Evet az önce haberlerde denk geldimNasa marsta tuzlu su bulmuş biz hala ...

Açıklama dün yapıldı sanırım, twitter karışmıştı birazEvet az önce haberlerde denk geldim![]()

Yani bizlerin bu konuya sen ben olayı olarak bakmamamız gerekiyor sadece su değil fazlasını bulsunlar bunlar iyi birşey sonuçta bu gibi gelişmeler ihtiyacımız var, farklı gezegenlerde belki farklı yaşamlar vardır bilemeyiz biz bu gelişmelere açızAçıklama dün yapıldı sanırım, twitter karışmıştı biraz
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Evet sen ben olarak bakmamak gerekir haklısın ama bulsunlar diyerek bir yere varamayız, onlar bulurken biz izlersek onlardan yüzyıllar sonrasında ancak gidebiliriz o gezegenlere, tamam açız ama sadece takip ederek bizim o adamlara bir katkımız olmaz, daha fazla insan olması gerekir ki daha hızlı olsun gelişmeler.Yani bizlerin bu konuya sen ben olayı olarak bakmamamız gerekiyor sadece su değil fazlasını bulsunlar bunlar iyi birşey sonuçta bu gibi gelişmeler ihtiyacımız var, farklı gezegenlerde belki farklı yaşamlar vardır bilemeyiz biz bu gelişmelere açız![]()
İşte orada dediğimiz gibi olmuyor işler kardeş üzgünüm ama Türkiye olarak sen şu partisin sen şu partisin yok sen aşırı müslümansın diyerek birbirimize taş attığımız için bizim avrupa gibi uzaya gitme durumumuz asırlar sonra ancak olurEvet sen ben olarak bakmamak gerekir haklısın ama bulsunlar diyerek bir yere varamayız, onlar bulurken biz izlersek onlardan yüzyıllar sonrasında ancak gidebiliriz o gezegenlere, tamam açız ama sadece takip ederek bizim o adamlara bir katkımız olmaz, daha fazla insan olması gerekir ki daha hızlı olsun gelişmeler.
Ve bu insanlar arasında Türkiye'den de birleri olsun sonra sayıları artsın sonra yine artsın ya da Türkiye'de bu konulara daha fazla önem verilsin artık çok önemli bir konu bu.
Konu siyasete girmesin lakin ülkemizin eğitim sistemi de bir yerlere varmamızı engelliyor bunu da görmezden gelemeyiz 
Biz hala ağaçları katledip yol ve fabrika yapalım,elimizdeki nimetlerin değerini bilemiyoruz![]()

hadi yaa bende içindensiniz sanıyordumBen merkezdenim hocam yerlisiyim anlayacağın![]()

aynen öyle insan oğlu ne garip dmidünyadaki suyu kirletenler marsta su buldu diye seviniyorlar![]()

Ben demiyom hacı onlar diyoMantiksiz.![]()

Düşününce mantıklı geliyor ama mars'ın bu olaya karşı tepkisi ne olacakBencede Atılmalı Bana Makul Geldi Sonuçta Eğer Donmuş Haldeki Sularıda Eritirse Atmosfer İçin Gerekli Herşey Elinde Olcak.
ya tam tersi olursa? Yani şuan yaşama elverişsiz olan mars'ı daha da kötüye götürürse? 
Su çıktı orada atılmasına gerek yok artık su varsa yaşam demek .Düşününce mantıklı geliyor ama mars'ın bu olaya karşı tepkisi ne olacak![]()
ya tam tersi olursa? Yani şuan yaşama elverişsiz olan mars'ı daha da kötüye götürürse?
![]()

Gelde bunu millete anlatSu çıktı orada atılmasına gerek yok artık su varsa yaşam demek .![]()
![]()

Zaten Yaşama Elverişsiz Yani Ben Ortada Bi Kayıp Yok.Düşününce mantıklı geliyor ama mars'ın bu olaya karşı tepkisi ne olacak![]()
![]()