Manalı Sözler Alemi

Sponsorlu Bağlantılar

odunuzz

odunuzz

Üye
Adam yakıyor be

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
    Konu Sahibi
Seni sessizliğime sakladım. Konuşursam, gideceğinden korkuyorum..[FA]
Değerli MD'e ithafen.. İyi ki varoldun.. İyi ki varsın.. İyi ki..

semh_erqcer

semh_erqcer

Üye
Şimdi tüm gidişlerinden bir ben çıkar kendine sonra bak etrafına. Yak bi sigara, haydi güzelim kaldığın yerden devam yoluna.. (S.ergöçer)

Düşündüm, düşündüm ve yoluma devam etmeye karar verdim. Gitmezsem olmaz. Kalsam da olmaz. (S.ergöçer)

• Beğen
Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
    Konu Sahibi
Işık herkeze sürekli gelir ve gider.. Esas mesele bunu farkedip daimi açık tutabilmektir..[F]evzi [A]cun

tugrabey1

Üye
güzel olan güzel görür

- - - Eklendi - - -

adam ol canımı Ye

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
    Konu Sahibi
- Mutluluk, hedefiniz değil yolunuz olsun..[MD]
- Uçmak istediğini kimseye söyleme yoksa düşürmeye çalışırlar..[MD]
- Kış gelmeden bahar olmaz, ölüm olmadan yaşam olmaz..[MD]

- Önce umut verilir, sonra unut denilir..[Semih Ergöçer & MD]
- Bir denmeden iki denmez. Önce ''Allah'' diyelim..[Semih Ergöçer & MD]
- Dünya sana hediye sunmaz, inan bana. Bir yaşam istiyorsan çal onu. Mutlu yıllar (; ..[Semih Ergöçer]
- Ağzında bal olan arının kuyruğunda iğnesi vardır..[Semih Ergöçer]
- Asla arkana bakma! Eğer Kül Kedisi ayakkabısını almak için geri dönseydi prenses olamazdı..[Semih Ergöçer]
- Cümleler doğrudur sen doğru isen, doğruluk bulunmaz sen eğri isen..[Yunus Emre]

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
    Konu Sahibi
O öyle bir ses ki; Atmosferden yerin dibine kadar girer, duyduğunuzda olduğunuz yerde kalırsınız.. O korkunç ses ve an sizi tepeden tırnağa sarar.. O karmaşada sadece siz ve korkularınız kalmıştır.. Gözleriniz artık aynı görmez.. Manzara kanınızı dondurur.. İşte o an kaçışanları ve korkudan gözleri yuvalarından fırlayanları görürsünüz.. O gün kimse size yardım edemez zira herkez kendi canının peşine düşmüştür.. Olanlara inanamaz ve yıkılırsınız.. Çünkü umut denen şey işte orada bitmiştir.. Önünüze gelecek olanı değiştirecek hiçbirşeyiniz olmayacaktır.. Bugüne kadar farkına bile varmadığınız varlıkları gördükçe yaşamış olduğunuz ömrün bir körden farksız olduğunu anladığınızda, o varlıklar size yaklaştığında sizi yakaladığında.. Ellerinizin ayaklarınızın ve tüm bedeninizin konuşmaya ve sizin yaptıklarınıza şahitlik etmeye başladıklarında, arkasından konuştuklarınız konuştuklarınızı duymaya başladıklarında gizli yaptıklarınızı duymayan kalmadığında, alnınızdan korku akmaya başladığında, gerçek utancı tattığınızda, yerin dibine girdiğinizde, kaçamayacağınızı ve artık gidecek hiçbir yer olmadığına ikna olduğunuzda, sevdiklerinizin artık size hiçbir faydası olmayacağını gördüğünüzde tüm bunlar nutkunuzu tutturduğunda...Kıyamet kimilerinin gerçek ölümü kimilerinin gerçek yaşamı olduğunda...Subhanallah...[Fevzi Acun]

esokmen

esokmen

Üye
Tesekkurler

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
    Konu Sahibi
- Bazen öyle hayaller kuruyorum ki; Kendi kendime n.a.h yapasım geliyor..[Semih Ergöçer & Fevzi Acun & MD]
- Cehennemde ateş yoktur, her insan kendi ateşini bu dünyadan götürür..[MD]
- İnsanları tanıdıkça yalnızlık güzelleşiyor..[Semih Ergöçer]

Bu ikisi için minnettarım, sevgili kapım ve anahtarı...
- Derin olan kuyu değil, kısa olan iptir..[MD & Semih Ergöçer]
- Hayat seni güldürmüyorsa espriyi anlamamışsın demektir..[MD & Mecnun Kaya & Barış Akkoyun & Sinan Vekil & Murat & Semih Ergöçer & 8 & ST]

• Beğen
Tepkiler: semh_erqcer
Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
    Konu Sahibi
- Çok kadın hiç kadındır oğlum yalnızlıktır sonu..[Teoman]
- Seninde kederle evlenip, boşanmış dul neşelerin var. Sen kahkahalarını bakire mi sanıyordun?..[Semih Ergöçer]
- Bizler arzu edilenden ziyade arzulamaya aşığız..[MD]
- Sadık bir arkadaş on bin akrabaya bedeldir..[MD]
- Cebindeki para kadar hayal kurarsan mutsuz olmazsın..[Semih Ergöçer]

• Beğen
Tepkiler: semh_erqcer
Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
    Konu Sahibi
New York asla bir Bursa olamaz, ama Bursa bir New York olabilir..[FA]

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
    Konu Sahibi
Senin gibi biri, bir sürü korkunç şeyi umursamadıkça hiçbirşey düzelmeyecek..[Dr. Seuss]

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
    Konu Sahibi
Hayatımdaki en dakik söz, aldı götürdü.. Üzerine özetlenen bir patırtı görmedim..
İzahatı olmayan şeylerin mizahı olur..[M..... D....]
Vaaav :oha: Oha falan oldum yani :aha: o_O :dondum: Büyüksün dedee :sukur:

esokmen

esokmen

Üye
Tesekkurler

• Beğen
Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
    Konu Sahibi
- Kalbinizin atıyor olması onun yaşadığı anlamına gelmez.. Ne zaman Allah'ı anarsınız işte o zaman nefes almaya ve yaşamaya başlar..[Fevzi Acun]
- Şüphesiz ki Allah'ı zikreden ile zikretmeyen arasındaki fark, ölü ile diri arasındaki fark gibidir.. Biri renksiz, soğuk ve donuktur.. Diğeri ise rengarenk, sıcacık ve capcanlıdır..[FA]

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
    Konu Sahibi
Bir gün gözlerinizi öyle bir açacaksınız ki gördüğünüz güzellikler karşısında aklınız gidecek.. Dünyada ne kadar önem verdiğiniz şey varsa işte tam o an onların ne kadar önemsiz ve boş olduğunu anlayacaksınız.. Dünyanın bir çöp yığınından ibaret olduğunu gördüğünüzde ve o parıl parıl, pırıl pırıl, hafifçecik halinizi gördüğünüzde sevincinizi anlatmaya hiçbirşey yetmeyecek.. İşte o zaman gözlerinizin içi gülecek.. Hele bide sizi karşılayanlar yok mu.. O sizi karşılayanların samimiyetini gördüğünüzde onlarla hissedeceğiniz eminliği gördüğünüzde, rabbe, güzelliğe, sevgiliye gittiğinizi gördüğünüzde... Ruhunuz zangır zangır heyecana kapılacak.. O ne güzel heyecan.. Tadına doyum olmaz çiçeklerin kokusu... Gerçek ışık... Gerçek görüş.. Gerçek beden.. Ya duraklarınıza ne demeli... Selamlaşacaklarınıza ne demeli... Et kemik geride kalıpta bir de kabristan cennet oldum mu.. Kıyameti beklemek ne güzeldir o zaman... Defter sağından verildim mi o ne büyük mükafattır o ne.. Değmeyin keyfinize... Hele bide arşın gölgesinde güzelliklere gark olununca.. Orada güzel bir selammmm vardır size selamm.. İşlemeli koltuklar.. Çevrenizde hizmetçiler.. En güzeli rabbin rızası vardır... İnşallah sonsuz güzel hayat nasip olsun hepinize, hepimize..Subhanallah.. La havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim.. İnna lillah ve inna ileyhi raciun..[Fevzi Acun]

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
    Konu Sahibi
Bir şeylerin yoluna girmesi için, herşeyin raydan çıkması gerekir bazen..[MD & Semih Ergöçer]

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
    Konu Sahibi
Her arayan bulamaz ama bulanlar muhakkak arayanlardır..

Neisseria.Ps

Neisseria.Ps

Üye
SÜPERSİZNİZ ... ... ... Uygun smiley bulamadım arkadaş:ah

ComGurbet

Üye
Akıl insanın en büyük silahıdır!..

Üst Alt