basit apk yı system/app klasörüne atıcanDsixda kitchenla gelen super su..super user bide old yazan lar var 3 ününede denedim ama olmadi old yazan zaten çalışmadı. Yani roma super su yu gommek icin hangi dosyalar gerekli acaba ? Ayrica en azindan ilgin için teşekkürler![]()
o süper su eskidir yenisini atHocam one x ve plus kullanicisisin sanırım şimdi duydugum haberlere göre htc one x ve plus a güncelleme vermiyecekmiş gerçi şuan 4.2.2 güncellemesinde sorun yok ama 4.4 güncellemesi eğer alsaymış canavar olur diyorlar bizim cihazlara bu durum doğru mu ve şuan cwf yukleyince telefona şuanki yazılıma göre baya fark ediyor mu ?Vallahi tablet çöktü.bu arada aynı özellik cihaz demişsin ben 2 gün önce Htc one X e Htc one X + rom portlamak istedim yine olmadı. Halbuki işlemcinin hızı ve dahili hafıza kapasitesi hariç herşeyi aynı. Ya ben yapamıyorum yada her cihaz olmuyor
rica ederimHocam süpersiniz tek kelime ile mükemmel teşekkürler
İnternette yazarvçeşitli programlarda var mesela antutuBisey sormak istiyorum. Port rom yapmak bir tarafa da biz bu telefonun ana kartinin model numarasini nereden bulucaz bigi verebilor misin ..
Aynı anakarta sahip olan varsa evet ama tam çalışmayadabilirŞimdi TouchWizli herhangi bir romu galaxy Nexusa portlamam mümkün mü bize çıkan multiwindowlar o kadar performanslı değil![]()