İyi OyunlarTeşekkürler.

İyi Oyunlarteşekkürler![]()

Teşekkürler...
Rica etsem şu bazı oyunları "INDIRILEBILIR" Bir siteye upload etsen olur mu ? (Street Fighter, Worms,Rainbow six)
Eee paralı uygulamayı bedava indirmek için bu kadar derde de katlanın o zaman beğenemiyorsanız gidip 5-6 dolar ödeyip google play store'dan alırsınızBenim nankörlük yaptığım yok , telefondan indiremiyorum 2sharede gelesiye kadar 10 sayfa açılıyor

Real Racing s3 te tam açılırken oyundan atıyor.

Ayarlar uygulamalar reel racing 3 yapın ve verileri temizle deyin.
lütfen 
4.0 ile alakalı bir sorun olabilir benim ideos x5'te 2.3.5te 0 kasma ile çalışıyor.Zaten Nova 2 çok güzel değil size nova 3ü öneririm,en güzeli bence ilk oyun olan nova.![]()
- - - Eklendi - - -
bu arada ben nova 2 yükledim galaxy s2 ye ama açılmadı yani.datasını indirdi ve oyunun başındaki videodan sonra hep atıyo hangi apk denediysem olmadı bu uygulama bunun içinde geçerlimidir yoksa ics nova 2 yi desteklemiyomu bi yardım etsenizlütfen
![]()
4.0 ile alakalı bir sorun olabilir benim ideos x5'te 2.3.5te 0 kasma ile çalışıyor.Zaten Nova 2 çok güzel değil size nova 3ü öneririm,en güzeli bence ilk oyun olan nova.
çok güzel konu olmuş elinize sağlık 
Teşekkür ederim,iyi oyunlarbilgilendirdiğiniz içinçok güzel konu olmuş elinize sağlık
![]()