MALİ Cihazlar İçin En Büyük 3D ve HD Oyun Arşivi

Sponsorlu Bağlantılar

Mummy1998

Mummy1998

Üye
teşekkürler eywallah :)

cernay

Üye
:tşk:

kcsoft

kcsoft

Üye

speactor

Üye
Teşekkürlerde konuların başlığı değişik içerik hep aynı :D

lordufuk

lordufuk

Üye

erdem896

Üye
İyide burda sadece apk dosyalarinin paylasimi mevcut yani apk dosyasini telefona atip telefondan indirip oyuna mi gireceğiz?

serikli123

Üye
Tabletimde 1.6 ghz işlemci ve mali400 ekran işlemcisi var. Asphalt 6 y denemek istiyorum ancak apk dosasını indiremedim tekrar upload edermisiniz. Teşekkürler. ayrıca apk yı kurunca sd dosyaları kendisi mi indirecek internetten. bilgi de verirseniz sevinrim. elinize sağlık

Superfan

Superfan

Üye
Teşekkürler

tahan32

Üye

KELGER

KELGER

Üye
ellerine sağlık Avatar HD oyunu paylaşırmısın.

soul_reaverci

Üye
Her oyunun linkini iki kere kısaltıp reklam vermişsin. Birincisini geçiyorum ikincisinin reklamı geç butanu banner ın altında kalıyor. Arkadaşım zaten 1 reklam vermişsin ikincisi niye. Nedir bu aç gözlülük. Tabletten giriyorum tüm hevesimin içine ettin yani sağol.

vega1977

vega1977

Üye
linke koyduğunuz site reklam çıkıyor indirme linki çıkmıyor ya dogru dürüst indirme linki koyun yada burda paylaşım yapmayın ayıp ya

bertinos

bertinos

Üye
    Konu Sahibi
Her oyunun linkini iki kere kısaltıp reklam vermişsin. Birincisini geçiyorum ikincisinin reklamı geç butanu banner ın altında kalıyor. Arkadaşım zaten 1 reklam vermişsin ikincisi niye. Nedir bu aç gözlülük. Tabletten giriyorum tüm hevesimin içine ettin yani sağol.
İndirme o zaman indir diyen mi var sizin gibi emeğe saygısizlara az bile bu!

- - - Eklendi - - -

linke koyduğunuz site reklam çıkıyor indirme linki çıkmıyor ya dogru dürüst indirme linki koyun yada burda paylaşım yapmayın ayıp ya
İndirme o zaman indir diyen mi var?

furkican_16

furkican_16

Üye

Üst Alt