Arkadaşlar uygulamanın yapımcısıyla akşam konuştum dedim telefonu formatladım ve prognoza tekrar bedava sürüm oldu dedim. Bununla ilgili adam bize biraz sitem etti biraz da MS ye

Adam gerçekten iyi bir adam özellikle bize bedava kod vermişti. Dediklerinin Türkçesi bunlar.
@bulutsuzgece çevirdi sağolsun.
Biliyorum arkadaşım, halledeceğim. Bunların hepsi şirket yüzünden. Bugün onlarla konuştum. Ayrıca deneme süresi bittiğinde kaldırıp tekrar kurarak yeniden fu ll kullanabilirsin, ben yeniden kupon kodlarını çalıştırana kadar.
Ayrıca gördüğüm kadarıyla Türkiyeden bazı kullanıcılar para iadesi talep ettiler ve Microsoft onlara paralarını geri ödedi.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Yeni kupon kodlarıyla yeni bir sistem oluşturacağız ve sana bir kupon kodu vereceğim, daima ücretsiz kullanabileceksin.
Ancak diğer tüm kullanıcılar, öncelikle Prognoza'ya 5 yıldız vermek ve
#prognozaTR'yi eklemek zorunda kalacaklar, onlara da geçerli birer kod göndereceğim. Mevcut sistem yüzünden Prognozanın değerlendirme puanı düştü ve Türkiye'den kimse uygulamayı satın almıyor.
Kullanıcılara, kupon kodlarını yeniden aktif ettiğimizde birer kupon kodu vereceğimizi iletebilirsin.
Ancak öncelikle bırakalım şirket görevini yapsın ve kupon kodu sistemini yeniden aktif hale getirsin. Bu birkaç gün alabilir.
Bi zahmet mağazadan 5 yıldız verin uygulamaya arkadaşlar