marketplace 90.000 uygulamaya ulaştı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
6da isten cikiyorum 10dakikada evdeyim 7-8 arasi hazir olur konumuz. :)

eRdaL.

eRdaL.

Üye
eyvallah simdiden cok tsk ler

aleranol

aleranol

Üye
ali abi, hünkarım ve diğer nickini bildiğim tüm arkadaşlarım size bir sorum var. Sgs2si olan ve sadece androide tapan daha kernelden bile haberi olmayan arkadaşıma lumia900'ün kat be kat üstün olduğunu(kamera kasa ekran vs.) söylememe rağmen hala inat ediyor android diyor. 4s mi alırsın sgs 2mi sorusuna ise sınıfta 2 arkadaşımda 4s olmasına rağmen sgs2 diye cevap veriyor. Daha touchwizi bile bilmiyor :( Sizce ben bu arkadaşımı nasıl ikna ederim yoksa bi gün beni akılsızca terslerken geberticem haberi yok safımın. Lütfen yardım edin wp ve iosun neden androidden caha üsütn olduğunu onun küçük beynine nasıl sokabilirim?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ali abi, hünkarım ve diğer nickini bildiğim tüm arkadaşlarım size bir sorum var. Sgs2si olan ve sadece androide tapan daha kernelden bile haberi olmayan arkadaşıma lumia900'ün kat be kat üstün olduğunu(kamera kasa ekran vs.) söylememe rağmen hala inat ediyor android diyor. 4s mi alırsın sgs 2mi sorusuna ise sınıfta 2 arkadaşımda 4s olmasına rağmen sgs2 diye cevap veriyor. Daha touchwizi bile bilmiyor :( Sizce ben bu arkadaşımı nasıl ikna ederim yoksa bi gün beni akılsızca terslerken geberticem haberi yok safımın. Lütfen yardım edin wp ve iosun neden androidden caha üsütn olduğunu onun küçük beynine nasıl sokabilirim?

Canim kardesim genelde rastladigimiz sabit fikirli elindekini dunyanin en iyisi zanneden bir arkadasa sahipsin. Yanlis anlasilmasin sgs2 de gercekten iyi bir cihazdir. Ama stabilllik akicilik ve malzeme kalitesi olarak iphone 4s ve lumia900 gibi olamaz. Arkadasin bence islemci ve ram e bakarak bu dusuncelere kapilmis ama sistem gereksinimi denen bir olay var. Android cihazlarin ios ve wp stabilligi ,hizi ve akiciligini yakalama imkansiz sadece yaklasabilir o da boyle iki kati donanimlarla mumkun olur.

theposies

theposies

Üye
hakkın var Ali abi

SHS

SHS

Üye
Marketplace 90.000 uygulamaya ulaştı ama bu forumları nasıl dolduracaksınız?:hmmm

theposies

theposies

Üye
dolar kardeş dolar

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Sen o ikisiyle arkadaşlığını kes bence ;)

SHS

SHS

Üye

Sen de yardim edersin bize. Olmaz mi?:)

olur abi zaten ondan sordum, biraz bakındım sitelere, bloglara ama hep marketplace linki verilmiş.. herhalde daha çok uygulama oldukça, geliştiriciler kendi paylaşınca bulabilecez:)

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye

Canim kardesim genelde rastladigimiz sabit fikirli elindekini dunyanin en iyisi zanneden bir arkadasa sahipsin. Yanlis anlasilmasin sgs2 de gercekten iyi bir cihazdir. Ama stabilllik akicilik ve malzeme kalitesi olarak iphone 4s ve lumia900 gibi olamaz. Arkadasin bence islemci ve ram e bakarak bu dusuncelere kapilmis ama sistem gereksinimi denen bir olay var. Android cihazlarin ios ve wp stabilligi ,hizi ve akiciligini yakalama imkansiz sadece yaklasabilir o da boyle iki kati donanimlarla mumkun olur.

Yani anlayacağın anlatamazsın kardeş:(Anlamazlar...

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

olur abi zaten ondan sordum, biraz bakındım sitelere, bloglara ama hep marketplace linki verilmiş.. herhalde daha çok uygulama oldukça, geliştiriciler kendi paylaşınca bulabilecez:)

Olur mu kardesim sen yeterki iste zamanin varsa ugrasirim diyorsan 10.000 uygulamalik bir depo var elimde hemen verebilirim linkini.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
aleranol

aleranol

Üye
Sağolun ne yapıyim idare etcem demek ki :S

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
bir an önce telefonum bozulsa da bir lumia 900 alsam :ehe

Türe

Türe

Üye
Güzel çalışıyorlar . Aslında 1 milyon olsa da bir anlamı yok pek . Cevabı ise basit yani saçma sapan 1 milyon uygulama olacağına adam akıllı ve işe yarayan 100.000 uygulama deli eder kullanıcıları.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt