Mali-400MP tüm oyunları oynatır mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
besim.farhan

besim.farhan

Üye
Birader sen bu forumun muhtarısın galiba :) heryerde varsın ayrıca sen note 2 ye telefonmu diyorsun birşey yapmak için 2 elini kullanman lazım herkesin zevki farklıdır ama note 2 asla almam hatta s3 bile almam bana göre çok büyükler birine alo diyeceksin suratın yarısı yok bide kılıf taksan komple surat gider telefonmu o be

+1905

PriZm

PriZm

Üye
:good:iste bunu diyorum.tek bu degil nova3te de kasiyor ace2.

Galaxy S tek çekirdekli işlemci,tek çekirdek gpu ve 512 mb ram ile çift çekirdek cpu,gpu 1 gb ramli telefonu solluyor :D

Ayrıca dikkatini çekerim.videodaki S1 de orjinal rom olmasına rağmen ace 2 den daha hızlı oynatıyor mc3'ü.custom rom olsaydı ace 2 yi dağıtırdı :ehe

Kerim.

Kerim.

Üye

Galaxy S tek çekirdekli işlemci,tek çekirdek gpu ve 512 mb ram ile çift çekirdek cpu,gpu 1 gb ramli telefonu solluyor :D

Benim wonderda aynen oyle(ister stock ister custom romlu farketmez:ehe)ya bu ace ailesi ailecek sorunlu:ehe

blacktalon

blacktalon

Üye
Ace serisi tam bir fiyasko bence samsungun fabrika artıklarından yaptıgı yab sanayi modeli gibi oluyor en az sgs ten baslayacaksin almaya

Kerim.

Kerim.

Üye
Sgs yok ki artik:D

PriZm

PriZm

Üye
En az SGS dediğiniz model S2 ile kapışıyor neredeyse ha :D unutmayın bunu :ehe

gredyy06

gredyy06

Üye
    Konu Sahibi
Adamlar telefonu kullanmamis yok ace 2 soylede yok boylede lan olum s1 telefon mu la nova 3 ve mc4 de ace 2 sorunsuz oynatiyor.. Benim telefonumu bana ogretecek bunlar lagit sen eline s1 le ace 2 yi al o zaman anlarsin ace 2 nah söyle oldugunu :mad:

Kerim.

Kerim.

Üye
Adamlar telefonu kullanmamis yok ace 2 soylede yok boylede lan olum s1 telefon mu la nova 3 ve mc4 de ace 2 sorunsuz oynatiyor.. Benim telefonumu bana ogretecek bunlar lagit sen eline s1 le ace 2 yi al o zaman anlarsin ace 2 nah söyle oldugunu :mad:
Konusma tarzina dikkat et.
S1 dedigin telefonun xda sayfasina gir oyle konus

PriZm

PriZm

Üye

Pekala agresif arkadaşım sana anlayacağın dilden anlatayım.

"Galaxy S telefonmu" ha? Neremle gülsem bilemedim

Bak sana kötülediğin telefonun Ace serisinden hatta S3 den bile daha iyi olan yönlerini yazayım.

Hangi android telefonda Galaxy S de ki ses kalitesi var?
(BEATS HARİÇ BÜTÜN ANDROİD TELEFONLAR!)

Hangi telefonda S1 de ki kadar Yazılım desteği var?
(Nexus hariç!)

Telefonunda OTG varmı? S1 de var.

Telefonunda RGB dizilimli + Samoled ekran varmı? SGS de var.

"SGS telefonmu" dediğin cihaz çoğu oyun performansında ace 2 yi solluyor..

Ve her ne kadar şu anda bulmak çok zor olsada şu ana kadar 25-30M sattı.

Daha yazabilirim ama ellerim ağırdı,saol mobilden bu kadar yazdırdıgın için.

Sen GB kullanırken ben JB kullanıyordum :D hatta şuan Jb 4.2.1 kullanıyorum :D

bu arada buyur.Galaxy S'in desteğinin görsel kanıtı.

gredyy06

gredyy06

Üye
    Konu Sahibi
:D bana telefonunu övme ben ace 2 yi ovmuyorum. Sadece diger kullanicilari yanlis bilgilendiriyorlar nova 3 de kasiyomus bende neden kasmiyo? Allahalla herkese dandik ace 2 veriyolarda bana en iyisini mi veriyolar anlamadim. S1 de gguzel telefon ama ace 2 de onun kadar iyi bir telefon..

gredyy06

gredyy06

Üye
    Konu Sahibi
Birde telefona jb gelecek. S1 sanirim ginger ile mi devam ediyor?

PriZm

PriZm

Üye
:D bana telefonunu övme ben ace 2 yi ovmuyorum. Sadece diger kullanicilari yanlis bilgilendiriyorlar nova 3 de kasiyomus bende neden kasmiyo? Allahalla herkese dandik ace 2 veriyolarda bana en iyisini mi veriyolar anlamadim. S1 de gguzel telefon ama ace 2 de onun kadar iyi bir telefon..
"S1 telefonmu" diyen kimdi acaba?
Birde telefona jb gelecek. S1 sanirim ginger ile mi devam ediyor?
Hayır SGS müthiş desteği ile JB 4.2.1 devam ediyor.hatta Ubuntu Touch OS ile devam edecek .Sen?

Bak sana ne olacağını söyleyeyim.
Samsung bu telefonu bir kenara bırakacak,yazılım falan vermeyi bırakacak
+
Telefon S1 kadar ünlü olmadığından
+
onun kadar satmadığından Android 5'i bile göremeyecek.Bunlar olurken ben telefonumda Android 5 kullanıyor olacağım..

- - - Eklendi - - -

İşlemci,Gpu,Ram yüksek diye direkt atlamayın.Yazılım denilen bir kriter var.

- - - Eklendi - - -

Bu arada telefonumu övüyorum Evet.Çünkü övülecek ve yüksek modellere nazaran bazı daha iyi özellikleri ile gurur duyuyorum telefonumdan. ?

gredyy06

gredyy06

Üye
    Konu Sahibi
Destegi kesecegini sanmiyorum ama oyle bisey olursada baska telefon mu yok :D s3 gibi bisey alirim..

PriZm

PriZm

Üye
Destegi kesecegini sanmiyorum ama oyle bisey olursada baska telefon mu yok :D s3 gibi bisey alirim..
Parasal çözüm mutlaka var.Parası olana.

Önemli olan bunu biz paraya çevirmeden firmanın ücretsiz yapması.

gredyy06

gredyy06

Üye
    Konu Sahibi
Evet doğru.. Bu arada senin telefonlarda bilgin cok gibi ama yanlis bilgilerinde oluyo.. Sana bir sorum olacak... Ben ace 2 ye root atip jb ye guncelleyebilirmiyim?

Kerim.

Kerim.

Üye
Evet doğru.. Bu arada senin telefonlarda bilgin cok gibi ama yanlis bilgilerinde oluyo.. Sana bir sorum olacak... Ben ace 2 ye root atip jb ye guncelleyebilirmiyim?

Custom rom yukle

- - - Eklendi - - -

Orj guncelleme yok ki yukleyesin

PriZm

PriZm

Üye
Yanlış bir bilgimi göster,Düzeltip emin olduktan sonra kendime ban atayım.

Bilmediğim birşeyi bu forumda konuşmadım zaten.Beni seven-sevmeyen herkese sorabilirsin.

gredyy06

gredyy06

Üye
    Konu Sahibi
Ace 2 nin nova 3 de kasmasini yanlis demissin bende var ve kasmiyor ;) nese bos ver durust kişisin;) bu arada ses yukseltme programi olarak tavsiyen var mı?

PriZm

PriZm

Üye
1)Ben Nova 3 kasıyor demedim.mesajları iyi oku.
2)

3)Bana o smileyi kullanma.Nefret ederim.

gredyy06

gredyy06

Üye
    Konu Sahibi
Hmm tmm ole dememissin ben yanlis anlamisim sinirden ;) smile derken ne demek istedigini anlamadim :-/ tavvsiyen icin de tesekkurler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt