Tavsiye Mağazanın en iyi hava durumu uygulaması: Prognoza [Türkçe]

Sponsorlu Bağlantılar

hitafnalsa

Üye
80004005 hata kodu veriyor. Daha önce yüklüydü slmiştim. Tekrar yükleyemiyorum:/
Yukle yanındaki paylaşa tıkla mailine yolla. Mailine gelen linke tıklayıp oradan indir

skynet

Üye
Telefonundan bu linkte tıkla bakalım olacak mı
Bu seferde yükle yerine dene ve satın al çıktı :) Satın al deyince de daha önce satın aldınız demiyor ?

• Beğen
Tepkiler: emz
emz

emz

Üye
Abi ben daha önceden yükleyip silmiştim ancak şimdi yükle değince para istiyor. Daha hiç deneme versiyonu yüklemedim. Bende neden gitti lisans?

Telgrafla gönderildi. (L520)

• Beğen
Tepkiler: skynet

hitafnalsa

Üye
Arkadaşlar sanırım herkesin lisansı gitti. Dun Microsoft canlı destekle görüştüm bir önceki sayfada sonlarda yapmıştım açıklamayı uzun uzun. Microsoft store dan canlı destekle görüşürseniz para iadesi yapabilirler

skynet

Üye
Abi ben daha önceden yükleyip silmiştim ancak şimdi yükle değince para istiyor. Daha hiç deneme versiyonu yüklemedim. Bende neden gitti lisans?

Deneme versiyonunu kur sonra bu dinchy87 kod ile tam sürüm yap :)
Edit: Uygulamadan çıkıp tekrar girdiğimde yine deneme sürümü oluyor

emz

emz

Üye
Deneme versiyonunu kur sonra bu dinchy87 kod ile tam sürüm yap :)
Edit: Uygulamadan çıkıp tekrar girdiğimde yine deneme sürümü oluyor

Evet. İşte o yüzden bende daha deneme versiyonunu kurmadım. Onu yapımcı biraz değiştirecek. Kodu girince otomatik programı yükseltecek ve tam sürümü kuracak. Yoksa hep aynısını yapmak gerekir.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Ben deneme versiyonunu indirdim kod sormadı yazamadım satın al dedim yükledi fakat makbuz gelmedi para aldımı almadımı bilemiyorum

Tüm dünya susuyor Gazze Feryat ediyor

luckysleven

luckysleven

Üye
Bende denemeyi yukledim normal calisiyor suanda

dakamon

dakamon

Üye
Ne zaman güncellemesi düzelecek şu uygulamanın.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
önceki şikayet devam ediyor programı açmayınca konum güncellemiyor sahat hep geride kalıyor

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi

hitafnalsa

Üye
kamil5028347

kamil5028347

Üye
Dakika başı güncellemiyor zaten ama en geç yarım saat aralıklarla güncellemesi lazım :hmmm

Maalesef güncellemiyor bu arada çok teşekkür ederim size yardımınızla tekrar full sürüm oldu program
Yalnız anlamadığım bir durum var program arayüzünde tam sürüm yazmasına rağmen mağazada satın al uyarısı var

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: skynet
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
şimdi bakalım akşam sabah kontrol ederim çok güzel program aksilikler olması normaldir halledilemeyecek bir durum yok sanırım

luckysleven

luckysleven

Üye
Bende hala sorun yok deneme surumunu kurdum gece eskisi gibi calisiyor

Üst Alt