MasteLaa ( Fatih Topçu ) Kimdir ? Nasıl Bilirsiniz :))

Sponsorlu Bağlantılar

doctorrr

doctorrr

Üye
pek takılmıyorsun ya ondan demiştir

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa ve tarxhn
MasteLaa

MasteLaa

Üye
    Konu Sahibi
Güncel :ehe

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Forumda en sevdiğim 3 kişiden birisi belkide 1. sıradadır :kıskıs: Cep telefonları geneldeki mükemmel aktifliği ile tanışmış olup daha sonra onun derslerine benim ise özel işlerime ağırlık vermemle fazla konuşamadığımız kişidir kendileri.Üniversite sınavına hazırlanıyor deli gibi :good:

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Forumda en sevdiğim 3 kişiden birisi belkide 1. sıradadır :kıskıs: Cep telefonları geneldeki mükemmel aktifliği ile tanışmış olup daha sonra onun derslerine benim ise özel işlerime ağırlık vermemle fazla konuşamadığımız kişidir kendileri.Üniversite sınavına hazırlanıyor deli gibi :good:

2.benmiyim:p

• Beğen
Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
Hani bazen kelimeler duygularınızı ifade etmeye yetmez ya, işte şu anda bu durumu yaşıyorum. Tek diyebileceğim; yaşına göre oldukça olgun, saygılı, efendi ve bilgili bir kardeşim : ?

• Beğen
Türe

Türe

Üye
Ne diyecegimi bile bilen biri yani o derece :ehe buraya arada yazacam böyle :ehe

• Beğen
MrExpert

MrExpert

Üye
Forumda tartişma çıkarmayan ender kişilerden...

• Beğen

cukuleaks

Üye
Bu tarz kişilik tipini hayatımda ilk defa gördüğüm , doğal olarak halen bile nasıl biri olduğunu çözemediğim , ama sevgi dolu kocaman bi kalbi olduğuna %100 emin olduğum forumdaki gardaş diyebildiğim gardaşların başlarında gelen kişidir :)

• Beğen
komando04

komando04

Üye
pek tanımasam da herkes nasıl bilip söylüyorsa bende onu diyorum kardeşim sağlıcakla kal

• Beğen
MasteLaa

MasteLaa

Üye
    Konu Sahibi
Eyvallah abim ben seninle tanıştığıma çok mutluyum yani en mutsuz zamanlarımda mesaj attım cevapladın sohbet ettin kalbimde olanlardan bir tanesisin :)

Sen cansın be :ehe

Aslında kafamda ilk üç yok ama onlardan birinin Fatih olduğunu biliyorum :ehe
Eyvallah abim :D
Hani bazen kelimeler duygularınızı ifade etmeye yetmez ya, işte şu anda bu durumu yaşıyorum. Tek diyebileceğim; yaşına göre oldukça olgun, saygılı, efendi ve bilgili bir kardeşim : ?
Ya kuzu var ya senin ismini görünce mutlu oluyorum yaz ve o ramazan dönemi gececiler aklıma geliyor :) Ne güzel günlerdi sohbetine doyum yok senin kuzu ve tekrar diyorum çok zeki bir abimsin can abimsin :)
Ne diyecegimi bile bilen biri yani o derece :ehe buraya arada yazacam böyle :ehe
Ahahaha :ehe Kardom işte ya :D
Forumda tartişma çıkarmayan ender kişilerden...
Elimden geldiğince çıkarmamaya çalışıyorum :)
Bu tarz kişilik tipini hayatımda ilk defa gördüğüm , doğal olarak halen bile nasıl biri olduğunu çözemediğim , ama sevgi dolu kocaman bi kalbi olduğuna %100 emin olduğum forumdaki gardaş diyebildiğim gardaşların başlarında gelen kişidir :)
Sen de kardeşimsin banlı olup göremesen de ben sana bir şekilde ulaşırım ismail'im :)
pek tanımasam da herkes nasıl bilip söylüyorsa bende onu diyorum kardeşim sağlıcakla kal
Eyvallah canımın içi abim dileğin ne güzel sen de inşallah :)

doctorrr

doctorrr

Üye
Bulduğun bulabileceğin en sağlam dost :ok2:

• Beğen
doctorrr

doctorrr

Üye
:op:

• Beğen