın bi kaç defada video izleyebilirsin 2 gün gidiyor ozaman.söylediklerini yapıpta 2 gün şarjı giden telefon varsa bende alayım o fiyata.