“Mars’a Nükleer Bomba Atalım”

Sponsorlu Bağlantılar

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Nasa marsta tuzlu su bulmuş biz hala ...

• Beğen
Tepkiler: ___kaptan___

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
Açıklama dün yapıldı sanırım, twitter karışmıştı biraz :)

Yani bizlerin bu konuya sen ben olayı olarak bakmamamız gerekiyor sadece su değil fazlasını bulsunlar bunlar iyi birşey sonuçta bu gibi gelişmeler ihtiyacımız var, farklı gezegenlerde belki farklı yaşamlar vardır bilemeyiz biz bu gelişmelere açız :bilmm

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Yani bizlerin bu konuya sen ben olayı olarak bakmamamız gerekiyor sadece su değil fazlasını bulsunlar bunlar iyi birşey sonuçta bu gibi gelişmeler ihtiyacımız var, farklı gezegenlerde belki farklı yaşamlar vardır bilemeyiz biz bu gelişmelere açız :bilmm
Evet sen ben olarak bakmamak gerekir haklısın ama bulsunlar diyerek bir yere varamayız, onlar bulurken biz izlersek onlardan yüzyıllar sonrasında ancak gidebiliriz o gezegenlere, tamam açız ama sadece takip ederek bizim o adamlara bir katkımız olmaz, daha fazla insan olması gerekir ki daha hızlı olsun gelişmeler.
Ve bu insanlar arasında Türkiye'den de birleri olsun sonra sayıları artsın sonra yine artsın ya da Türkiye'de bu konulara daha fazla önem verilsin artık çok önemli bir konu bu.

• Beğen
___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
Evet sen ben olarak bakmamak gerekir haklısın ama bulsunlar diyerek bir yere varamayız, onlar bulurken biz izlersek onlardan yüzyıllar sonrasında ancak gidebiliriz o gezegenlere, tamam açız ama sadece takip ederek bizim o adamlara bir katkımız olmaz, daha fazla insan olması gerekir ki daha hızlı olsun gelişmeler.
Ve bu insanlar arasında Türkiye'den de birleri olsun sonra sayıları artsın sonra yine artsın ya da Türkiye'de bu konulara daha fazla önem verilsin artık çok önemli bir konu bu.
İşte orada dediğimiz gibi olmuyor işler kardeş üzgünüm ama Türkiye olarak sen şu partisin sen şu partisin yok sen aşırı müslümansın diyerek birbirimize taş attığımız için bizim avrupa gibi uzaya gitme durumumuz asırlar sonra ancak olur :bilmm Konu siyasete girmesin lakin ülkemizin eğitim sistemi de bir yerlere varmamızı engelliyor bunu da görmezden gelemeyiz :angry:

• Beğen
Tepkiler: Jus7ice ve Rock Ve Roll
NiTr[O]gEn

NiTr[O]gEn

Üye
Ufolara acıyın :D

• Beğen
The Pancar

The Pancar

Üye
Biz hala ağaçları katledip yol ve fabrika yapalım,elimizdeki nimetlerin değerini bilemiyoruz :(

• Beğen
Tepkiler: H0lligan ve ___kaptan___
Jus7ice

Jus7ice

Üye
dünyadaki suyu kirletenler marsta su buldu diye seviniyorlar :hmmm

• Beğen
Marco Laren

Marco Laren

Üye
Mantiksiz. :hmmm

Adilx05

Adilx05

Üye
Bencede Atılmalı Bana Makul Geldi Sonuçta Eğer Donmuş Haldeki Sularıda Eritirse Atmosfer İçin Gerekli Herşey Elinde Olcak.

• Beğen
___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
Bencede Atılmalı Bana Makul Geldi Sonuçta Eğer Donmuş Haldeki Sularıda Eritirse Atmosfer İçin Gerekli Herşey Elinde Olcak.
Düşününce mantıklı geliyor ama mars'ın bu olaya karşı tepkisi ne olacak :bilmm :ünlem: ya tam tersi olursa? Yani şuan yaşama elverişsiz olan mars'ı daha da kötüye götürürse? :bilmm

Rygebin

Rygebin

Üye
Düşününce mantıklı geliyor ama mars'ın bu olaya karşı tepkisi ne olacak :bilmm :ünlem: ya tam tersi olursa? Yani şuan yaşama elverişsiz olan mars'ı daha da kötüye götürürse? :bilmm
Su çıktı orada atılmasına gerek yok artık su varsa yaşam demek . :ehe :ehe

• Beğen
Adilx05

Adilx05

Üye
Zaten Yaşama Elverişsiz Yani Ben Ortada Bi Kayıp Yok.

• Beğen