Windows Phone Store 170.000 uygulamayı geçti

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Microsoft tarafından geliştirilen Windows Phone işletim sistemi, Finlandiya kökenli Nokia‘nın liderliğinde gelişmeye devam ediyor. Nokia‘nın haricinde bir çok akıllı telefon üreticisi de Windows Phone akıllı telefon modelleri sunmaktalar. Bunlar arasında Samsung, HTC gibi devler de bulunmakta.

İşletim sistemlerinin en güçlü yanlarından bir tanesi de, o işletim sistemi için sunulan oyun ve uygulamaların fazla olması. Henüz Android ve iOS’un çok gerisinde olan Windows Phone için üretilen uygulamalar artmaya devam ediyor.

Ocak 2012‘den Haziran 2012′ye kadar Windows Phone Store‘da yer alan uygulama sayısı 50.000′den 100.000 uygulama sayısına ulaşmıştı. Ancak daha sonra 11 aylık sürede yeni uygulamaların eklenme hızı yavaşlamış ve Mayıs 2013′de Windows Phone Store 145.000 uygulama sayısına ulaşmıştı.

Microsoft cephesinden sunulan Microsoft by Numbers adında ki infographic üzerinden yeni gelen bilgiye göre şu anda Windows Phone Store’da ki uygulama sayısı 170.000 rakamını geçmiş durumda. Bakalım 200.000‘e ne zaman ulaşacak.

realname11

Üye
Yalan nerde 170.000 uygulama her gün aynı uygulamaları görüyoruz.

ardacumhur

ardacumhur

Üye
:tşk:

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
Yalan nerde 170.000 uygulama her gün aynı uygulamaları görüyoruz.

Siz sadece en çok oy kullanıan uygulamaları üst tarafta gördüğünüz için öyle sanıyorsunuz. Ücretsiz oyunlarda en aşağıya kadar gidin. Bakalım kaç saatte gideceksiniz. :)

dakamon

dakamon

Üye
zaten microsoft 48 saat içinde 30 bin uygulama yayınlayacağını söylemişti 200 bine bu hafta ulaşır diye dşünüyorum

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
zaten microsoft 48 saat içinde 30 bin uygulama yayınlayacağını söylemişti 200 bine bu hafta ulaşır diye dşünüyorum

Oo siz yanlış anlamışsınız o web tabanlı wp8 app studioda geliştirilen projelerin marketle alakası yok.

NokiaBeLLe

NokiaBeLLe

Üye
bu kadar olduğunu düşünmüyorum

ÖEY

ÖEY

Üye

O uygulama geliştirme için açılan sitede 48 saatte başlatılan proje sayısı yanlış anlamışsın :)

respection123

Üye
Gelir Gelir Sabır İşi. Android Dediğimiz 5 yıldır Oyun Uygulama Yapıor :) Bizimki daha İlk Yıl :oke:

Murat Alper

Murat Alper

Üye
:tşk:

marazruno123

Üye
1Milyona 1 yıl gibi bir surede varırsa şaşmam gerekli çok şey var.

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
What Dedin Gülüm :aha:

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
Kaç nın google play store da kaç pro var

Üst Alt