[MAGP] [Anlatım] Başka Romları Kendi Cihazınıza Nasıl Portlarsınız

Sponsorlu Bağlantılar

ta7eR

ta7eR

Üye
bişeyi çok merak ettim kafayı yiyecem yardım ederseniz sevinirim. note 2 için xustom rom yaptım herşey tamam ama super su kodlaması yok deyip duruyor bi yardım eli uzatın daa :D
5 gündür bilgisayar başındayım ölecem burlarda :D

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Super user da aynı hatayı veriyo mu :)

ta7eR

ta7eR

Üye
Dsixda kitchenla gelen super su..super user bide old yazan lar var 3 ününede denedim ama olmadi old yazan zaten çalışmadı. Yani roma super su yu gommek icin hangi dosyalar gerekli acaba ? Ayrica en azindan ilgin için teşekkürler :D

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Dsixda kitchenla gelen super su..super user bide old yazan lar var 3 ününede denedim ama olmadi old yazan zaten çalışmadı. Yani roma super su yu gommek icin hangi dosyalar gerekli acaba ? Ayrica en azindan ilgin için teşekkürler :D
basit apk yı system/app klasörüne atıcan :D o süper su eskidir yenisini at

ta7eR

ta7eR

Üye
Xbin klasorunde su diye dosya var bin klasorunun icinde .ext/.su var etc klasorunun icinde init.d/99supersudaemon var
Diger romlari da inceledim bunlarin hepsi onlarda da var ama cozum yok romu yukleyince gene su kodlamasi yok diyor:D

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
dosyaları onlarla başka romla değiştir :)

ta7eR

ta7eR

Üye
değiştirdim de işe yaramadı peki gende saol :D

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
bişey değil :)

emreli01

emreli01

Üye
Vallahi tablet çöktü. :D bu arada aynı özellik cihaz demişsin ben 2 gün önce Htc one X e Htc one X + rom portlamak istedim yine olmadı. Halbuki işlemcinin hızı ve dahili hafıza kapasitesi hariç herşeyi aynı. Ya ben yapamıyorum yada her cihaz olmuyor
Hocam one x ve plus kullanicisisin sanırım şimdi duydugum haberlere göre htc one x ve plus a güncelleme vermiyecekmiş gerçi şuan 4.2.2 güncellemesinde sorun yok ama 4.4 güncellemesi eğer alsaymış canavar olur diyorlar bizim cihazlara bu durum doğru mu ve şuan cwf yukleyince telefona şuanki yazılıma göre baya fark ediyor mu ?

gkhan136

gkhan136

Üye
Hocam ben mıuı v5 portlamayı düşünüyorum. S3 mini kullanıyorum. Taban rom cm 10.1 port rom mıuı v5 olacak değil mi??

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Evet

MUSTAFA AKPINAR97

MUSTAFA AKPINAR97

Üye
Galaxy tab3 8inch kernel i 7icnh e flashlasam ne olhr soft brick hard brick ? Kernel portlama diye biaey olsa keşke

yavuzbey07

yavuzbey07

Üye
Hocam süpersiniz tek kelime ile mükemmel teşekkürler

MUSTAFA AKPINAR97

MUSTAFA AKPINAR97

Üye
Bu romport isi ii de port rom performans olaraj baya kötübenim tabletin port romunh yapmışlar xxdada 4.2.2 iste ben antutudan OC fln yokkernelde yok ztn 12bin den biraz fazla puan aldım port ro 6,7 bin puan aliyor :D

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Yapanada bağlı :D

ta7eR

ta7eR

Üye
Bisey sormak istiyorum. Port rom yapmak bir tarafa da biz bu telefonun ana kartinin model numarasini nereden bulucaz bigi verebilor misin ..

ka_za

ka_za

Üye
Şimdi TouchWizli herhangi bir romu galaxy Nexusa portlamam mümkün mü bize çıkan multiwindowlar o kadar performanslı değil :)

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Bisey sormak istiyorum. Port rom yapmak bir tarafa da biz bu telefonun ana kartinin model numarasini nereden bulucaz bigi verebilor misin ..
İnternette yazarvçeşitli programlarda var mesela antutu

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Şimdi TouchWizli herhangi bir romu galaxy Nexusa portlamam mümkün mü bize çıkan multiwindowlar o kadar performanslı değil :)
Aynı anakarta sahip olan varsa evet ama tam çalışmayadabilir :)

Üst Alt