MALİ Cihazlar İçin En Büyük 3D ve HD Oyun Arşivi

Sponsorlu Bağlantılar

salur38078

salur38078

Üye
splinter cell convictionu yeniden yükler misin silinmiş de

kralbartman

kralbartman

Üye
Teşekkürler.

kcsoft

kcsoft

Üye
teşekkürler :)

bertinos

bertinos

Üye
    Konu Sahibi
Konu güncel

Remember Me

Remember Me

Üye
Teşekkürler...

prens_12345

prens_12345

Üye
Rica etsem şu bazı oyunları "INDIRILEBILIR" Bir siteye upload etsen olur mu ? (Street Fighter, Worms,Rainbow six)

bertinos

bertinos

Üye
    Konu Sahibi
Rica etsem şu bazı oyunları "INDIRILEBILIR" Bir siteye upload etsen olur mu ? (Street Fighter, Worms,Rainbow six)

2shared iyi bir site değerini bilin uploaded a yüklesem yarım saatte bir oyun indircektiniz nankörlük yapmayın

prens_12345

prens_12345

Üye
Benim nankörlük yaptığım yok , telefondan indiremiyorum 2sharede gelesiye kadar 10 sayfa açılıyor

bertinos

bertinos

Üye
    Konu Sahibi
Benim nankörlük yaptığım yok , telefondan indiremiyorum 2sharede gelesiye kadar 10 sayfa açılıyor
Eee paralı uygulamayı bedava indirmek için bu kadar derde de katlanın o zaman beğenemiyorsanız gidip 5-6 dolar ödeyip google play store'dan alırsınız :oke:

babaerkan11

babaerkan11

Üye
Real Racing s3 te tam açılırken oyundan atıyor.

halil_2550

halil_2550

Üye
:tşk: :heyo2:

- - - Eklendi - - -

Ayarlar uygulamalar reel racing 3 yapın ve verileri temizle deyin.

bu arada ben nova 2 yükledim galaxy s2 ye ama açılmadı yani.datasını indirdi ve oyunun başındaki videodan sonra hep atıyo hangi apk denediysem olmadı bu uygulama bunun içinde geçerlimidir yoksa ics nova 2 yi desteklemiyomu bi yardım etseniz :D lütfen :D

bertinos

bertinos

Üye
    Konu Sahibi
:tşk: :heyo2:

- - - Eklendi - - -

bu arada ben nova 2 yükledim galaxy s2 ye ama açılmadı yani.datasını indirdi ve oyunun başındaki videodan sonra hep atıyo hangi apk denediysem olmadı bu uygulama bunun içinde geçerlimidir yoksa ics nova 2 yi desteklemiyomu bi yardım etseniz :D lütfen :D
4.0 ile alakalı bir sorun olabilir benim ideos x5'te 2.3.5te 0 kasma ile çalışıyor.Zaten Nova 2 çok güzel değil size nova 3ü öneririm,en güzeli bence ilk oyun olan nova.

halil_2550

halil_2550

Üye
4.0 ile alakalı bir sorun olabilir benim ideos x5'te 2.3.5te 0 kasma ile çalışıyor.Zaten Nova 2 çok güzel değil size nova 3ü öneririm,en güzeli bence ilk oyun olan nova.

bilgilendirdiğiniz için :tşk: çok güzel konu olmuş elinize sağlık :D

bertinos

bertinos

Üye
    Konu Sahibi
Kırık linkler yenilendi.

fsfsddased

Üye
sd dosyaları yok mu ya

Üst Alt