Netflix Bombayı Patlattı! Punisher Dizisi Geliyor!

Sponsorlu Bağlantılar

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
    Konu Sahibi
Netflix Bombayı Patlattı! Punisher Dizisi Geliyor!

Süper kahramanların adeta ele geçirdiği sinema sektörünün ardından benzer durum televizyonda da yaşanıyor. Bir Marvel efsanesi daha kendi televizyon serisine kavuşuyor.
Kısa süre önce ülkemizde kullanıma sunulan Netflix'in son dönemlerde yaptığı en sağlam televizyon serilerinde biri şüphesiz Daredevil. Süper kahramanların beyaz perdede popüler olmasından sonra benzer başarının televizyonda da sağlanabileceğini düşünen Netflix, son derece başarılı bir işe imza atarak Marvel'ın köklü kahramanını ekrana taşımıştı.
Mükemmel bir işe imza atan ve Marvel Sinematik Evreni'nin içinde geçmekte olan dizinin ardından Netflix, bir de Jessica Jones'u işin içine katarak Avengers'ın yerel versiyonu Defenders'ı toplama adına önemli bir adım atmıştı.

Müthiş bir ilk sezonun ardından ikinci sezonu için geri sayıma geçtiğimiz Daredevil, ikinci sezonunda Marvel'ın bir diğer efsane karakterine de ev sahipliği yapacak; Punisher. Çizgi romanda da sık sık karşı karşıya gelen ikili, dizinin ikinci sezonunda da fena şekilde birbirine girecek.

Tabii ilk olarak Punisher'ın dizinin ikinci sezonuna geliyor oluşu her ne kadar ilgi uyandırsa da ''Punisher gibi bir adamı bir sezonda harcayacaklar, yazık oldu'' şeklinde yorumlar da gelmişti. Fakat Marvel'ın ve Netflix'in hiç de Punisher'ı harcamaya niyeti olmadığı ortaya çıktı. Zira Punisher, Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage ve Iron Fist'in ardından kendi Netflix dizisine kavuşan yeni Marvel karakteri olarak karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

Daredevil'ın ikinci sezonunda Punisher'ı canlandıran ve The Walkind Dead serisinden tanıdığımız Jon Bernthal, söylenenlere göre muazzam bir Punisher performansı ortaya koymaktaymış. Yeni gelecek seride de Punisher rolünde göreceğimiz Jon Bernthal, eğer Daredevil'ın ikinci sezonunda seyirciye kendini sevdirmeyi başarırsa, müthiş bir Punisher dizisine de imza atması muhtemel.

kaynak :
 

Benzer Konular

azattt
Cevap
1
Görüntüleme
376
ANIL
Haydar
Cevap
0
Görüntüleme
551
Haydar
tragedie
Cevap
1
Görüntüleme
759
Kingmortall


Üst Alt