ANIL
Admin
Windows Phone Store 170.000 uygulamayı geçti
Microsoft tarafından geliştirilen Windows Phone işletim sistemi, Finlandiya kökenli Nokia‘nın liderliğinde gelişmeye devam ediyor. Nokia‘nın haricinde bir çok akıllı telefon üreticisi de Windows Phone akıllı telefon modelleri sunmaktalar. Bunlar arasında Samsung, HTC gibi devler de bulunmakta.
İşletim sistemlerinin en güçlü yanlarından bir tanesi de, o işletim sistemi için sunulan oyun ve uygulamaların fazla olması. Henüz Android ve iOS’un çok gerisinde olan Windows Phone için üretilen uygulamalar artmaya devam ediyor.
Ocak 2012‘den Haziran 2012′ye kadar Windows Phone Store‘da yer alan uygulama sayısı 50.000′den 100.000 uygulama sayısına ulaşmıştı. Ancak daha sonra 11 aylık sürede yeni uygulamaların eklenme hızı yavaşlamış ve Mayıs 2013′de Windows Phone Store 145.000 uygulama sayısına ulaşmıştı.
Microsoft cephesinden sunulan Microsoft by Numbers adında ki infographic üzerinden yeni gelen bilgiye göre şu anda Windows Phone Store’da ki uygulama sayısı 170.000 rakamını geçmiş durumda. Bakalım 200.000‘e ne zaman ulaşacak.
Ocak 2012‘den Haziran 2012′ye kadar Windows Phone Store‘da yer alan uygulama sayısı 50.000′den 100.000 uygulama sayısına ulaşmıştı. Ancak daha sonra 11 aylık sürede yeni uygulamaların eklenme hızı yavaşlamış ve Mayıs 2013′de Windows Phone Store 145.000 uygulama sayısına ulaşmıştı.
Microsoft cephesinden sunulan Microsoft by Numbers adında ki infographic üzerinden yeni gelen bilgiye göre şu anda Windows Phone Store’da ki uygulama sayısı 170.000 rakamını geçmiş durumda. Bakalım 200.000‘e ne zaman ulaşacak.

Şaka bir yana gerçekten ben de anlamadım.