Mali cihazlar için süper paylaşım beklemeden ve hızlı indirin

Sponsorlu Bağlantılar

anldogan989

Üye
kardeşim tintin datası nereye atılacak yardım lütfen

anldogan989

Üye
kardeşim tintin kendi kendine android/data da com.gameloft.android.GAND.GloftTTHP kloseri oluşturuyor oyunun datasını attığım halde ve oyuna ilk giriste wifiye bağlanmak istiyor

metropolice55

Üye
Teşekkür ler paylaşımın için ama Asphalt 7 nin apk linki bozulmuş sanki

anldogan989

Üye
güncelleme??

hamathamat

Üye
Nova 3 çalışmıyor kardeş ama ellerine sağlık interneti bereket :D

badb0y06

Üye
gençler business tab 7 var elimde indirip açtığınız oyun varmı, çoğunu indirdim wifi var bende apk yükleyip download etmek istedim olmadı

mesela asphalt 7 nin datasını indirdim apkyı başka bi yerden indirdim 1.0.4 versiyonu
bu oyunu çok oynamak istiyorum öbürlerini sonrada hallederim yardım edin :)

indirdim dediğiniz yere attım apkmania yazıyor siyah ekranda bekletip menüye atıyor, yarın şarj edip kapatıp açıp tekrar denicem yada cevap yazar biri umarım

lider63

lider63

Üye
real racing 3 ü galaxy mini 2 açarmı ?

ramo1453

Üye
hacı nova rar şifresini bilen varmı

sercan42_

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim tintin kendi kendine android/data da com.gameloft.android.GAND.GloftTTHP kloseri oluşturuyor oyunun datasını attığım halde ve oyuna ilk giriste wifiye bağlanmak istiyor

kardeş ilk başta interneti aç oyuna gir sonra kapat

- - - Eklendi - - -

oyunların denediklerim çalıştı

badb0y06

Üye
bende business tab 7 var piranha, 4.0.4 android yüklü, hiçbiri açılmıyor bilgisi olan varmı

sitesinden indirip kurdum normalde 4.1.1 di

by_aLi_1907

by_aLi_1907

Üye
teşekkürler

anldogan989

Üye
bende business tab 7 var piranha, 4.0.4 android yüklü, hiçbiri açılmıyor bilgisi olan varmı

sitesinden indirip kurdum normalde 4.1.1 di

senin tabletin gpu mali mi mali ise açılır

badb0y06

Üye
mali kardeşim, şu an android 4.1.1 yükledim tekrar

sonunda çözdüm gibi

nfs most wanted açıldı, arada kasıyo ama oynamayı pek etkilemiyo

gta vice city açıldı ayarlar en düşük ayarlarda bile kasıyo, uçak modu açtım hafif düzeldi ama arabaya binince aşırı kasıyodu sildim

shadowgun yükledim loading yazısı çok bekletiyor(1dkyı geçiyor) ama kasmadan oynuyorum

rf 13 play storeden indirdim açtı biraz kasıyodu hoşuma gitmedi sildim

pes 12 açıldı hiç kasmadan oynuyorum fakat bu oyunu açmak için 2dosya lazım, biri files klasörü burda var biride 174mb lık dosya (main.1000005.com.konami.pes2012) 2sini android/obb içine com.konami.pes2012 klasörüne atınca sorunsuz çalışıyo fakat apk dosyası bendeki 29mb burdakiyle açılmadı

admag

:tşk:

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

badb0y06

Üye
wild blood açamadım, telefon rootsuz sanırım root yapamadım

sağ altta yuvarlak bişey dönüyo loading ekranı gibi, 30saniye içinde ekrana atıyo geri

smh60

smh60

Üye
rootla alakası yok

Xurmirac

Xurmirac

Üye
hocam valla hiç konuya bile bakmadım başlığa göre cevap yazıyorum mobildeyim şimdi mali cihazlar için demişsin adreno 205 ekran qualcomm işlemci çalıştırmaz mı ?

smh60

smh60

Üye
Hangi oyun ?

sercan42_

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bazı oyunları adreno da çalıştırır mesela gta vice city

Üst Alt