MasteLaa ( Fatih Topçu ) Kimdir ? Nasıl Bilirsiniz :))

Sponsorlu Bağlantılar

MasteLaa

MasteLaa

Üye
    Konu Sahibi
biricik kardeşimiz:op:
Arda abimin yeri de ayrıdır :) Çünkü siteye geldiğimde en çok konuştuğum ve sürekli mesajlaştığım ve konuşmaktan doyamadığım kişisin abim :tebessüm: İspatı da 4-5 aydır belki forumdayım ama en fazla 1 hafta konuşmadık o da tatile gitmemiz nedeniyle :) Cansın sen :sarıl:

- - - Eklendi - - -

avatarındaki kız kim bilmiyorum ama hep o var :P ilk gördüğümde avatarından kız sanmıştım ama yazıyı okuyunca anladım erkekmiş :D iyi sakin uysal maxicepde kötü biri yok zaten :D ama iyi olanlardan daha iyi bukadar yeter heralde :D hep iyi lafı kullandım zaten yeter bu yazı bitmez
Seninle sohbetimiz oldu sanırım konuyu hatırlamıyorum ama zararsız ve sevecen birisin sen de teşekkürler yorumların için :tebessüm:

CABBAR

CABBAR

Üye
Ne desem bilmiyorum ki Fatih sırf seninle sohbet için forumda kalınır. Seninle gerçek hayatta tanışmayı çok isterim. Insanda hiç mi kötü niyet olmaz ya :) forumda şirinleri görecek nadir kişilerdensin :) şaka bi yana iyi ki tanıdım :)

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
bugüne kadar hakkında kötü söz edeni görmedim hep derim adamın dibi diye özeldende konuşuruz arada :)

__xXx__

__xXx__

Üye
fatihim bir tanedir efendi yardımsever cana yakın güvenilir :op: allah bozmasın

MasteLaa

MasteLaa

Üye
    Konu Sahibi
Ne desem bilmiyorum ki Fatih sırf seninle sohbet için forumda kalınır. Seninle gerçek hayatta tanışmayı çok isterim. Insanda hiç mi kötü niyet olmaz ya :) forumda şirinleri görecek nadir kişilerdensin :) şaka bi yana iyi ki tanıdım :)
İnşallah abim gerçekte ben de çok isterim tanışmayı :) Konuştuğum kişilerin samimi olduklarım da cidden çok süper insanlar emin ol abim sen dahilsin canımsın benim :tebessüm:
fatihim bir tanedir efendi yardımsever cana yakın güvenilir :op: allah bozmasın
Sen de öylesin abim yardımseverliğin çok ön planda Allah bizleri ayırmasın da seninle hayallerimiz var :tebessüm:

- - - Eklendi - - -

bugüne kadar hakkında kötü söz edeni görmedim hep derim adamın dibi diye özeldende konuşuruz arada :)
Sana söyleyecek söz bulamıyorum ki be ciddi diyorum özelden de dedim ama adamsın adam..Gerçekte dost olmak isterdim :tebessüm:

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe
__xXx__

__xXx__

Üye

İnşallah abim gerçekte ben de çok isterim tanışmayı :) Konuştuğum kişilerin samimi olduklarım da cidden çok süper insanlar emin ol abim sen dahilsin canımsın benim :tebessüm:

Sen de öylesin abim yardımseverliğin çok ön planda Allah bizleri ayırmasın da seninle hayallerimiz var :tebessüm:

- - - Eklendi - - -

Sana söyleyecek söz bulamıyorum ki be ciddi diyorum özelden de dedim ama adamsın adam..Gerçekte dost olmak isterdim :tebessüm:

amin kardeşim inşallah tez zamanda buluşuruz hayallerimiz gerçek olur

Türe

Türe

Üye
Fazla söze ne hacet :tebessüm: , Kardo yeter :sarıl: :op:

• Beğen
Tepkiler: DreaMagiC
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye

bakarsın oluruz dünya küçük kuzenimle pek görüşmeyiz uzağız baya ama sen gel binlerce kişinin izlediği efes pilsen maçında tesadüfen devre arasında gittiğin tuvalette karşılaş olmaz diye birşey yok :)

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
MasteLaa

MasteLaa

Üye
    Konu Sahibi

bakarsın oluruz dünya küçük kuzenimle pek görüşmeyiz uzağız baya ama sen gel binlerce kişinin izlediği efes pilsen maçında tesadüfen devre arasında gittiğin tuvalette karşılaş olmaz diye birşey yok :)
İstanbul tutturursam sırf ora için çalışıyorum işte inşallah geleceğim :)

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye

İstanbul tutturursam sırf ora için çalışıyorum işte inşallah geleceğim :)

ben artık orda değilim şuan ordayım ama pazar günü gidiyorum kütahya'ya ama tatillerde falan hep İstanbul'dayım :)

MasteLaa

MasteLaa

Üye
    Konu Sahibi

ben artık orda değilim şuan ordayım ama pazar günü gidiyorum kütahya'ya ama tatillerde falan hep İstanbul'dayım :)
Hadi hayırlısı bana da dua edin de bir geleyim üniversiteye oraya :)

MrTech

MrTech

Üye
Abilerin zuzu'su :tebessüm:

Üst Alt