Telefon Tavsiyesi Maksimum 900TL ye telefon

Sponsorlu Bağlantılar

lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
Maksimum 900TL ye telefon
Arkadaşlar maksimum 900 belki 1000 tlyi geçmeyecek şekilde telefon arıyorum.Güncel olmalı 4.4 almalı arayüzde kasmamalı yüklediğim oyunları kasmamalı.Kamerası iyi olmalı.S3 için çok kasıyor diyorlar rehbere 10 saniyede giriyorum diyenler var.S4 mini düşünüyorum ama General Mobile Discovery daha iyi gibi özellikleri.GMD mi S4 mini mi?Bunlar dışında varsa önerilere açığım.

AndroidTR20

AndroidTR20

Üye
Bence bütçenizi biraz daha artırıp nexus 5 alabilirsiniz

lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
Bak orada ne yazdım maksimum 900 belki 1000. 900 zaten zorlama fiyat belki 1000 olabilir.

avast

avast

Üye
Hemen alacaksan nexus 4 al baskasina bakma o fiyata 2gb ram android 4.4.2 1.5 ghz 4 cekirdek s4 miniden falan baya iyi nexus4 ha beklerim diyosan gm elite falan bekle tabi ama nexus4 tam aradigin urun gibi suanda

• Beğen
Tepkiler: By_Casparov
lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
Hemen alacaksan nexus 4 al baskasina bakma o fiyata 2gb ram android 4.4.2 1.5 ghz 4 cekirdek s4 miniden falan baya iyi nexus4 ha beklerim diyosan gm elite falan bekle tabi ama nexus4 tam aradigin urun gibi suanda
Tuşlar ekran da olmayacak.Ve kamerası için kötü diyorlardı sanki.

avast

avast

Üye
Ne dediklerine bakma ya otomatik odaklama var bence gayet yeterli ekranda ama bi muddet sonra alisiyosu yani en azindan s4 miniden fazla kullanirsi tabi keyfin bilir ben sana alabilecegin en iyi telefobu soyledim gerisi sana kalmis kardesim

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
MWC'yi bekle kardeşim. Yeni cihazlar tanıtılsın da, öyle tavsiye verelim. Belki pişman olursun sonra.

Invoke

Invoke

Üye
Nexus 4.>Kamerası çok matah değil ama tercihlerin arasında GMD de olduğuna göre çok sorun olmamalı.
Ekrandaki tuşlara takılma, kolay alışırsın, ayrıca onlar üzerinde ayar yapabilirsin. S3 ya da GMD ya da S4 Mini alma, bence. Parana yazık olur.
Güncel olan ve güncel kalmaya devam edecek olan > Nexus 4. 950Lira Teknosada, Turkcellde 900müş. Daha ucuza da bulabilirsin ararsan.

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Aa aynen ben unutmuşum Nexus 4'ü. Nexus 4 alabilirsin kardeşim. İnan ki o sanal tuşlara alışırsın. Kamerası fena değil, iş görür, ki zaten senin listende Discovery bile varken, Nexus 4'ün kamerası tatmin eder seni. Bizi dinle.

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Xperia Sp var 4.3 yüklü alternatif olarak

lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
Sanal tuşlar kötü abi ya nasıl alışıyım buna yanlışlıkla basması var ekranın çirkin ve küçük ve çirkin görünmesi de cabası.Hem fiyatı 1000'i aşıyor...

Invoke

Invoke

Üye
Fiyatı Teknosada bile 950Lira.

MUSTAFA AKPINAR97

MUSTAFA AKPINAR97

Üye
Nexus4 super bi telrfon2 gb ram var 1tl s3 alcagima 1 gb rami var alırım nexus 4 u 4.4.2 android kitkaat guadcore ekran kartinje bilmiyom ama iyidir o fiyata en ii telefon

lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
950 lira mı? Bu arada orada discovery var kameradan ne bekleyebilirsin ki demişsiniz Discovery'nin kamerası nexus'un 3-4 katı.Bence nexusu fazla abartıyorsunuz.Ve şunu da eklemek isterim telefon tamamen oyun için alınmaz bu ne böyle kamerayı kısmışlar ses çıkışını kısmışlar gider ps vita alırım daha iyi.

Invoke

Invoke

Üye
950 lira mı? Bu arada orada discovery var kameradan ne bekleyebilirsin ki demişsiniz Discovery'nin kamerası nexus'un 3-4 katı.Bence nexusu fazla abartıyorsunuz.Ve şunu da eklemek isterim telefon tamamen oyun için alınmaz bu ne böyle kamerayı kısmışlar ses çıkışını kısmışlar gider ps vita alırım daha iyi.

Mesele sadece oyun değil ki. Menü geçişleri akar, google destek verir, her şey daha stabildir, geliştirici desteğin olur.
İnternet sitesini güncellememiş olabilirler daha bu hafta sonu 949Lira etiketi vardı, Ankara-NataVega Teknosa Şubesinde. Zaten 5 1400 lira iken 4'ün 1200 olması çok saçma olur.

fk555897

fk555897

Üye
Nexus 4 almanı öneririm. O fiyatlarda şimdilik alabileceğin en iyi telefon.

lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
Nexus 4'ü olan çektiği fotoğrafları atabilirse sevinirim şüpheye düştüğüm tek şey kamerası şu an ekrandaki tuşlara alışmayı denerim :DIsınma sorunu da varmış?Ne derece bir problem olur?Elimi yakacak kadar olur mu :D

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
lumia 920 alabilirsin 1000 tl civarlarında vatanda

Üst Alt