Tuba
Üye
Sonra gazetelerde manşet
F.E ( 19 ) Maxicep adlı Forum sitesindeki Nur Adlı kişinin Gazına Gelip Buzlu Aşure Yiyince Hakkı Rahmetine Kavuştu. Genç Çocuk Maxicep'teki hesabını forumdaki üyelere bağış yaptı.
BelliŞuan Mezar'dan yazıy...
sen birCenazemde Adminleri görmek istiyorum şimdiden söylüyorum ona göre.
Sonra gazetelerde manşet
F.E ( 19 ) Maxicep adlı Forum sitesindeki Nur Adlı kişinin Gazına Gelip Buzlu Aşure Yiyince Hakkı Rahmetine Kavuştu. Genç Çocuk Maxicep'teki hesabını forumdaki üyelere bağış yaptı.
Aşure şifalı mübarek! bir tatlıdır, buzlu buzlu da yesen hiçbirşeycik olmaz Furkan...
Hatta sevabını katmerlemek istiyorsan buzlukta 10 gün beklemesi gerekiyor, çıkarınca üzerine 10 Fatiha, 10 ihlâs, 10 salavât, 10...(kaptırdım gidiyorum bende) okuyup üfleyecen, bak aşuredeki sevaba o zaman..
Eyvahlar olsun bu yazdığını biri ciddiye alırsa yandık bir adet başlar sonra Allah Muhafaza...
üüff tarikatlara kalmaz normal insanlar kızar o kadar çok yanlışlar var ki cenazenin 40 ında mevlüt okunur zararı yok ama böyle 40. 50. gece diye bişey yok
Zaten Bid'at ların çoğu bu şekilde çıkmıştır abla, hatta puta tapınma bile iyi niyetle başlamıştır..
Hatta burdan bir iki kelam daha yazsam, Târikatlar beni dinden afaroz eder alimallah
üüff tarikatlara kalmaz normal insanlar kızar o kadar çok yanlışlar var ki cenazenin 40 ında mevlüt okunur zararı yok ama böyle 40. 50. gece diye bişey yok
- - - Eklendi - - -
Neyse dağıtmayalım konu aşure
Dayanamıycam...
Aldım birisini
Mmmmmmm....
Ellerine sağlık, sen yaptıysan tabi
Şaka şaka... Senin de ellerine sağlık...
ya bişey soracağım sizin illerde marketlerde aşure dağıtılmıyor mu küçük kaplarda ?
Desene ticarete dökmüşler...
Satanı gördümde dağıtana rastlamadım daha
Satanı gördümde dağıtana rastlamadım daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?