Mali cihazlar için süper paylaşım beklemeden ve hızlı indirin

Sponsorlu Bağlantılar

cuuc

Üye
Bu oyunlari opminhui100 den nasil indireceğiz

cuuc

Üye
bu oyunları opmin hui100 den nasil indircez

badb0y06

Üye
opmin hu 100 ney telefonmı sitemi

- - - Eklendi - - -

real racing 3 3.5gb

yüklüyorum oyuna girişte 56mb lık bir dosya indirmeye çalışıyor ama inmiyor

sebebi nedir veya çözümü başka apk falanmı denesek

- - - Eklendi - - -

son olarak nova 3 çalışmıyor, cihaz desteklemiyor diyor

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
Teşekkürler

TF Damons

Üye
Teşekkürler

badb0y06

Üye
arkadaşlar wild blood açılmıyor, loading ekranını en sonda geçtim bi ekran geldi bozuk ondan sonra oyundan attı, çaresi yokmudur çalışan apk gibi

2-3yerden indirdim data dosyalarını gene açılmadı

mürteza16

mürteza16

Üye
gta vice city kurulumu
ilk önce rari android/obb klasorunun icine cikartin sonra apkyi kurun ve oyuna girin oyuna mobil veri veya wifi kapali girin siyah ekran cikarsa hep ekrana basi. geliyo

cuuc

Üye
Fifa 2012 yi veri yada wifi olmadan nasıl kuracağız.Fifanin rar sifresi ne?Bu oyunları opera miniden nasıl yükleyeceğiz.Bu soruları cevaplar mısın

nimeemin

Üye
Mali cihaz ne dır birde telefonum galaxy wonder olur mu bu oyunlar

• Beğen
Tepkiler: Buğra

nimeemin

Üye
tmm o zaman yuklemiyek

• Beğen
Tepkiler: Buğra

badb0y06

Üye
wild blood açabilen varmı yardım etsin :)

Metin137

Metin137

Üye
teşekkürler

koray3333

Üye
kardeşim bu oyunları nereye atcaz.telefon hafızasımı yoksa sdcard mı? Yani android/obb mi yoksa sdcard/android/obb mi

- - - Eklendi - - -

real racing 3 de indirdik 57 mb bi download istiyor ve error veriyor.Boşuna zaman kaybı.

theeternal

theeternal

Üye
:tşk:

badb0y06

Üye
evet koray, indiriyor bi hata veriyor az daha indiriyor, bi daha devam etmiyor

oyunlara gelince main ismiyle başlayanları obb içine atıcaksın, hatta gizli klasörden dosya isimlerini aç bi bak sonunda obb yazar

files olanlar genelde dataya

en kolay yolu oyunun ismini ve sonuna kurulumu yazıp 2-3siteye bak bulursun

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
Ya agzı olan konusuyo 2gundur gta vıce cıtyı ındırdm kurmak ıcın ugrasıyodum apk yı kurun gta nın vıce cty ının o sd dosyası varya onu wınrarla acın klasor cıkacak karsına o klasoru sdcarttakı androıd dosyasına obb adlı dosya olusturun ve o sd yı acınca klasor halındekı dosyayı atn tamamdr sıyah ekran gelcek ılk basta bas bas cek yapn tamamdr bu arada ben sorunsz oynuyorumda hafıf kasmalar yapıyo normalmi? Hafıf kasma çok dgl

- - - Eklendi - - -

Bkın dkkat burdan oyunu ındırdn once apk yı yukle sonra sd dosyasını wınrarla ac ve dosya halınde sdkart androıd obbye atma sen wınrarla sd dosyasını actıgında dırek klasor cıkacak klasoru at mesela gta vıce yı ındırdn sd dosyayı wınrarla actın dırek karsına com.gtavıcıty dıye klasor cıkacak o klasoru sdkarttan androıd klasorune obb adlı klasor olusturun o gta nın sd dosyasının ıcındekı klasoru androıd den olusturdugunuz obb klasorune atın eger sd dosyadakı ıcerıgı klasor halınde kopyalamazsanız o klasorun ıcındekı dosyayı obbye kopyalarsanz calşmaz klasoru androhd obb ye atn

badb0y06

Üye
mckinqo06 sen ne anlatıyon ya anlamadım

gta vice cityde şöyle bir sorun var siyah ekran geliyor, geri tuşuna basıp ekranamı basıcan öyle birşey yapınca açılıyor, bende kastı o ayrı

dosyayı nereye atıcaklar araştırıp bulurlar karmakarışık anlatmışsın adamların aklı gitmiştir :)

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
Kardesm kasma normal hafıf kasma var galıba bu kasmayı pachlerle hafıfletıyolar ve benım anlattıgm sd dosyasını sdkart androıd obbye atınca calısmamasını anlatıyorum mesala gta nın sd dosyasını ındırdınz sd dosyasını wınrarla acınca klasorlu halde com.gtavıcecıty dıye klasor olcak o klasoru sd karta gr androıde gır oraya yenı klasor ac obb adlı ve o klasoru ıcıne at gta vıce ctyı kur tamamdr sıyah ekran gelcem bas bas cek acılacak

badb0y06

Üye
burdaki sorun, ana kök olan yere sdcard demeleri, direk android/obb demeleri lazım zaten usb ile bağlayınca gözüküyor

sdcard sadece başlangıç pcdeki masaüstü gibi, neyse rrc3 açıldı nadiren bazı yerlerde kasıyor

mckinqo06 sen bana anlatmıyon umarım, 1-2gün acemelik çektim şimdi takla attırıyom :D

yardım edeceksen wild blood açılmıyor ona yardım et :)

Üst Alt