Tavsiye Mağazanın en iyi hava durumu uygulaması: Prognoza [Türkçe]

Sponsorlu Bağlantılar

serinaga

serinaga

Üye
Artık dayanamayıp satın aldım bende ...

dakamon

dakamon

Üye
Valla şu hataları düzeltsin bende almayı düşünüyorum. GEleceği olan bir uygulama. Bide 2 tl olsa :D
Valla satın aldım şu an itibari ile :)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Kod isteyenler benimle özel mesajdan irtibata geçebilirler :tebessüm:

dakamon

dakamon

Üye
Kod verene kadar programın tahmin problemlerini bi düzeltsin söyleyiver abi ben söyledim söyledim hep hava durumunu aldığı yere pislik atıyor da yani bu ne zamana kadar devam edecek. Kar yağdığında programda karlı animasyon oynyacaktı ama oda bu tahmin hatasından olmadı hep çok bulutlu gösterdi karlı havayı program.
Bide bana birinin 1 yıldız verdiğini gösteriyor arkadaş :) valla bende versem yeridir :)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar geliştiriciye destek olmak adına lütfen 5 yıldız verelim.
Yeni API'ler yayınlandıkça eminim uygulamayı daha da geliştirecektir.
Zaten üzerinde çalışmaya devam ediyorum diye yazmış.

dakamon

dakamon

Üye
5 yıldız verdim satın aldım bir çok gez geri bildirim yaptım twitterdan ama şu problemi bi çözüme ulaştıramadı onun dışında herşey çok iyi. Çok güzel bir program hatta bu hata dışında düşünürsek en iyi hava durumu uygulaması bu

emz

emz

Üye
@bulutsuzgece Abi sen kodları alana kadar geçenlerde 2₺ oldu ben programı aldım :ehe. Ama tahmin sorunu da beni benden aldı. Olmayacaksa bekletmeyelim yav. Hiç kullanmıyorum o yüzden. Umarım kısa sürede düzeltir:)

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Biliyorsunuz güncelleme geldi 920 ye yüklendi ama 1520 ye yüklenmiyor yarıda atıyor

serinaga

serinaga

Üye
Benim yüklendi 1520'ye, soft reset dene bir istersen ...

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Vallahi soft reset yaptım olmuyor hata kodu veriyordu sildim şimdi tekrar yüklemek için bastım tekrar başka bir hata kodu verdi ama accuwater yükledim yüklendi sorun mağazada yada prognoza da düzeleceğini tahmin ediyorum

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Prognozayı sildim güncellenmiyor diye 1520 de bu şimdi yüklerken 80004005 hata kodu veriyor kaç gün oldu

dakamon

dakamon

Üye
@bulutsuzgece abi bu prognoza arka planda güncelleme yapmaz oldu bayadır. Fırsatın olursa iletir misin. Sorun var galiba programda. Arka planda çalışması için herşey açık.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
@bulutsuzgece abi bu prognoza arka planda güncelleme yapmaz oldu bayadır. Fırsatın olursa iletir misin. Sorun var galiba programda. Arka planda çalışması için herşey açık.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Evet güncelleme arka plan da yok

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
arkadaşlar güncel hava durumunda sorunlar devam ediyordu anlık olanda bugün kartalda sel oldu ama hava açık gösterdi ben twitterdan translate ile yapabildiğimce çevirdim yolladım daha iyi iletişim kuracak arkadaşlar varsa yazsın çok iyi bir ara yüzü var kullanışlı fakat son zamanlarda çok kaçırıyor yağışları

sahanemir

sahanemir

Üye
Sıkıldım artık ya neye baksak para para kendini geliştir tanıt kendini sonra para de ...

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bence başlık da değişmeli:)

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve dilmenibrahim
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Bence başlık da değişmeli:)
hakikaten kilit ekranı güncellemiyor anlık tamamen yanlış geçen gün karatalda sel götürdü her yeri su bastı nasıl yağıyor ben baktım hava açık diyor şu an bile kilit ekranı 4 saat geride Mahalle değişmeme rağmen evde görünüyorum alternatif ne kullanayım diye düşünüyorum

suyunsesi

suyunsesi

Üye
2 - 3 hafta da Microsoft'un Hava Durumu uygulamasını deneyin. En azından ücretsiz ve adamlar sık sık güncelleştirip programı daha da iyi duruma getiriyorlar. Ben şu an Windows 10 IP 6. yapıyı kullanıyorum. MS nin Hava durumu gayet hoş.

• Beğen
Tepkiler: sahanemir ve erhanercan
sahanemir

sahanemir

Üye
Hoş ve yeterli de en sonumda unlock yapıp crecli uygulama yükleyeceğim olacağı o yani.

Üst Alt