Tavsiye Mağazanın en iyi hava durumu uygulaması: Prognoza [Türkçe]

Sponsorlu Bağlantılar

PureFood

PureFood

Üye
Tekrar yükledim guncellemeden sonra. Sorun yok ama İzmir yazıyorum gözükmüyor ne uygulama içinde ne de canlı karoda :(

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Tekrar yükledim guncellemeden sonra. Sorun yok ama İzmir yazıyorum gözükmüyor ne uygulama içinde ne de canlı karoda :(

İzmir şeklinde değil, izmir diye yaz. (Yani ilk harfi küçük "i" olsun)

• Beğen
Tepkiler: PureFood
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Bazen ilçeleride gösteriyor

Tüm dünya susuyor Gazze Feryat ediyor

serinaga

serinaga

Üye
Kendi kendine düzeldi abi :D

Nasıl düzeldi İsmet ? Uygulamanın çalışması mı ? yoksa güncelleme sorunu mu düzeldi ? Bende uygulama çalışıyor ama halen güncellemeyi alamadı gitti, hep hata veriyor, ne soft resetler denedim :ah ama olmuyor:agla2: ...

PureFood

PureFood

Üye
Nasıl düzeldi İsmet ? Uygulamanın çalışması mı ? yoksa güncelleme sorunu mu düzeldi ? Bende uygulama çalışıyor ama halen güncellemeyi alamadı gitti, hep hata veriyor, ne soft resetler denedim :ah ama olmuyor:agla2: ...
Yok abi konumda sorun vardı, yani bulup dereceyi gösteriyordu ama olaya bak, İzmir yazmıyordu :D Bir saat sonra bir baktım hem karoya hem uygulama içine İzmir yazısı gelmiş. Hatta tekrardan bildirimleri açtım, bu sabah buğulu bildirimi bile verdi.

• Beğen
Tepkiler: serinaga
serinaga

serinaga

Üye
Yok abi konumda sorun vardı, yani bulup dereceyi gösteriyordu ama olaya bak, İzmir yazmıyordu :D Bir saat sonra bir baktım hem karoya hem uygulama içine İzmir yazısı gelmiş. Hatta tekrardan bildirimleri açtım, bu sabah buğulu bildirimi bile verdi.

Anladım, bende uygulama gayet güzel çalışıyor dediğim gibi, iyisimi ellemiyim bir süre ...

• Beğen
Tepkiler: PureFood
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Bugün itibari ile giriş yapmıyor atıyor son güncelleme 14'36

Serhan

Serhan

Üye
güncelleme sorunu var ve sanırım ücretli olmuş :(

4MaGuS

4MaGuS

Üye
bende sildim baştna kurmak istediğimde hata veriyor neyse düzelince kurarız artık

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Sorun düzeldi

marco2000

Üye
En mukemmel e-weather

marco2000

Üye
E-weather hd radar en super hava durumu

kamil5028347

kamil5028347

Üye
Bu programın lisans sorununu ne yapacağız deneme süresi bitti diye uyarı verip kapanıyor kullanamayacağız artık keşke 1 günlük ücretsiz yapsa da lisanslasak olan lisansıda kaybettik

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Bu programın lisans sorununu ne yapacağız deneme süresi bitti diye uyarı verip kapanıyor kullanamayacağız artık keşke 1 günlük ücretsiz yapsa da lisanslasak olan lisansıda kaybettik

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Uygulamaya yarın ya da öbür gün güncelleme gelecek.
Güncellemeyi yüklediğinde hala deneme sürümünde kalan arkadaşlar benimle özel mesajdan irtibata geçsinler.

dakamon

dakamon

Üye
Uygulamaya yarın ya da öbür gün güncelleme gelecek.
Güncellemeyi yüklediğinde hala deneme sürümünde kalan arkadaşlar benimle özel mesajdan irtibata geçsinler.
Ben silmiştim programı şimdi yüklemeyi denedim mağaza hatası veriyor. İlk sildiğimde hemen tekrar yüklemek istediğimde de mağaza hatası vermişti o yüzden yükleyememiştim hala veriyor.

zırtvırt

zırtvırt

Üye
Bir kaç hafta kullandım. Mağazanın en kötü hava durumu yazılımlarından biridir bu bahsettiğiniz program. Görselliğe değil, doğruluğa önem veriyorsanız AccuWeather yazılımını kullanın. Uzun süren deneyimimde, en doğru tahminleri sadece bu program verdi ve veriyor.

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Mağaza hatası ısrarla devam ediyor:) sorun düzelene kadar beklemeye devam!!!

Üst Alt