Daha bugün yeniledimsplinter cell i yenilersen çok makbule geçer
Kırık mı ki?Büyük ihtimalle çalışacaktır deneyin..dostum S3 de calisirmi bu oyunlar simdiye kadar 5-6 tane Real Racing2 indirdim hic biri calismadi
Eğer tabletinizin özellikleri çok düşük seviye de değilse çoğu çalışacaktırkardestabletde calisirmi mali 400 lu

Link yenilenmiştirRainbow six link kırık yenilersen sevinirim.

Rica ederim,iyi oyunlar.Paylaşım için teşekkürler başarılı oyunlar fifa 13 de bekliyoruz![]()
Rica ederim iyi oyunlar

Evet,fakat artık yapacak bir şey yokDostum bf bad company 2 Installer gerektirmeseydi cok iyiydi.
Çamur atmak çok basit değil mi? Lumia 920 kullanan bir kişi android oyunu cihazına neden indirip kursun? Amaç sadece çamur atmak!bende o oyunda virus çıktı
bende o oyunda virus çıktı
Çamur atmak için bahane sadece,2-3 mblık apk dosyasına sıkıştırılan virüstenden ne hayır gelecekse, o zaman bu arkadaş torrent falanda kullanmasın elbet o indireceği 2-3 gb içinden de bir şeyler çıkar!! Yada çamur atar!
Virüs Programlarına ben pek güvenmem özellikle de mobil ortamda. Pcde en iyi ve en hafif virüs programı olan BitDefender bile oyunda fpsyi 60tan 50 ye 55e düşürüyor ise mobilde hic etkisi olmayan programa nasıl güvenilir?