S2 hala hiçbir oyunda takılmıyor. S3mini ise çıktığı anda takıldığı oyunlar oldu. Ace 2 de bildiğim kadarıyla 1 çekirdekli var. Bunu s3mini de kullanıyor.
2 çekirdek cidden daha iyi. Ayrıca 1.2 ghz işlemci desteği ile daha da iyi. Sadece ekran kartı yeterli değil hani.
s3 mini kullanıp performansını denedin mi yoksa meydanı bos buldun da atiyor musun ??????
atma ben daha kastigini görmedim!!!
- - - Eklendi - - -
ayrıca ace 2 ve s3 mini oyun konusunda kıyaslanamaz kafan iyi galiba
ortalığı boş buldum atıyorum
imzama bak lütfen.
imzama bak lütfen.
S3mini de ace2 de defalarca inceledim. Menüde bile sıkıntılı telefonlar onlar.
Kullandığın telefonu tanımadan savunman komik bir durum.
s3 tavsiye etmem o kadar paran varsa ama s3ün gpusu baya iyi note ikidende iyi hatta bildiğim kadarıyla ama 1,5 belki 2 sene kasmadan 4 seneye kadar oynarsın ama kasmalar yaşayabilirsin sonradanpeki ben bugün s3 alsam kaç yıl sorunsuz oyun oynarım ?
s3 tavsiye etmem o kadar paran varsa ama s3ün gpusu baya iyi note ikidende iyi hatta bildiğim kadarıyla ama 1,5 belki 2 sene kasmadan 4 seneye kadar oynarsın ama kasmalar yaşayabilirsin sonradan
) htc one x de tegra 3 için iyi konuşmuyorlar bide xperia z yada droid dna gibi modeller 2000 tl ye çıkacak bende şuan 1350 var ve daha çıkamam hem çift çekirdekli s2 bile şuan alsam beni 2 sene rahat götürürse s3 enaz iki sene beni götürür gibi tek düşüncem mali 400mp nin s3 gibi bir cihaza yakışmaması galiba 
imzama bak lütfen.
imzana bakınca ne oldu ? note 2si var büyük adam mı diyecekler ? gidip bi note 2 alınca adam olunuyorsa ben 15 tane alırım ama burada s3 miniden pahalı ve kaliteli note 2 kullanıyorsun diye şımarıklığın ve artistliğin lüzumu yok
imzama bak lütfen.
imzana bakınca ne oldu ? note 2si var büyük adam mı diyecekler ? gidip bi note 2 alınca adam olunuyorsa ben 15 tane alırım ama burada s3 miniden pahalı ve kaliteli note 2 kullanıyorsun diye şımarıklığın ve artistliğin lüzumu yok

imzama bak lütfen.
heryerde varsın ayrıca sen note 2 ye telefonmu diyorsun birşey yapmak için 2 elini kullanman lazım herkesin zevki farklıdır ama note 2 asla almam hatta s3 bile almam bana göre çok büyükler birine alo diyeceksin suratın yarısı yok bide kılıf taksan komple surat gider telefonmu o beLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
iste bunu diyorum.tek bu degil nova3te de kasiyor ace2.