hitafnalsa
Üye
Yukle yanındaki paylaşa tıkla mailine yolla. Mailine gelen linke tıklayıp oradan indir80004005 hata kodu veriyor. Daha önce yüklüydü slmiştim. Tekrar yükleyemiyorum:/
Yukle yanındaki paylaşa tıkla mailine yolla. Mailine gelen linke tıklayıp oradan indir80004005 hata kodu veriyor. Daha önce yüklüydü slmiştim. Tekrar yükleyemiyorum:/
Yine aynı hatayı veriyorYukle yanındaki paylaşa tıkla mailine yolla. Mailine gelen linke tıklayıp oradan indir
Telefonundan bu linkte tıkla bakalım olacak mıYine aynı hatayı veriyor
Bu seferde yükle yerine dene ve satın al çıktıTelefonundan bu linkte tıkla bakalım olacak mıLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Satın al deyince de daha önce satın aldınız demiyor ?Deneme versiyonunu kur sonra bu dinchy87 kod ile tam sürüm yapAbi ben daha önceden yükleyip silmiştim ancak şimdi yükle değince para istiyor. Daha hiç deneme versiyonu yüklemedim. Bende neden gitti lisans?
Telgrafla gönderildi. (L520)

Deneme versiyonunu kur sonra bu dinchy87 kod ile tam sürüm yap
Edit: Uygulamadan çıkıp tekrar girdiğimde yine deneme sürümü oluyor
Ne zaman güncellemesi düzelecek şu uygulamanın.
önceki şikayet devam ediyor programı açmayınca konum güncellemiyor sahat hep geride kalıyor

Ayarlarına girip diğere geçin sonra arka planda konum izleme seçeneğini açın düzelir belkiönceki şikayet devam ediyor programı açmayınca konum güncellemiyor sahat hep geride kalıyor
Hocam daha önce yükleyip silenler artık full sürüm kullanamayacak mı ?Dakika başı güncellemiyor zaten ama en geç yarım saat aralıklarla güncellemesi lazım![]()
Dakika başı güncellemiyor zaten ama en geç yarım saat aralıklarla güncellemesi lazım![]()
Hocam daha önce yükleyip silenler artık fu ll sürüm kullanamayacak mı ?