MasteLaa
Üye
Şimdi kötü müyümbayramdan önce iyi bilirdim
Anlamadım vallahi 
Şimdi kötü müyümbayramdan önce iyi bilirdim
Anlamadım vallahi 
Sürü psikolojisi ?![]()

yok ya daha görüşemiyoruz ya ondan yazdım
Şimdi kötü müyümAnlamadım vallahi
![]()
yok ya asıl ben artık fazla takılamıyorum. konu acsam kimse tanımaz bile benipek takılmıyorsun ya ondan demiştir

Galibapek takılmıyorsun ya ondan demiştir

Ben tanıyorum ama
yok ya daha görüşemiyoruz ya ondan yazdım
yok ya asıl ben artık fazla takılamıyorum. konu acsam kimse tanımaz bile beni![]()

Forumda en sevdiğim 3 kişiden birisi belkide 1. sıradadırCep telefonları geneldeki mükemmel aktifliği ile tanışmış olup daha sonra onun derslerine benim ise özel işlerime ağırlık vermemle fazla konuşamadığımız kişidir kendileri.Üniversite sınavına hazırlanıyor deli gibi
![]()

2.benmiyim![]()

Eyvallah abim ben seninle tanıştığıma çok mutluyum yani en mutsuz zamanlarımda mesaj attım cevapladın sohbet ettin kalbimde olanlardan bir tanesisinForumda en sevdiğim 3 kişiden birisi belkide 1. sıradadırCep telefonları geneldeki mükemmel aktifliği ile tanışmış olup daha sonra onun derslerine benim ise özel işlerime ağırlık vermemle fazla konuşamadığımız kişidir kendileri.Üniversite sınavına hazırlanıyor deli gibi
![]()

Sen cansın be
2.benmiyim![]()
Eyvallah abim
Aslında kafamda ilk üç yok ama onlardan birinin Fatih olduğunu biliyorum![]()

Ya kuzu var ya senin ismini görünce mutlu oluyorum yaz ve o ramazan dönemi gececiler aklıma geliyorHani bazen kelimeler duygularınızı ifade etmeye yetmez ya, işte şu anda bu durumu yaşıyorum. Tek diyebileceğim; yaşına göre oldukça olgun, saygılı, efendi ve bilgili bir kardeşim![]()
Ne güzel günlerdi sohbetine doyum yok senin kuzu ve tekrar diyorum çok zeki bir abimsin can abimsin 
AhahahaNe diyecegimi bile bilen biri yani o dereceburaya arada yazacam böyle
![]()
Kardom işte ya 
Elimden geldiğince çıkarmamaya çalışıyorumForumda tartişma çıkarmayan ender kişilerden...

Sen de kardeşimsin banlı olup göremesen de ben sana bir şekilde ulaşırım ismail'imBu tarz kişilik tipini hayatımda ilk defa gördüğüm , doğal olarak halen bile nasıl biri olduğunu çözemediğim , ama sevgi dolu kocaman bi kalbi olduğuna %100 emin olduğum forumdaki gardaş diyebildiğim gardaşların başlarında gelen kişidir![]()

Eyvallah canımın içi abim dileğin ne güzel sen de inşallahpek tanımasam da herkes nasıl bilip söylüyorsa bende onu diyorum kardeşim sağlıcakla kal

Eyvallah kardişimBulduğun bulabileceğin en sağlam dost![]()