najanaja
Üye
-
Konu Sahibi
-
Teşekkürler
emeğe saygı ellerine sağlık dostum çok güzel olmuşlar bir tane de hayalet sürücü yapsaydın
- - - Eklendi - - -
bir tane de joker diyecektim
- - - Eklendi - - -
ah bide bu avkonu bulabilsem
Abi bu ekran senin mi font değişmiş.tema değişmiş.ne oldu sana böyle?
rica ederim
- - - Eklendi - - -
rica ederim kardeşim tamam birazdan ikisinide yaparım aslında batman da yapacaktım sadece avengers pakedi olsun dediydim onuda çıkarayım oldu olacak
- - - Eklendi - - -
rica ederim
- - - Eklendi - - -
harbi bişeyler yapmaktan farkında deilim yahu benim font deişmiş orjinale dönmüştema da bişey yok kardeş hep aynımı kullanacam perspekrif i seçtim sadece
Teşekkürler
Teşekkürler.Spiderman'ı deneyeceğim.Saat ve tarih okunabilir durumda mı ? Deneyen oldu mu ?
Black widow ve thor hoşuma gitti ama dijital saat kullanamıyorum benim ekran küçük geliyo ekranı kaplıyo ne fotoğraf gözüküyo nede düzgün widget koyabiliyorum büyük ekranlı telefonum olursa kesin deniycem eline sağlık kardeşim
Çok sağol İntikamcılara bayılıyorum.
N8 değilde 808 bu ara hoşuma gitmeye başladı takasa mı girsem diyorum
benim en çok spider hoşuma gitti aslında, ilk onu yapmıştım zaten renkler çok canlı ve uyumlubakalım ne zaman aldıracaz sana şu N8 i Rica ederim kardeşim. 3 tane daha yaptım istek üzerine ama site sorunlu konuyu düzenleyemiyorum
N8 değilde 808 bu ara hoşuma gitmeye başladı takasa mı girsem diyorum
kararsızlık var bide çabuk sıkılma var alırım şimdi bi özelliğini sevmem soğurum değiştirmek isterim falan
sen bu gidişle hiçbirini alamayacan çok karasızsın
Robert Downey Jr kingdirayrıca Avengers seven görmek güzel
kararsızlık var bide çabuk sıkılma var alırım şimdi bi özelliğini sevmem soğurum değiştirmek isterim falanbana gereken bolca para ve istediğim telefondan almak bi htc alırım bi lumia 920 bi 808 bide e6 mı satmam tamam aslında bekleyip lumia920 mi alsam diyede düşünüyom
ne oldu açabildinmi konuyu
o dediğin kim oluyobi karakterin orjinal adımı harbi ben ironman in adını bile bilmiom yaa adamların ismini bakmak lazım bi aslında ama benim favorim hawk eye adam hem karizma hem havada uçan kuşu bile vuruyo
- - - Eklendi - - -
ben bişey demiyom garisen bilin
- - - Eklendi - - -
yok hala aynı sitede sorun var düzenleyemiyombatman ghost rider ve joker hazır başka istek varsa şimdiden sölesinde zaten düzenlemede sorun yaşıyom hepsini bi kerede ekliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?