Peki 2. Bir Kelime Hakkın Olsaydı?Tek kelimeyle rezillik.

AffetmemPeki 2. Bir Kelime Hakkın Olsaydı?![]()

Affetmem
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Yoğun Kullandıysam Günlük. Diğer Türlü Bir Maskeyi Şayet Çok Kalabalığa veya 4 Saatten Fazla Takmadıysam Ön Tarafına Temas Etmeden 2 Gün Anca Kullanırım Sonra Direk Çöpe.köyde Zaten Hiç Kullanmıyorum Merkeze İnince Anca veya Kapalı Bir OrtamaBırakın şu tek kullanımlık cerrahi maskeleri . Virüsten korunmak istiyorsanız N95 ffp3 EN 149 sertifikalı maske alacaksınız .
Alıyorsunuz 50 tane 3 güne bir değiştiriyorsunuz değil mi ?
Yo 2 hafta kullanıyom hem de her gün ama 2-3 saatAlıyorsunuz 50 tane 3 güne bir değiştiriyorsunuz değil mi ?
Maskenin gözenekleri nemden dolayı tıksnıyor ve sen oksijen almak yerine az miktarda oksijenle beraber karbondioksit , bakteriler vs soluyorsun .Yo 2 hafta kullanıyom hem de her gün ama 2-3 saat
Yıkayıp kullanıyorum ve burnuma doğru getirmiyorum burnum dışarda kalıyo no problemMaskenin gözenekleri nemden dolayı tıksnıyor ve sen oksijen almak yerine az miktarda oksijenle beraber karbondioksit , bakteriler vs soluyorsun .
Maske Yıkanır Mı?Yıkayıp kullanıyorum ve burnuma doğru getirmiyorum burnum dışarda kalıyo no problem
Bunlar Günde En Fazla 4-6 Saat Kullanımlık Maskelerdir. Özellikle Islanınca Filan DeğişmesiGerekBi de maskeye para mı vereyim yıka yıka kullan maske alacağıma çikülata yerim daha iyiMaske Yıkanır Mı?Bunlar Günde En Fazla 4-6 Saat Kullanımlık Maskelerdir. Özellikle Islanınca Filan DeğişmesiGerek

BilemiyorumÇakma Evony 🤭

Kenarda dursun, belli mi olur yine bir salgın veya ihtilal falan olursa o zaman maske ararsınMaske Satılır Güncel İlanadsfg

Düşmanın Varsa GöndereyimKenarda dursun, belli mi olur yine bir salgın veya ihtilal falan olursa o zaman maske ararsın![]()
Hediye Edersin Kullanır Geberir Gider Bu maskelerle 
Gerek yokDüşmanın Varsa GöndereyimHediye Edersin Kullanır Geberir Gider Bu maskelerle
![]()