Peki 2. Bir Kelime Hakkın Olsaydı?Tek kelimeyle rezillik.
AffetmemPeki 2. Bir Kelime Hakkın Olsaydı?
Affetmem
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Yoğun Kullandıysam Günlük. Diğer Türlü Bir Maskeyi Şayet Çok Kalabalığa veya 4 Saatten Fazla Takmadıysam Ön Tarafına Temas Etmeden 2 Gün Anca Kullanırım Sonra Direk Çöpe.köyde Zaten Hiç Kullanmıyorum Merkeze İnince Anca veya Kapalı Bir OrtamaBırakın şu tek kullanımlık cerrahi maskeleri . Virüsten korunmak istiyorsanız N95 ffp3 EN 149 sertifikalı maske alacaksınız .
Alıyorsunuz 50 tane 3 güne bir değiştiriyorsunuz değil mi ?
Yo 2 hafta kullanıyom hem de her gün ama 2-3 saatAlıyorsunuz 50 tane 3 güne bir değiştiriyorsunuz değil mi ?
Maskenin gözenekleri nemden dolayı tıksnıyor ve sen oksijen almak yerine az miktarda oksijenle beraber karbondioksit , bakteriler vs soluyorsun .Yo 2 hafta kullanıyom hem de her gün ama 2-3 saat
Yıkayıp kullanıyorum ve burnuma doğru getirmiyorum burnum dışarda kalıyo no problemMaskenin gözenekleri nemden dolayı tıksnıyor ve sen oksijen almak yerine az miktarda oksijenle beraber karbondioksit , bakteriler vs soluyorsun .
Maske Yıkanır Mı? Bunlar Günde En Fazla 4-6 Saat Kullanımlık Maskelerdir. Özellikle Islanınca Filan DeğişmesiGerekYıkayıp kullanıyorum ve burnuma doğru getirmiyorum burnum dışarda kalıyo no problem
Bi de maskeye para mı vereyim yıka yıka kullan maske alacağıma çikülata yerim daha iyiMaske Yıkanır Mı? Bunlar Günde En Fazla 4-6 Saat Kullanımlık Maskelerdir. Özellikle Islanınca Filan DeğişmesiGerek
BilemiyorumÇakma Evony 🤭
Kenarda dursun, belli mi olur yine bir salgın veya ihtilal falan olursa o zaman maske ararsınMaske Satılır Güncel İlan adsfg
Düşmanın Varsa Göndereyim Hediye Edersin Kullanır Geberir Gider Bu maskelerleKenarda dursun, belli mi olur yine bir salgın veya ihtilal falan olursa o zaman maske ararsın
Gerek yokDüşmanın Varsa Göndereyim Hediye Edersin Kullanır Geberir Gider Bu maskelerle