MALİ Cihazlar İçin En Büyük 3D ve HD Oyun Arşivi

Sponsorlu Bağlantılar

bertinos

bertinos

Üye
    Konu Sahibi
İyi Oyunlar :oke:

fbli_07

Üye
Tesekkurler

aslan-1905-95

Üye
Sağlasın arkadaşım en yakın zamanda yeni oyunları bekliyoruz :)

bertinos

bertinos

Üye
    Konu Sahibi
İyi Oyunlar :oke:

tolunay378

Üye
Teşekkürler :)

One Million

Üye
Tegra içinde olsa fena olmazdı :)

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
:tşk:

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
tesekkurler guzel paylasim olmus.

doruk944

doruk944

Üye
Starfront dosyasından exe çıkıyo ve virüs yuvası lütfen bi kontrol et kardeşim ya Note 2 için aylardır arıyorum o oyunu buldum dedim oda exe çıkıt virüslü...

Rainbow six in linkide ölü.

bertinos

bertinos

Üye
    Konu Sahibi
Starfront dosyasından exe çıkıyo ve virüs yuvası lütfen bi kontrol et kardeşim ya Note 2 için aylardır arıyorum o oyunu buldum dedim oda exe çıkıt virüslü...

Rainbow six in linkide ölü.
Vallahi bu oyunlar benim cihazımda denenmiş oyunlar acaba benim pcde mi sorun var,al hocam başka bir siteden buldum dene çalışır belki de
Starfront:

kcsoft

kcsoft

Üye

Topal Pire

Topal Pire

Üye

lost111

Üye
eline sağlık shadowgun ı indirdim oynadım ve bitirdim. fakat diğer oyunların linkleri ölmüş bi el atabilirmisin?

bertinos

bertinos

Üye
    Konu Sahibi
eline sağlık shadowgun ı indirdim oynadım ve bitirdim. fakat diğer oyunların linkleri ölmüş bi el atabilirmisin?
Hocam bu aralar çok yoğunum yarı yıl tatilinde bir gözden geçireceğim arşivleri...

mfkalkan

Üye
:oke: başarılı

EasyPad

Üye
bertinos kardeşim bende exper easypad var 800x480 sanırım ama hangi oyunu yüklersem yükleyim çözünürlüğe feci bir şekilde kayıyor bide powervr'mi oluyor benim cihazm yoksa malimi tam kavramları bilmiyorum bide bu cihaza nfs shift bulamıyorum aylardır bulmaya çalışıyorum hepsi çözünürlükten canımı sıkıyor bi cevap atarsan teşekkürler.

Üst Alt