Mali-400MP tüm oyunları oynatır mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gredyy06

gredyy06

Üye
    Konu Sahibi
Mali-400MP tüm oyunları oynatır mı?
Mali-400Mp gpu samsung galaxy ace 2 (i8160) tüm oyunları oynatabilir mi?

aleranol

aleranol

Üye
Yanılmıyorsam 1 veya 2 çekirdekli. 1 çekirdekli olanı için max 1 yıl ömür var. Zaten şu an ki oyunlarda bile kasmalari mevcut. 2 çekirdekli olanı ise 1.5 yıl kadar ömrü var. Ondan sonra oyunlarda kasmalar başlayacaktır.

gredyy06

gredyy06

Üye
    Konu Sahibi
Neden 1,5 yıl ?

aleranol

aleranol

Üye
S2 hala hiçbir oyunda takılmıyor. S3mini ise çıktığı anda takıldığı oyunlar oldu. Ace 2 de bildiğim kadarıyla 1 çekirdekli var. Bunu s3mini de kullanıyor.
2 çekirdek cidden daha iyi. Ayrıca 1.2 ghz işlemci desteği ile daha da iyi. Sadece ekran kartı yeterli değil hani.

gredyy06

gredyy06

Üye
    Konu Sahibi
Ace 2 (i8160) cift cekirdek 800ghz

Kerim.

Kerim.

Üye
Valla mc3te bile kasiyo ace2

gredyy06

gredyy06

Üye
    Konu Sahibi
Nerden biliyosun :-/ bende mc4 yuklu tın yok

PriZm

PriZm

Üye

besim.farhan

besim.farhan

Üye
S2 hala hiçbir oyunda takılmıyor. S3mini ise çıktığı anda takıldığı oyunlar oldu. Ace 2 de bildiğim kadarıyla 1 çekirdekli var. Bunu s3mini de kullanıyor.
2 çekirdek cidden daha iyi. Ayrıca 1.2 ghz işlemci desteği ile daha da iyi. Sadece ekran kartı yeterli değil hani.

s3 mini kullanıp performansını denedin mi yoksa meydanı bos buldun da atiyor musun ??????
atma ben daha kastigini görmedim!!!

- - - Eklendi - - -

ayrıca ace 2 ve s3 mini oyun konusunda kıyaslanamaz kafan iyi galiba

aleranol

aleranol

Üye
s3 mini kullanıp performansını denedin mi yoksa meydanı bos buldun da atiyor musun ??????
atma ben daha kastigini görmedim!!!

- - - Eklendi - - -

ayrıca ace 2 ve s3 mini oyun konusunda kıyaslanamaz kafan iyi galiba

:zuhaha: ortalığı boş buldum atıyorum :kop: imzama bak lütfen.
S3mini de ace2 de defalarca inceledim. Menüde bile sıkıntılı telefonlar onlar.
Kullandığın telefonu tanımadan savunman komik bir durum.

paşa06.40

paşa06.40

Üye

Imzanda kapak olmus hani

caglar b

caglar b

Üye
peki ben bugün s3 alsam kaç yıl sorunsuz oyun oynarım ?

Ali58_58

Ali58_58

Üye
peki ben bugün s3 alsam kaç yıl sorunsuz oyun oynarım ?
s3 tavsiye etmem o kadar paran varsa ama s3ün gpusu baya iyi note ikidende iyi hatta bildiğim kadarıyla ama 1,5 belki 2 sene kasmadan 4 seneye kadar oynarsın ama kasmalar yaşayabilirsin sonradan

gredyy06

gredyy06

Üye
    Konu Sahibi
Telefonlarin kasip kasmamamasi birde guncellemeye bagli. Eger samsung guncellemeyi keserse ilerde s3 bile kasabilir. Bu arada ace 2 ve s3 minide menude takilmalar oluyomus bu her telefonda olur (program vs) yukleyince ama oyunlarda ciddi soyluyorum ace 2 de kasma yok arkadaslar mc 4 nova3 real racing gibicyuksek boyutlu oyunlar yuklu ama cidden soyluyorum kasma yok arada bir ufak tefek kasmalar oluyor o da hee telefonda olur ;)

caglar b

caglar b

Üye
s3 tavsiye etmem o kadar paran varsa ama s3ün gpusu baya iyi note ikidende iyi hatta bildiğim kadarıyla ama 1,5 belki 2 sene kasmadan 4 seneye kadar oynarsın ama kasmalar yaşayabilirsin sonradan

s3 piyasadaki alınacak en iyi telefon gibi geliyor (note 2 tabletfon :) ) htc one x de tegra 3 için iyi konuşmuyorlar bide xperia z yada droid dna gibi modeller 2000 tl ye çıkacak bende şuan 1350 var ve daha çıkamam hem çift çekirdekli s2 bile şuan alsam beni 2 sene rahat götürürse s3 enaz iki sene beni götürür gibi tek düşüncem mali 400mp nin s3 gibi bir cihaza yakışmaması galiba :hmmm

besim.farhan

besim.farhan

Üye

mobile style kullanıyorum imzanı göremiyorum ama merak ettim s3 mini nin tasarımcısı mısın öyleyse kusura bakma

blacktalon

blacktalon

Üye

imzana bakınca ne oldu ? note 2si var büyük adam mı diyecekler ? gidip bi note 2 alınca adam olunuyorsa ben 15 tane alırım ama burada s3 miniden pahalı ve kaliteli note 2 kullanıyorsun diye şımarıklığın ve artistliğin lüzumu yok

• Beğen
Tepkiler: XperiaNeoV
besim.farhan

besim.farhan

Üye
imzana bakınca ne oldu ? note 2si var büyük adam mı diyecekler ? gidip bi note 2 alınca adam olunuyorsa ben 15 tane alırım ama burada s3 miniden pahalı ve kaliteli note 2 kullanıyorsun diye şımarıklığın ve artistliğin lüzumu yok

arkadaşın artistlığının sebebi bu muymuş. bende bakmadım imzasına diyorum acaba nedir derdi:)

Shockwave53

Shockwave53

Üye

Birader sen bu forumun muhtarısın galiba :) heryerde varsın ayrıca sen note 2 ye telefonmu diyorsun birşey yapmak için 2 elini kullanman lazım herkesin zevki farklıdır ama note 2 asla almam hatta s3 bile almam bana göre çok büyükler birine alo diyeceksin suratın yarısı yok bide kılıf taksan komple surat gider telefonmu o be

Kerim.

Kerim.

Üye

:good:iste bunu diyorum.tek bu degil nova3te de kasiyor ace2.

- - - Eklendi - - -

Yazdigim yazi niye link oldu la?:zong:

- - - Eklendi - - -

Noluyo ya:allalla:

- - - Eklendi - - -

Ya niye link oldu bunlar:blink::zong:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt