Tavsiye Mağazanın en iyi hava durumu uygulaması: Prognoza [Türkçe]

Sponsorlu Bağlantılar

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
Bende sorun yok. Çiseleyen yağmuru bile yakaladı geçen gün. O gün tamam dedim bu program işi biliyor :)

Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
muhtemelen istanbul gibi büyük illerimizden birindesiniz...ben ordu ünyedeyim tabii birazda karadeniz iklimi biraz değişken tutturması biraz zor ancak özellikle geçen hafta parçalı güneş bile değil tam güneşli gösterirken 3 gün güneş yüzü görmediğimiz gibi yağmur yağdı

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
muhtemelen istanbul gibi büyük illerimizden birindesiniz...ben ordu ünyedeyim tabii birazda karadeniz iklimi biraz değişken tutturması biraz zor ancak özellikle geçen hafta parçalı güneş bile değil tam güneşli gösterirken 3 gün güneş yüzü görmediğimiz gibi yağmur yağdı

Yok be kardeşim Aydın'da yaşıyorum. Buraya büyük şehir demek büyük şehirlere hakaret :)

Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
Bing hava durumu kullanıyorum ve çoğu zaman beni şaşırtıyor. En ufak hava değişimlerini anında telefonuma yansıtıyor. Resmen canlı yayın gibi.

Su Arıtma Cihazından gönderildi

• Beğen
Tepkiler: ThunderblastX ve ceza87
luckysleven

luckysleven

Üye
Hic bir hava durumu uygulamasi birakin %100 u %70 bile dogru sonucu vermiyor. Bu butun platformlardaki hava durumu uygulamalarinda boyle zaten bilgi alinan kaynaklar belli o yuzden arayuzu en guzel olani kullanin gitsin

• Beğen
Tepkiler: PureFood, skynet ve ceza87
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Uygulamaya yakında "favoriler" bölümü eklenecek.

• Beğen
Tepkiler: PureFood ve Akhtoher
dakamon

dakamon

Üye
Dün yükledim bir sorun oldu ilk açtığımdan beri her girişimde sürekli atma yapıyordu sildim.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

"Çok iyi" deyip de çocukça davranarak 1 yıldız verenler geliştiricilere ne kadar zarar verdiklerinin farkında değiller sanırım.

Ekli dosyalar

İnternettin HOCA

İnternettin HOCA

Üye
:tşk: Dostum harikasın

mtoyanik

mtoyanik

Üye
Anlık bilgi konusunda Bing'den daha iyi Kayseri'de yaşıyorum ve doğru tahmin yapıyor hiç yanıltmadı. Eksileri ise ara yüzü biraz daha geliştirilirse çok daha iyi olur. Canlı kutucuk resimleri daha iyi olabilirdi ayrıca.

Çağrı Gündüz

Çağrı Gündüz

Üye
Bende çok memnunum gayet başarılı.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Geliştirici bugün güncellemeyi mağazaya gönderecek.
Sanırım haftasonu yayınlanır.

-Favoriler eklendi. Mevcut şehrinizi ya da takip etmek istediğiniz diğer şehirleri favorilere ekleyebilecek ve dilediğiniz zaman hava durumlarını kontrol edebileceksiniz. Ana ekranda herhangi bir yere tıkladığınızda favorilere yönlendirileceksiniz.

-Uygulama dil ayarı eklendi. Kolayca dil değişikliği yapılabilecek.

-Rüzgar yönleri eklendi. Ana ekrandaki rüzgar bilgisine tıkladığınızda karşınıza bir pusula ve rüzgar gülü gelecek. Böylece rüzgarın hangi doğrultuda estiğini de görebileceksiniz.

-Menülerde bazı yazım düzeltmeleri yapıldı, birkaç yeni ek seçenek eklendi.

-Diğer bazı küçük düzeltme ve geliştirmeler yapıldı.

• Beğen
Tepkiler: PureFood, Çağrı Gündüz ve skynet
osmanmert94

osmanmert94

Üye
Hic bir hava durumu uygulamasi birakin %100 u %70 bile dogru sonucu vermiyor. Bu butun platformlardaki hava durumu uygulamalarinda boyle zaten bilgi alinan kaynaklar belli o yuzden arayuzu en guzel olani kullanin gitsin
Weather Flow çok iyi tutturuyor genelde.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Uygulama güncellendi.

• Beğen
Tepkiler: PureFood
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
N8 deki Nokia'nın kendi içindeki programı bir şeye değişmem öncelikle ilçeler yok il bazında ama beni şaşırtan memleketteyim ilçe yazıyor il yok

Esendağlı

Esendağlı

Üye

jepaq

Üye
birşey sormak istiyorum..saat saat tahminler var ya..örneğin saat 18:00'de yağmur yağacak ve 15 derece diyor gerçekten de o saatte hava birden soğuyup yağmur başlıyor ama tam o saatte güncelleme yapmasına rağmen şimdi bölümü ve live tile'da hala güneşli 24 derece yazıyor mesala..bu sizde de böyle mi?

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
birşey sormak istiyorum..saat saat tahminler var ya..örneğin saat 18:00'de yağmur yağacak ve 15 derece diyor gerçekten de o saatte hava birden soğuyup yağmur başlıyor ama tam o saatte güncelleme yapmasına rağmen şimdi bölümü ve live tile'da hala güneşli 24 derece yazıyor mesala..bu sizde de böyle mi?

Aksilik oluyor N8 de muazzam'dı saat de dakika de hepsi on numara hatta bir anım var sabah dörtte kar dedi tak yağdı

Serhan

Serhan

Üye
Ya arkadaşlar ana ekrana kutucuk olarak nasıl ekiliyoruz? @bulutsuzgece

Bu Mesajın Gönderilmesi Mi Lazım ?

skynet

Üye
Ya arkadaşlar ana ekrana kutucuk olarak nasıl ekiliyoruz? @bulutsuzgece

Bu Mesajın Gönderilmesi Mi Lazım ?
Uygulamanın üzerine basılı tut ana ekrana ekle deSon güncellemeden sonra prognoza bende düzgün çalışmamaya başladı mecbur silmek zorunda kaldım

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Son güncellemeden sonra prognoza bende düzgün çalışmamaya başladı mecbur silmek zorunda kaldım

Bende herhangi bir sorun yok.
Silip tekrar yüklediğinizde düzgün çalışması lazım :hmmm

Üst Alt