Bekle
- - - Eklendi - - -
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızMonitör vs dahil değil 1797 tl
- - - Eklendi - - -
Monitörün yoksa başka birinden monitörlü tavsiye al , ben anlamıyorum monitörden![]()
ekran kartı ve ram ofsayt be kardeşim 
işlemci aşırı olmuş paraya yazık. benim görüşüm.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bak buda olbilir bn bu kasayı kullanıyorum çok memnunum vp750de çok sessiz ama ben eksen bilgisayar kapıda ödemeyle aldım .
parçaları vatan bilgisayardan al daha ucuza gelir burda saece gösterdim teknobiyotik burda ucuz gösteriyo sepete alınca fiyatı gömüyo.
baska sorcağın bişi olursa burda sorarsın zaten
topladımya sana sistem arkadaşım.Lumiere sn pcden anlion gibi kardesbn ekran kartini nvidia alcm onerirmisin. Bi tane
işlemci aşırı olmuş paraya yazık. benim görüşüm.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
buyrun. 1820 TL
DVI FULHD monitör dahil. höparlörlü
fx6300
990FXA asrock anakart
8gb 1600mhz ram
1tb disk
2GB HD7850
80+plus 600w power
piyasada denk sistem araştırılıp toplanır.
max 1900 TL tutar. ucuzluk olarak 1750 TL ye inebilir.
VATAN bilgisayardan denk sistem % 25 indirimle daha ucuza alınabilir.
hayır onlarla ilgili değil. fiyat performans açısından uygun değil.Ekran kartı zotac olduğu için mi , veya 192 bit ?

işlemci aşırı olmuş paraya yazık. benim görüşüm.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
buyrun. 1820 TL
DVI FULHD monitör dahil. höparlörlü
fx6300
990FXA asrock anakart
8gb 1600mhz ram
1tb disk
2GB HD7850
80+plus 600w power
piyasada denk sistem araştırılıp toplanır.
max 1900 TL tutar. ucuzluk olarak 1750 TL ye inebilir.
VATAN bilgisayardan denk sistem % 25 indirimle daha ucuza alınabilir.
tmm yukarda yazdıgım sistemde sadece ekran kartını değiştiripLumiere kardes ok 2000 tl olsun sana guveniorum gozumu karatma asasing max ayne fln onları very high oynatsın babaya yalvarcaz ama olsun
saçmalıkTum oyunlar nvidia gore Cikio panpayaa

Tum oyunlar nvidia gore Cikio panpayaa
oyunlar genelde açılırken nıvıda gösteriyor buda nvidanın daha iyi olduğunun kanıtıdır ve en iyi bilgisyar forumları ve kullanıcıları bunu desteklemekte bende nvıda kullanıyorum bu güne kadar hiç oyunlarda hata almadım ekran kartı ile ilgiline alakası var sadece nvidia ppara verip reklamını yaptırıyo
sizde bütün oyunlar nvidaya göre çıkıyo sanıyosunuz
amd f\p olarak daha iyi

arkadaşım. o dediğin en iyi bilgisayar forumları ve bilgisayar kullanıcılarınin % 75 i kendini birşey biliyor zannediyor.oyunlar genelde açılırken nıvıda gösteriyor buda nvidanın daha iyi olduğunun kanıtıdır ve en iyi bilgisyar forumları ve kullanıcıları bunu desteklemekte bende nvıda kullanıyorum bu güne kadar hiç oyunlarda hata almadım ekran kartı ile ilgili
- - - Eklendi - - -
genel kullanıcı için amd iyi ama nvıda oyunlarda bi adım ilerde bunu ben söylemiyom

arkadaşım. o dediğin en iyi bilgisayar forumları ve bilgisayar kullanıcılarınin % 75 i kendini birşey biliyor zannediyor.
arada bu işin ustaları var onlar biliyorki nvidia veya AMD arasında fark yok.
örnek 1
ASUS HD7870 fiyatı 537 TL
ASUS GTX660 fiyatı 545 TL
fiyatlar aynı performanslar birebir aynı başabaş kartlar.
örnek 2
ASUS HD7970 fiyatı 948 TL
ASUS GTX670 fiyatı 964 TL
fiyatlar aynı performanslar aynı başabaş kartlar.
oyunların açılışında nvidia nın resminin çıkmasının iyi kötü olmayla alakası yok.
tamamiyle reklam parayı bastırıyor adını koyduruyor.
NVIDIA nın para yedirdiğinin KANITIDIR
güya nvidia karta göre yapılıyor oyun nvidia daha iyiymiş gibi gösteriliyor.
oysaki sana şunu söyleyeyim. başında NVIDIA yazan bazı oyunlarda AMD kartlar daha iyi performans veriyor
2 firmanında kralını yazmadan edemicem.
örnek 3
HD7970 GHZ edition 1150 TL
GTX680 1200 TL.
fiyatlar arası fark 50 TL AMD daha ucuz amaaaaaa AMD biraz daha performanslı.... test istersen koyayım.
ordan burdan duyuyor millet nvidia iyi diye sonra bilmiş bilmiş takılıyor herkes. tamamiyle hurafe

silahlar çekilmiş ya bunu tartışmanın bi anlamı yokbenim laptopta ınvıda var sorun yok bütün oyunları açıyor abimşn laptopta amd var oda bütün oyunları açıyor asıl şey kullanıcının isteklerini karşılıyorsa her ikiside olur sorun değil ben sadece hani kabul görülen yönetmelikler ve kulanıcı yorumlarına bakarak iyi ınvıdya dedim benim önermem de öyle ama ikiside hemen hemen aynı işi yapıyor
arkadaşım. o dediğin en iyi bilgisayar forumları ve bilgisayar kullanıcılarınin % 75 i kendini birşey biliyor zannediyor.
arada bu işin ustaları var onlar biliyorki nvidia veya AMD arasında fark yok.
örnek 1
ASUS HD7870 fiyatı 537 TL
ASUS GTX660 fiyatı 545 TL
fiyatlar aynı performanslar birebir aynı başabaş kartlar.
örnek 2
ASUS HD7970 fiyatı 948 TL
ASUS GTX670 fiyatı 964 TL
fiyatlar aynı performanslar aynı başabaş kartlar.
oyunların açılışında nvidia nın resminin çıkmasının iyi kötü olmayla alakası yok.
tamamiyle reklam parayı bastırıyor adını koyduruyor.
NVIDIA nın para yedirdiğinin KANITIDIR
güya nvidia karta göre yapılıyor oyun nvidia daha iyiymiş gibi gösteriliyor.
oysaki sana şunu söyleyeyim. başında NVIDIA yazan bazı oyunlarda AMD kartlar daha iyi performans veriyor
2 firmanında kralını yazmadan edemicem.
örnek 3
HD7970 GHZ edition 1150 TL
GTX680 1200 TL.
fiyatlar arası fark 50 TL AMD daha ucuz amaaaaaa AMD biraz daha performanslı.... test istersen koyayım.
ordan burdan duyuyor millet nvidia iyi diye sonra bilmiş bilmiş takılıyor herkes.
tamamiyle hurafe